Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnamatka323e2w

mam syna nieudacznika

Polecane posty

Gość smutnamatka323e2w

ma 24 lata i do tej pory nie miał żadnej dziewczyny i twierdzi że nie chce mieć. Jest praktycznie samodzielny, dość dobrze zarabia, wciąż się kształci. twierdzi, ze bardziej go interesuje robienie kariery i zarabianie pieniędzy a związek z kobietą by mu tylko w tym przeszkadzał. jak na razie nie chce o tym słyszeć. najgorzej, że było kilka kandydatek ale on je zbył i nie chciał słyszeć o następnych. mam wrażenie, że z mojego syna zrobił się typowy karierowicz i wykształciuch bo on nie chce żadnej rodziny ale tylko kariera i kasa. Już naprawdę nie wiem jak mu przemówić do rozsądku. Wszyscy jego znajomi, kuzyni już kogoś mają, tylko on jest sam.

Gość hmmamozejestt
moze jest gejemmm?

jest nieudacznikiem bo nie wypełnia planu mamusi i nie zrobił jej już wnusia, którego mogłaby ustawiać pod siebie? :o jakby moja matka nazwała mnie nieudacznikiem to zobaczyłaby mnie ostatni raz w życiu

Gość alayah
czy ty wiesz kto to jest nieudacznik? Ktoś kto sobie nie radzi a z tego co piszesz to twój syn sobie świetnie radzi Jest młody i napewno jak się zakocha to pogodzi kariere z kobietą Dlaczego nie cieszysz się z tego co osiągnął? wolałabyś by siedział w więzieniu lub włóczył się po imprezach i obracał napalone 16 stki?

to sie ciesz, ze nie ma zamiaru dla Twojej zachcianki marnowac jakiejs kobiecie zycia. co innego jakby byl na Twoim utrzymaniu i tylko gral i jadl za Twoje. facet jest samodzielny i zyje jak mu sie podoba, a ma do tego prawo...

cudowna, wspaniała, zatroskana Mamo To Ty powołałaś syna do życia, i to Ty jeśli chcesz możesz zyc dla niego a nie on dla Ciebie! on ma prawo byc kim chce i robic co chce, ma prawo do własnych wyborów. Jest bardzo młody, co to jest dzisiaj 24 lata?? dzisiaj 30 latki dopiero zaczynaja szukac drugiej polowy! a on chce sie ksztalcic i szlifowac charakter w pracy oraz swoje umiejetnosci czy tez talenty na studiach a nie "zaliczac laski" na dyskotekach czy tez szukac na sile żony "bo tak wy wypadało" a potem sie rozwiesc po paru latach bo "niedojzeli do malzenstwa"..i Ty smiesz Mamo nazywac go za to co robi NIEUDACZNIKIEM!?? az nie wierze..Ty masz go wspierac i pomagac we wszystkich jego wyborach, na wszelkich sciezkach zycia jakie wybierze, a to ze mamusia naciska a synio i tak robi po swojemu to BARDZO DOBRZE O NIM ŚWIADCZY i bardzo dobrze wrozy dla jego przyszlego powaznego zwiazku, ze nie bedzie maminsynkiem i jego przyszla zona nie bedzie miala z tego powodu koszmaru na jawie zamiast małzenstwa. Daj synowi zyc po swojemu jeśli go kochasz i badz z niego dumna! A jesli sie okarze ze jest np. gejem, albo woli byc singlem... to jest JEGO ŻYCIE nie Twoje. Miałabys powod aby sie martwic jakby był głupim i zlym czlowiekiem, gdyby ranil wszytskich dookola, gdyby wyrywal laski, zaliczal je a potem rozkochane zostawial, a moze wtedy byłabys z niego dumna?? Zastanow sie i pojdz po rozum do głowy kobieto bo czepiasz sie mysle ze fajnego, poprostu ambitnego chłopaka.

Gość może i trzydziechy szukają
drugiej połówki , ale mają na dupie większe zmarchy jak na czole ;) na co komu taka baba co żyje sama dla Siebie.

Gość jedno jest pewne
przecież on jest jeszcze bardzo młody! Przyjdzie czas to się zakocha. To bardzo dobrze, że tak rozsądnie podchodzi do życia.

Gość maniekek
100% GEJ !