Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EncePenCeEWKtorejRece

Nie rozumiem tego biadolenia pań, że faceci chcą dziewic

Polecane posty

Gość kataramaniarz
ja jednak wierze, ze mozna sie nie zdradzac, czy sie bylo dziewica czy kims innym...

Gość teneryfaaa1
ja za to nie chciałabym prawiczka... niech prawiczki wiążą się z dziewicami, a doświadczone z doświadczonymi i nara

Gość Najlepiej to...
Biskup ciemności mądrze gada. :)

A ja myśle, że to czy ktoś do siebie pasuje zależy od tego czy Ci ludzie sie kochaja, maja wspólne pasje i zainteresowania i ogólnie czy maja o czym rozmawiać. No ale skoro ty oceniasz po ilości partnerów a nie po tym jaki kto jest no to spoko

Gość do biskup ciemności
kobieta ktora miala kilku partnerow do prawiczka nie pasuje

Każda dziewczyna - nawet te, które mają wielu partnerów seksualnych, były kiedyś dziewicami... Są takie, które długo zwlekały z seksem, a teraz mają po 30 lat i uprawiają seks z wieloma. Nie ma reguły... Argumenty, że im dłużej utrzyma się dziewictwo są moim zdaniem nietrafione. Wszystko zależy od osoby.

Prawiczek może być w szczęśliwym związku z kobietą, która wcześniej miała już partnerów seksualnych o ile nie będzie zakompleksiony... Nie rozumiem rozumowania prawiczków i dziewic. Chcą czekać z seksem do ślubu - OK! Po co tyle o tym gadać. Zauważcie, że najczęściej to oni zakładają tematy o seksie, jaki to on jest zły chociaż nic tak naprawdę o nim nie wiedzą, albo też są już tak sfrustrowani seksualnie, że wszędzie widzą "kurewstwo" i zwyczajnie boją się przyznać, że być może brakuje im bliskości z inną osobą, bo boją się odrzucenia...

Gość nie bedzie malzenstwa
ze zwiazku prawiczka z kobieta ktora miala wielu partnerow

Gość Ciężko dzisiaj o porządną
Mi strasznie brakuje bliskości i boję się odrzucenia

Gość hsbdefdjrf
tak oczywiscie na zone dziewice.A pozniej sie dobiera dziewica i prawiczek i nie wiedza nawet jak dziecko splodzic:/

Ja mam inne zdanie :) i mogę je umotywować, nie wiem jak Ty. Żeby związek był udany potrzebna jest zgodność charakterów, pociąg fizyczny i chęć dążenia do tych samych rzeczy - to wszystko właśnie składa się na miłość. Kobieta mogła być wcześniej z kilkoma partnerami, bo była w nich zakochana, a nawet jeśli zrobiła to tylko z pobudek cielesnych nie powoduje to niezdolności do obdarzenia kogoś prawdziwą miłością, w której seks jest pięknym sposobem okazywania uczuć i dawania sobie nawzajem przyjemności. Jeżeli ktoś przekreśla miłość dla swoich kompleksów i obawą przed niewiadomo czym, to znaczy że niezdolny jest pokochać tak naprawdę. Śmieszą mnie te posty niby kochających facetów, którzy po dowiedzeniu się o przeszłości seksualnej partnerki nagle się odkochują... Cóż za wspaniałe uczucie to musiało być...

facet wyjatkowy ech...jesteś wyjątkowy ale tylko w głupocie:( wierna....nie oznacza nielubiąca sexu....z małym lub z dużym przedbiegiem.... mylisz i mieszasz wszystko co sie da.....cholera...ci faceci......do duszy:(

Dla prawiczka po prostu przeszłość seksualna kobiety jest bolesna, co tu dużo mówić

Gość szanowac sie kobiety

Gość dobrze prowadzcie sie

Ja uważam, że akurat zdrada nie jest zależna od ilości partnerów, ale od zasad i silnej psychiki

