Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EncePenCeEWKtorejRece

Nie rozumiem tego biadolenia pań, że faceci chcą dziewic

Polecane posty

i wiesz....ja też trzepiam się przebiegu u faceta.....bo taka już jestem...ale w tym sensie że facet z dużym przebiegiem jest dla mnie asexualny....

dobrej i kosmatej:) bo od jutra znów czeka mnie 14 h pracy.... fev

eh i znowu rozchodzi sie o to, ze kazdy jest inny. Jeden chce dziewice drugi woli doswiadczone. Jak zwykle relatyziwm a traktowaniu kobiet i mezczyzn :o 🖐️

Gość do fev
ty pracujesz jako ciec na ochronie?

już sprawdziłam....:d....ale jak dla ciebie to mogę robić nawet jako pokojówka:D

Gość ja ci dam rade
chcą dziewicy bo jest swieza i czysta :) nie zeszczmacona przez innych

fev... przełożmy tą pogadankę o licznikach na inny termin .... zreszta kazdy wie swoje i przekonywanie tutaj kogoś do swoich racji mija sie z celem dobranoc ;)

wyjątkowy, słuszna uwaga....zjem jeszcze tylko kanapkę.....dobrej i chłodnej:)....pościeli ma się rozumieć:D

dito:):):) ale spoko:)....ważę 48....i nie jestem chudzielcem....ani karłem:P..... lubię jadać w nocy.....mam tak od lat:) glg.......fev...:)

aha i jeszcze jedna bzdura typowa w tego typu dyskusjach gadanie że prawiczki i dziewice mają słaby seks bo nic nie mówią gówno prawda to nie jest rozwiązywanie równań różniczkowych że trzeba sie tego nauczyc żeby dobrze robic to jest natura i instynkt jezeli facet ma penisa i jest dojrzały płciowo to mu pojdzie dobrze chyba ze ma jakies shorzenie czy problemy psychologiczne a nawet jeśli by nawet parze prawiczek/dziewica słąbo poszlo na poczatku to co z tego? Z biegiem czasu będzie szło lepiej. A wspołna nauka i wspólne zaczęcie od zera w atmosferze miłości i czułości to coś pięknego i znacznie ważniejszego niż megaorgazmy których wymagają zdziry przebierające sobie w facetach. ale jak już wspomniano: niech prawiczki szukają dziewic a niech zaliczacze szukają szmat bo najgorzej jak facet zalczył nie jedną a szuka dziewicy albo jak prawiczek sie nei szanuje i bierze ochłapy po kimś bo myśli że nie znajdzie porządnej dziewicy i od strony kobiet rzecz jasna tak samo

w poprzednim poście w drugim wierszu nie miało być "bo nic nie mówią" przez przypadek mi sie z innego tekstu w kleiło : p a jeśli sądzicie że jestem katolem to się mylicie - jestem ateistą

Gość do johnsmith1987
a jak dziewczyna miala 1 partnera to znaczy ze juz do prawiczka nie pasuje? fev pracujesz po 14 godzin? co to za niewolnicza praca?