Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZASMUCONA:(:(

DLACZEGO DLA FACETÓW dziewictwo to potęga

Polecane posty

Mam nadzieję, że dwa najbliższe lata nie uczynią mnie tak bardzo uprzedzoną do facetów:D Bo jeśli tak, to czeka mnie dozgonny celibat. Bo teraz to tylko seks z prawdziwej miłości. Ole!

Gość anomalia jest jakaś zryta
niby ma w dupie związki a siedzi i mendzi o nich 24 na dobe

Gość do Salemkaaa
chmurnooka a poprzedni seks nie byl z milosci? kuź co to znaczy niezdara zyciowy? facet bez prawda jazdy przejdzie?

Gość do Salemkaaa
ja sobie nie wyobrazam zwiazku prawiczka z kobieta, ktora uprawiala seks bez zwiazku

Gość ale wytlumaczenie

do Salemkaaa kuź co to znaczy niezdara zyciowy? facet bez prawda jazdy przejdzie? Raczej coś typu, że nie ma własnego zdania, inni mogą nim pomiatać czy się śmiać (nie z prawictwa) a on tylko się załamie, a nie coś zrobi czy się odgryzie, o i bardzo przejmuje się opinią innych osób, zwłaszcza obcych. Nawet koleżanki takiej bym nie chciała, a co dopiero faceta.

Jak się okazało - nie. Wtedy miłość wydawała mi się mniej skonkretyzowanym uczuciem. Dałam się ponieść uczuciu, które było... Było. Ale z pewnością nie miało za wiele wspólnego z miłością. Bo w moim durnym, wyidealizowanym pojęciu miłość jest czymś trwałym, niezmiennym. Gdybym dziś czy za 30 lat była nadal w stanie powiedzieć, że go kocham, to byłaby miłość. Ale wiem, jak bardzo nierealnie to brzmi. Cóż, moje marzenia rzadko znajdują pokrycie w rzeczywistości.;) Ale po cichu wierzę, że kiedyś znajdę osobę, której będę naprawdę pewna i będę mogła jej TO powiedzieć (no właśnie - a nie: oddać jej ciało, o czym niezmiennie piszą faceci).

I na marginesie, dopadła mnie taka myśl - po co mi prawo jazdy faceta, skoro sama mam i uwielbiam jeździć?:P

Gość do Salemkaaa
kuź a brak prawka skreśla faceta?

Gość Ciężko dzisiaj o porządną
Ja bym nie wytrzymał, że dziewczyna ma prawko, a ja nie. Kompleksy by mnie zjadły

do Salemkaaa kuź a brak prawka skreśla faceta? Prawko zawsze można zrobić. Tylko trzeba ruszyć dupę a nie jęczeć. Boli, że nie masz prawka? TO IDŹ NA KURS I ZRÓB. To jest banalnie proste.

A jak ktoś oblał 7 razy i dalej nie umie jeździć i robi podstawowe błędy?

Ciapą byłby, gdyby się załamał, poddał i zrezygnował. Ale miłość i tak robi swoje - czy matka nie kocha swojego dziecka, które ma dwie lewe ręce? Uważam, że w związku może być podobnie - miłość jest w końcu bezwarunkowa i nie zawsze racjonalna.

Paradoks kafe: Głupie tematy mają największe powodzenie. Jedna banda kretynów wykłuca się z jeszcze większą bandą kretynów z przerwami na czyjś rozsądny komentarz.

"A jak ktoś oblał 7 razy i dalej nie umie jeździć i robi podstawowe błędy?" To niech próbuje 8 raz.

Rozen ---> nie chcę wyjść na czepialską, ale Twój komentarz nie grzeszy ortografią. Ale wolę myśleć, że do dysleksja albo zwykła literówka.:P

Ja wiem, że się do tego nie nadaję i nie jest mi to pisane

ciężko dzisiaj ---> to tak jak ktoś powiedział, nie rób i się realizuj w innych dziedzinach. W czym problem?

Bez tego czuję się nieatrakcyjny dla kobiet

'Bez tego czuję się nieatrakcyjny dla kobiet' ---> :D a ja myślałam, że to ja jestem mistrzynią w tworzeniu urojonych problemów.

No widzisz Anonimie, nawet nieszczęsne niedziewice mogą być fajne ;) Ja zawsze myślałem, że jak dziewczyna ma prawko to tym bardziej facet bez prawka dla nie jest zerem :P

Gość na_żonę_tylko_dziewica....
nie ma innej opcji.Faceci szanujcie się !!!! Jak sobie to wyobrażacie,że ktoś będzie z kobietą do końca życia,a ona się wcześniej puściła ? Jest naprawdę dużo fajnych dziewczyn które trzymają cnotę dla męża,trzeba miec tylko samozaparcie i szukać . Mnie się udało,wcześniej miałem kilkanaście kobiet,ale doszedłem do wniosku że czas się ustatkować,stworzyć rodzinę.Przecież nie dopuszczę do tego aby matka moich przyszłych dzieci wcześniej puszczała się z jakimiś gośćmi,co odpowiesz potem dzieciakowi jak spyta : Tato a jak poznałeś mamę to czy ty byłeś jej pierwszym ??? spalił bym się ze wstydu gdybym musiał odpowiedzieć przecząco !!! Inni się spuszczali,lizali,całowali itp itd i ty masz po całej tej hołocie wziąść sobie coś takiego za żonę ! ffuuujjjjj...normalnie nie dobrze mi się robi. JESZCZE RAZ !!! FACECI GŁOWA DO GÓRY,TO WY JESTEŚCIE SAMCAMI,TO WY WYBIERACIE . BIERZCIE SOBIE ZA ŻONY TYLKO I WYŁĄCZNIE DZIEWICE . A Z CAŁĄ RESZTĄ CO NAJWYŻEJ MOŻNA SIĘ ZABAWIĆ I OLAĆ !

dzięki, Annonim:) A powyższego posta nie skomentuję, bo to walka z wiatrakami. Mogę tylko zakrzyknąć w odpowiedzi: Dziewczyny! Szukajmy prawików! Reszta na stos!

Szczerze? Ładnych i wartościowych kobiet, które nie mają za sobą ŻADNYCH doświadczeń też jest jak na lekarstwo. Choć są, naturalnie, sama do niedawna należałam do tej grupy (skromność przede wszystkim!:P). Fajnego prawiczka osobiście znam (przynajmniej był nim, gdy i ja jeszcze nie miałam doświadczeń), swoją drogą, nieźle się dogadywaliśmy, ale dzieli nas 800 km.;) Więc myślę, że sytuacja wcale nie jest taka tragiczna, jak się zdaje.

Jakoś nie widzę, żeby dziewczyny interesowały się prawiczkami. A co do braku prawa jazdy. To musi być wstyd dla faceta jak on nie ma, a jego kobieta ma :P

Co Wy tak ciągle z tym prawem jazdy? Może załóżcie sobie oddzielny wątek dla sfrustrowanych mężczyzn?:P