Gość dziewic chca tylko prawiczki

bład!!....prawiczek nie chce dziewicy!! za to bzykacz bez zasad szuka na żonę przede wszystkim dziewicy by mieć pewność że ma nieruszaną i by ta nie mogła mu zakwestionować jego beznadziejnych zdolności w łóżku:D

i nie pierdzeilcie "trzeba sie wyszaleć przed ustatkowaniem" bo to jest tak jak pwoeidizec "dzisiaj sie najem to jutro nie będe jadł" ci co muszą mieć wielu partnerów bo im się nudzą poprzedni to szybko stracą dziewictwo a pozniej beda abrdziej skłonni do zdrady a ci ktorzy tego nie potrzebują tylko zakochują sie w jednej osobie i z nią tracą dziewictwo to pozniej raczej nie będa zdradzac rozumiem jeszcze ze dziewczyna była w długim związku i z miłości straciła dziewictwo to pwoiedzmy ża jak sie jej związek skończy to następną osobę obdaży też prawdziwą miłością ale jak 18 czy 20 latka traci dziewctwo z facetem z ktorym jest pol roku np to dla mnie jest kura i bym jej nie tknął patykiem nawet i jesli bym nawet z nią był to by mnie zostawiła po jakims czasie bo potrzebuje sie puszczac z rożymi

do fev czego w mojej wypowiedzi nie rozumiesz? co mieszam? przeciez to proste, masz duzy przebieg to łatwiej ci przychodzi zdrada, przekonaj mnie ze jest inaczej

Trudno w moim wiek spotkać dziewicę ;) Tak to byłoby biadolenie :( ale na moje szczęście jeszcze się z tym nie spotkałem. :) by kobiety tu "biadoliły" chyba twoja bujna wyobraźnia nieco cię poniosła ale dzięki temu może zapamiętasz te orgazmy, które wyszły prosto z pod twojej ręki. :)

Gość dobree sobieee
a ty swoim postem udowodniłeś, ze jesteś jeszcze głupszy od tych niby 'głupich' dziewczynek i mogę się założyć, że autorem tego topicu jest nie facet, tylko biedna skrzywdzona nie-dziewica, którą facet rzucił dla dziewicy, a teraz musi się wyżyć, ot tyle

facet wyjatkowy a jest inaczej.....bo życie weryfikuje wyobrażenia szybciej niż ci się wydaje,,, zdrada pojawia się wtedy gdy coś nie gra w związku a przebieg ma się do tego nijak..... a jesli sądzisz inaczej to najwidoczniej jesteś tym cudownym wyjątkiem któremu udało się zakochać w ideale lub nigdy nie kochał aż po grób!

facet wyjatkowy i jeszcze jedno....nie napisałam że czegoś nie rozumiem w twojej wypowiedzi ale że mieszasz pojęcia miłości i pożądania..... coś ci się pojebało......

Gość takie jest moje zdanie
do johnsmith1987 nie obrazaj dziewczyn. to ze po pol roku z kims spala to nie znaczy, ze nie jest porzadna do fev a twoim zdaniem kogo chca prawiczki?

Gość takie jest moje zdanie
do johnsmith1987 nie obrazaj dziewczyn. to ze po pol roku z kims spala to nie znaczy, ze nie jest porzadna do fev a twoim zdaniem kogo chca prawiczki?

takie jest moje zdanie obłędnego sexu od kobiety niedziewicy chcą prawiczki...ponieważ sami nie wiedzą od czego zacząć....

fev "zdrada pojawia się wtedy gdy coś nie gra w związku" - tu trudno sie z toba nie zgodzić " a przebieg ma się do tego nijak" -a tu juz nie masz racji Nic mi sie nie "pojebało", i nie mieszam pojęć, doskonale wiem czym jest miłość a czym pożądanie...i jeszcze coś, dlaczego piszesz ze mi sie coś "pojebalo" nie znasz innych słów? zeby dać upust emocjom aż tak bardzo sie zniżasz?

ech wyjątkowy..... to wszytko też nie tak....piszę tak jak chcę i tyle.... i nie mówię co wiem ....ale wiem co mówię.....