Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrek z Radomia

mija już prawie 4 rok jak nie byłem blisko erotycznie z kobietą

Polecane posty

Gość Piotrek z Radomia

trzydziecha już dawno za mną ...dupa jestem i tyle .. kompletnie nie mam podejścia do kobiet ...

Gość Dziewucho przeczytalem
A zastanawiales sie jak to zmenic ? Bo kiedy moiwsz, ze Jestes dupa i tak myslisz, to nie poprawiasz bynajmniej swojej sytuacji. opisz dokladniej swoj problem, moze cos sie poradzi. Czegos sie boisz w podchodzeniu do kobiet?

Gość Piotrek z Radomia
nie mam podejścia do kobiet nawet do tych jak to je nazywasz "byle jakich" ..

Gość duzy gornik
MOGE CI POMOC SKARBIE,,, ZASTANOW SIE

Dobrze, nie masz tyle juz wiemy. Koniec beczenia przechodzimy do konkretow. Powiedz na czym dokladnie polega Twoj problem. Boisz sie podchodzic ? Nie wiesz o czym gadac ? Jezyk Ci sie placze? Wywal to z siebie.

Gość Piotrek z Radomia
nie oczekuję porady .. tak to napisałem ...trochę z nudów .. cóż , jestem zamyślonym melancholikiem z natury a nie zabawowym kolesiem z gadką. w sumie to juz sie przyzwyczaiłem ..

a co to znaczy 'nie mieć podejścia'? To jest ogolnikowa nazwa nadawana szczegolowym problemom. Cos w stylu przezucania braku pwnosci siebie na brak podejscia, co jest mniej emocjonalnie bolesne dla delikwenta, ale jesli on nie przyzna sie przed samym soba do swoich problemow to nikt nie pomoze tutaj.

Gość Piotrek z Radomia
podejście ... cholera , mój kumpel jest gruby i łysy a dziewczyny za nim przepadają. to chyba właśnie jest to podejscie no ale on potrafi inteligentnie rozbawić chyba każdego z tym trzeba się urodzić

Gość duzy gornik
DAM RADE POOOOOOOOOMOGE

nie oczekuję porady .. tak to napisałem ...trochę z nudów .. cóż , jestem zamyślonym melancholikiem z natury a nie zabawowym kolesiem z gadką. w sumie to juz sie przyzwyczaiłem .. Z natury ? A jak sie urodziles to gdzie miales melancholie? W dupie ? Na piecie? I drugie pytanie jak walisz konia to tez Jestes zamyslonym melancholikiem ? Melancholik fajne slowo do przezucenia odpowiedzialnosci za to do czego ludzie nie chca sie przyznac. Nie napisales tego z nudow. Napisales to po to bo byles ciekawy co ludzie odpowiedza. Nikt nie staje sie tak hop-siup zabawnym kolesiem z gadka.

Gość duzy gornik
NO WYJEBIE CIE W DUPE MELANHOLIJNIE JAK SOBIE ZYCZYSZ RADOMIAKU

podejście ... cholera , mój kumpel jest gruby i łysy a dziewczyny za nim przepadają. to chyba właśnie jest to podejscie no ale on potrafi inteligentnie rozbawić chyba każdego z tym trzeba się urodzić Kompletna bzdura. Z niczym sie nie trzeba rodzic. Kiedy sie rodzimy Jestesmy kartka papieru gotowa do zapisania. Nie mysl, ze staram sie urazic Ciebie, ja po prostu wytykam Ci byc moze podswiadome proby zwalenia odpowiedzialnosci za Twoje bledy na jakies oczywiste bzdury. Uwodzenie kobiet to technika. Co bylo by gdyby ludzie uczacy sie chodzic twierdzii, ze sa melancholikami (hipotetycznie ;P ) i dlatego nie beda chodzic :P ? Wszystko jest kwestia praktyki.

