Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EncePenCeEWKtorejRece

Nie rozumiem tego biadolenia pań, że faceci chcą dziewic

Polecane posty

Gość EncePenCeEWKtorejRece

Skąd wy głupie dziewczynki wymyślałyście sobie, że facet pragnie dziewicy?? żaden zdrowy chłop w życiu nie chciał by dziewicy ponieważ: 1) ten pierwszy raz to tragedia... krew, ból kobiety, chujowy stosunek po prostu 2) nic nie potrafi... 3) po krótszym czy dłuższym czasie zdradzi ponieważ będzie ciekawa jak to jest z innym no... więc żebym ja tu kurwa nie widział już tematu typu "facet mnie nie chce bo nie jestem dziewicą" bo jak przyjade i pierdolne ci w łeb tepa blazo to zrozumiesz, że tak nie jest :):) dziekuje za uwage

Gość raacja

ja chcę i większość facetów którzy jeszcze nie mieli dziewczyny też chce ale czytając pierwszy post widzę że autorowi chodziło o to czy na sex dobrze mieć dziewicę otóż faktycznie pewnie nie jak tylko na seks to lepiej doświadczona ale na żonę tylko dziewica i jakbym sie dowiedział że dziewczyna niąnie jest to bym ją rzucił

Gość dziewice najlepsze

faceci...do seksu chcą doświadczone, zaliczają panienkę za panienką, mkażdy facet zalicza przynajmniej kilka panienek zanim się ustatkuje, czasem nawet kilkanaście albo i...nie przesadzam-kilkadziesiąt, a na koniec jako żonę dziewicę? A skąd chcecie ją wziąć skoro nagminnie zaliczacie panienki, a jeśli Ty jej nie zaliczyłeś to napewno zrobił toTwój kumpel, więc dziewicy to ze świecą:P miłego dnia :P

Gość błehehehehehehehwihd
i jakbym sie dowiedział że dziewczyna niąnie jest to bym ją rzucił typowy tekst zakompleksionego prawika :O:O🖐️

Gość to nie kompleksy
ja tez jestem prawiczkiem i nie moglbym byc z niedziewica

dziewice sa do bani :O Kolezka ochajtał sie z dziewica zruchał ja dobrze pare razy i tak jej sie spodobalo, że waliła go po rogach z każdym. Ja na zone wole taka co juz sie wyszalała i nie musi juz eksperymentowac Ale co prawiki moga o tym wiedziec . . .

Gość do biskup ciemności
a jak kobieta sie puszczala po pijaku z obcymi?

Gość całkowicie zgadzam się z
wypowiedzą wyżej. jakiś czas temu straciłam dziewictwo. jesteśmy już razem 2 lata i kochamy sie, ale nie wyobrażam sobie, żeby spędzić z nim całe życie. co prawda gdyby tak się stało, to byłoby ok, ale chcę się wyszaleć, a nie bzykać z tym samym facetem do końca życia. nie piszcie mi, że jestem kurwą, bo nią nie jestem. po prostu nie wierzę, że ktoś nie chciał by spać z większą ilością osób (kobiet/mężczyzn) niż 1. dziewica prędzej czy później będzie miała ochotę spróbować z kimś innym więc nie bądźcie tacy pewni.

chciałby * oczywiście. :/

Gość kataramaniarz
ale pierdolicie , jak kobieta nie jest kurwa to nie bedzie Was zdradzac , co to ma za znaczenie czy dziewica czy nie.

kataramaniarz, to gówno wiesz o kobietach. to samo z mężczyznami? jeśli mężczyna nie jest kurwą, to nie będzie zdradzał? przemyśl to, co chcesz napisać. każdy chce sprobować z kimś innym i nie bzykać się do końca życia z tą samą osobą. :O

Gość Najlepiej to...
Absolutnie się zgadzam, że kobieta będzie chciała spróbować z innym. Wiem to po sobie.

Gość kataramaniarz
jeżeli próbował/a wczesniej z innymi to myslicie ze teraz bedzie siedzial/a na dupie i probowala jeszcze z kims innym?

Gość Najlepiej to...
Jeżeli kocha i seks ją zadowala to prawdopodobnie tak.

Gość do biskup ciemności
a chcialbys kobiete, ktora zdradzala?

Gość kija w mrowisko
lepsza dziewica ktora zdradz? czy wierna ktorą bzykało przed tobą dwunastu? i czy dziewica jest skłonniejsza do zdrady czy taka z doswiadczeniem?

Gość kataramaniarz
to po chuj sie laczyc w pary, nie lepiej samemu sobie zyc jak sie chce i nie ranic drugiej osoby, gdzie tu jakies zasady, honor?

Gość Najlepiej to...
" a chcialbys kobiete, ktora zdradzala?" Kto powiedział, że kobieta, która miała kilku partnerów zdradzała? :o

Gość kataramaniarz
nie ma tu reguły chyba jak pisalem wyzej, czy dziewica czy doswiadczona, jak sie ma kurestwo w zylach.

Gość do biskup ciemności
kobieta ktora miala kilku partnerow do prawiczka nie pasuje

ha ha ha....tylko mi nie mowicie ze taka z doswidczeniem bedzie bardziej wierna od dziewicy. Laska z duzym przebiegiem ma juz w zyłach seks na pierwszej randce a dziewica taka szybka raczej nie bedzie.