Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZASMUCONA:(:(

DLACZEGO DLA FACETÓW dziewictwo to potęga

Polecane posty

Po nieudanym związku z którego podnosiłam sie bardzo dlugo poznałam Piotra 27 lat zaczelissmy sie spotykac zakochiwac w sobie zapytał mnie czy jestem dziewicą odparłam ze Nie odpowiedział ze nie mozemy sie dalej spotykac bo myslał ze jest inaczej nie moge sie pozbierac a mialam tylko jednego partnera seksualnego skąd mialam wiedziec ze po 4 latach mnie zostawi i klamal ze kocha:(:(:(

nikt mi nie odpowie???

Powiedział ze nie mozemy sie spotykać myślał że jest inaczej.... wiem że zależało mu na mnie ale czy dziewictwo ważniejsze??:(

Gość koralowa87
jak spotkasz wlasciwego faceta to nie bedzie dla niego mialo znaczenia ilu mialas. Moglas powiedziec " lepiej by bylo gdybym powiedziala ze mialam 10 czy 1?" wiadomo, boli mnie ze moj facet mial inne przede mna, ze kogos dotykal i wogole... ale co zrobic, takie jest zycie. ja tez mialam kogos przed nim i to bylo, nie liczy sie... wiadomo ze kazdy by chcial byc z ta pierwsza i byc tym pierwszym. ale to nie powinno stac na przeszkodzie zwiazkowi. seks rzecz ludzka. wazne co jest teraz... nie martw sie. znajdziesz kogos dla kogo to nie bedzie mialo znaczenia :)

27 lat a a zachowuje sie jak szczeniak. Lepiej zeby skonczylo sie to teraz niz pozniej z rownie blachego powodu Czesc Kant, dobrze wiedziec ze zyjesz :)

nie sam był w kilku związkach i miał nie jedna partnerke seksualna ( jest przystojnym facetem i nie ma problemów by nie mieć kobiety)

Gość koralowa87
wiesz skoro mial kogos, to zwyczajnie - nie zalezalo mu na tobie - chcial miec dziewice od tak - ma chore przekonanie ze tylko dziewica moze byc jego zona - wogole jest chory i nie wiadomo o co mu chodzi.

dokolarowa87 dziekuje za Twą wypowiedź chodzi oto ze ja sie zakochalam i on takze zalezało nam na Nas do tego byl bardzo zaborczy sprawdzal mi tem ale nie oto chodzi bylo nam naprawde cudownie juz myslalam ze los zesłam mi szczescie a tu jedno pytanie zburzyło wszystko:(:(

mam 24---- do kant dupy

Gość madry facet z niego
ja tez bym niedziewicy nie chcial

Kant dupy - a leci. Juz powoli sie zaczynalem o Ciebie martwic :p I jestes niezadowolona z zycia ?:>

ma rozumiec bo słyszałamj edna teorie : jeżeli mężczyzna nie pyta sie czy kobieta jest dziewicą nie bierze jej na poważnie a jezeli wiąże znia przyszłość to zazwyczaj zapyta by wiedziec czy mozna cos poważnego tworzyć prawda to???

Gość Dziewucho przeczytalem
Dlatego dla wiekszosci facetow dziewictwo jest wazne, bo tego ich nauczono. tego ich nauczylo programowanie spoleczne. Wmawia sie ludziom, ze niedziewice samotne to szmaty, a ludzie w to wierza to cos jak samospelniajaca sie przepowiednia.

ma już 27 lat wiec powinien myśleć dojrzale zresztą skad ja miałam wiedzieć ze poprzedni związek to farsa bym inaczej postapiła:(

Sluchaj. Jestes porzadna i masz swoje zasady. Trafisz zatem na kogos rownie porzadnego. Nie wylewaj lez tylko sie ciesz, ze on Cie nie wykorzystal. Trzeba starac sie myslec pozytywnie. Ja nie mam dziewczyny, jestem prawiczek, ale nie wymagam dziewicy, ale kogos kto ma swoje zasady i potrafi okazywac uczucia.

owszem nie przejmować sie jak bym sie nie zakochała i był mi obojętny zreszta traktował mnie naprawde wspaniale spedzanie czasu i organizacja robił wspólne plany na przyszłość.. cuż mam pecha i tyle dzieki wielkie za wypowiedzi

Gość do Kant dupy
a jak ktos jest prawiczkiem i chce dziewicy to tez czubek?

Kant dupy - e tam nie chca.. drocza sie bo im sie podobasz :p ZASMUCONA:(:( - jesli dla faceta wyznacznikiem zwiazku jest dziewictwo albo jego brak zamiast milosci to chyba szkoda na niego czasu.

Gość do Kant dupy
Szejku a jak ktoś jest prawiczkiem?

Gość zasmucona:(
tylko wiem ze nie byłam mu obojętna ....

zasmucona:( - Ty czy Twoj tylek? Sory ale jak facetowi zalezy bardzo na dziewczynie to raczej nie patrzy na to czy jest dziewica czy nie a juz napewno nie jest gotow poswiecic ta znajomosc zaleznie od odpowiedzi

do Kant dupy Szejku a jak ktoś jest prawiczkiem? Kazdy ma prawo sie domagac czego chce zyjemy w wolnym kraju, ale jesli dla kogos dziewictwo jest jedynym wyznacznikiem normalnosci to cos nie tak jest.

Gość do Kant dupy
dla prawiczka dziewictwo moze byc bardzo wazne

ale on prawiczkiem nie był, jeszcze powiedzenie "to na mnie nie czekałaś" :(

do Kant dupy dla prawiczka dziewictwo moze byc bardzo wazne Tak wiem, ze moze byc i czesto jest, poniewaz tak dziala programowanie spoleczne. Jest "powiedziane", ze kobieta powinna byc dziewica. Ja wole zyc zgodnie ze swoimi zasadami nie chce byc nedzna kopia. zasmucona:( NIEBYLAS OBOJETNA, ale to bylo kiedys i wracanie do przeszlosci moze Ci tylko zaszkodzic. Jestes uczuciowa osoba i napewno kogos znajdziesz Ja np. szukam takiej kobiety, poniewaz wiekszosc mlodych kobiet wydaje sie nie byc zbyt kobieca ;) nie chodzi o wyglad...

ale on prawiczkiem nie był, jeszcze powiedzenie "to na mnie nie czekałaś" ZNAJDZIESZ SOBIE KOGOS UWIERZ W TO ;) MALO JEST TAKICH KOBIET JAK TY ;) DOSTRZEZ SWOJA WYJATKOWOSC ;) JESLI TY BEDZIESZ JA WIDZIALA W SOBIE ZOBACZA JA TEZ INNI !!! :)

Gość do Kant dupy
znajdz sobie autorko wrazliwego faceta, ktora mial np. 1-2 kobiety w lozku, on Cie doceni

do Kant dupy znajdz sobie autorko wrazliwego faceta, ktora mial np. 1-2 kobiety w lozku, on Cie doceni Nie laduj dziewczynie takich glupot. Ma robic ankiete kto ile mial kobiet ? Castingi urzadzac ? Ograniczac sie i zamykac hermetycznie na innych facetow niz takich, ktorzy mieli okreslona liczne facetow ?

Gość do Kant dupy
niech nie szuka tylko prawiczka