Ja przynajmniej wieczorami podglądam siostrę jak bierze prysznic i widzę jak wyglada młoda cipcia a Ty ?? W sumie to też nie bzykałem z 7 lat :(:(?(

Gość duzy gornik
MASAKRA PEDOFILU FUCK

trzeba było nabierać pewności siebie za młodzieńczych lat ale spokojnie jeszcze nic nie jest stracone : ) musisz wziąć sie w garść i nie skomleć : ) zadna dziewczyna nie lubi jak facet sie użala czy cos : ) nie możesz pokazać ze jesteś słaby : ) wiem są po*****e ale taka jest prawda wiec na co czekasz????? do roboty Pewnosci siebie zawsze mozna nabrac. Ja sie od wielu lat interesuje jej nabywaniem. Na poczatek polecam cos prostego. KOTWICZENIE PEWNOSCI SIEBIE :) Na poczatek moze dac fane efekty. A to, ze kobiety nie lubia uzalania jest chyba normalne. Ludzie to taki gatunek, ktory w jakis sposob przejmuje stan emocjonalny. Kiedy ktos przy Tbie placze Tobie tez jest smutno. Czy zwiazek ma polegac na wysluchiwaniu zali ? Czy od tego nie jest przypadkiem terapia?

Gość Piotrek z Radomia
Nigdy nie mogłem zrozumieć twierdzenia że żyjemy w kulturze seksu i rozwiązłości. Skąd ludzie czerpią tego typu obserwacje ???

Gość duzy gornik
GEJE

Widze, ze ktos buduje swoja pewnosc siebie na probach "smiesznych" podszywow. Coz niektorzy ludzie podszywaja sie pod lepszych od siebie, bo nie potrafia pokazac swojej twarzy, bo albo sie jej wstydza albo jest ona standartowa kopia przecietnego czlowieczaka z masa kompleksow.

Nigdy nie mogłem zrozumieć twierdzenia że żyjemy w kulturze seksu i rozwiązłości. Skąd ludzie czerpią tego typu obserwacje ??? Z mediow. Jest teraz kultura przyzwoenia na wszystko, a ze Ty z tego nie korzystasz to nie znaczy, ze tego nie ma.

Gość duzy gornik
QIURWA TY GO PDRYWSZ?

Gość Piotrek z Radomia
Nie korzystam , bo każda próba zakręcenia się k/ jakiejkolwiek dziewczyny kończy się z jej strony na kurtuazyjnej wymianie zdań i tyle. Ok , znikam spać kochani.

QIURWA TY GO PDRYWSZ? Nie. Tlumacze mu przyczyny jego problemow z kobietami. Powinienes autorze isc na jakis kurs NLS-u ;) zmienilbys podejscie ;)

Nie korzystam , bo każda próba zakręcenia się k/ jakiejkolwiek dziewczyny kończy się z jej strony na kurtuazyjnej wymianie zdań i tyle. Ok , znikam spać kochani. Zakrec sie wiec w inny sposob ;) na poczatek polecam ksiazke A. Batki "alcchemia uwodzenia", ktora powinna pomoc oczyscic twoj mozg z gownianych przekonan

Gość duzy gornik
WIDZE ZE NIE JEDEN UKONCZYLES PRAWICZKU PORADNIKU PSYCHOLOGU CO TY QRWA WSZYSTKIM MOWISZ JAK MAJA ZYC I W OGOLE SKORO NIE ZYJESZ...WYPIERDALAJ PROSZE

WIDZE ZE NIE JEDEN UKONCZYLES PRAWICZKU PORADNIKU PSYCHOLOGU CO TY QRWA WSZYSTKIM MOWISZ JAK MAJA ZYC I W OGOLE SKORO NIE ZYJESZ...WYPIE**ALAJ PROSZE Naucz sie pisac, bo naprawde nie chce mi sie tlumaczyc na Polski Twojej grafomanii. :)

Gość duzy gornik
IDE SIE WYLAC I BEDE MYSLAL O TWYCH USTECZKACH SZMATKO

IDE SIE WYLAC I BEDE MYSLAL O TWYCH USTECZKACH SZMATKO Powiedziales co wiedziales :) papa lece, bo widze, ze tylko jeden mundry czlowiek stara sie udowodnic wszystkim swoj debilizm :) Papa :) Moja rada dla Ciebie - idz do szkoly, a nastepnie do psychiatry .:) Papa zlotko bazarowe :)

Gość duzy gornik
MILYCH SNOW SZMATKO...JUZ TESKNIE