Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZASMUCONA:(:(

DLACZEGO DLA FACETÓW dziewictwo to potęga

Polecane posty

Gość Ciężko dzisiaj o porządną
Są prawiczki, którym brak dziewictwa nie przeszkadza, a doświadczonym facetom w ogóle nie przeszkadza, więc niedziewice mają duży wybór

No proszę, jeszcze niedawno niedziewice wg Was były skazane na wieczne potępienie, martwicę pochwy i pogardę społeczeństwa.:D

skoro na żone tylko dziewica to na meża tylko prawiczek. Co jeśli dziewica się od takiego ruchnego samca czymś zarazi?

chmurnooka , przeważnie samce mające wielkie mniemanie są daleko za murzynami gdzieś w Ciemnogrodzie. Zauważylam że tylko chamy maja takie wielkie mniemanie :)

Ja jestem prawiczkiem i do niedziewic nic nie mam

Ja tam liczyłam na prawika, ale nie trafiłam, więc zaakceptowałam, nie jest to dla mnie potężny problem, choć rozumiem rozterki facetów, bo byłam zazdrosna o przeszłość mojego byłego. Ale z czasem uświadamiasz sobie, że to bezsensowne, tylko trzeba dużo rozmawiać z partnerem o swoich niepokojach.:)

A może oni chcą dziewicę na zone tylko dlatego że taka niedoświadczona w łóżku nie wypomni im krótkiego ptaka, skromnego libido i równie marnej znajomości podstawowych pozycji? Bo dziewica nie będzie miała przecierz porównania :D:D Drodzy"tacy" faceci, dobry sposób żeby zamaskowac własne makaramenty i kompleksy :)

offerma , ja już mam męża i nie był prawiczkiem jak go poznałam pozdrawiam :)

Gość dziewice tylko na zone
niedziewice do ruchania 🖐️

Jakbym miał problem z przeszłością dziewczyny, to takie rozmowy mogłyby tylko doprowadzić do tego, że ona by ze mną zerwała, bo pewnie jej nie akceptuje

Mi pomagały. Ale tylko wtedy, gdy partner nie wspominał o byłej, a po prostu tłumaczył mi, że jest odcięty od przeszłości i że gdyby nie chciał, to by ze mną nie był etc. Ale fakt, że pamiętam każde słowo, które o niej powiedział, tym bardziej, że to były raczej same pozytywne określenia i na początku nie było mi z tym łatwo. Ale związek to związek, szybko zaakceptowałam, tak jak i całą resztę... Ech. A teraz to poczucie, że chcę kogoś kochać. Naprawdę kochać. A może ja uroiłam sobie wyobrażenie o miłości idealnej?:O

Myślę, że np. teraz dużo bardziej rozumiałabym prawiczka i potrafiłabym mu wyjaśnić, jak podchodzę do związku. Z ust mojego faceta nie zawsze padały słowa, które mnie uspokajały. Ale wiem, że można się zakochać, nawet po paru związkach - przykładem jest moja siostra, która po paru związkach, dość długich, trafiła na faceta, dla którego straciła głowę, nigdy nie widziałam jej tak zakochanej i szczęśliwej. Są już razem 8 lat i naprawdę miło się ich słucha i na nich patrzy, a wiem, że nie była dziewicą, wiążąc się z nim.;) Można szczerze pokochać kogoś, kto nie jest pierwszym/pierwszą, uwierzcie.

Gość ale te offermy
i prawiki w kupe razem wziete nigdy tego nie skumają dla nich tylko błona sie liczy

Gość Do Prawiczek bez wiary
Bogu duch winna dziewczyna, która została z niewolona a wcześniej była dziewicą, według twoich teorii, też dla takiego jak ty prawiczka nie jest kandydatką na żonę, bo przecież tu o kontakt fizyczny chodzi, no nie?

Gość prowadzic sie kobiety
na zone tylko dziewica!

Do Prawiczek bez wiary => Nie jest. Podobnie jak najemninik nie jest materiałem na męża. Powód ten sam: za bardzo zryty beret.

Gość kto to najemnik
;) :D

Gość Kałiban
Jestem najemnik. :D

Gość Kalibanie
Tak samo na żonę nie nadaje się kobieta która spróbowała seksu analnego

Kalibanie => JAk twoj dziewica będzie chciała spróbować tego z tobą też tak powiesz? :P "Jasiu z siostrą zaglądają przez dziurkę od klucza do sypialni rodziców. Jaś do siostry: - Co za paskudztwo, a nam to w nosie nie pozwalają dłubać"

Gość kaliban nie bedzie wiedzial
czy probowala analu. tego nie sprawdzi za chuja.

kto to najemnik => Żołnierze biorący zlecenia. Kałiban => Tylko korpo-szczur.

Gość Kalibanie
Można wybadać odpowiednimi manipulatorskimi sztuczkami zmuszającymi do zwierzenia się. Anala kobieta może spróbować z mężem po ślubie

nigdy nie pojmę czemu taki pzw uświadamia niedziewice :D no dobra nie tylko on przeciez swojej dziewczynie przyłoży tester i wyjdzie :classic_cool: jak nie zda, albo będzie chciała się z nim przespać wcześniej niż po roku co sugeruje, że już jest doświadczona i ma swobodne podjejście do seksu :classic_cool: to on ją rzuci i koniec pieśni. co mają do tego inne?

Gość BNB a Ty swoją
partnerkę pytałeś o dziewictwo?

Gość BNB a Ty swoją
A Ty BNB jesteś prawiczkiem czy nie?