Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo trochę jestem załamana

dopajanie noworodka

Polecane posty

Gość bo trochę jestem załamana

Mój synek siedzi godzinami przy cycu, opróżnia praktycznie obie i tak się zastanawiam, co tu zrobić, żeby chociaż przez godzinę: - mieć czas dla siebie - nie utuczuć dziecka Czy dopajanie wodą, bo jest gorąco albo jakąś herbatką trochę załagodzi jego łaknienie?

Gość ffffd
caly dzien siedzi ci przy piersi???? powinnas wprowadzic pory karmienia karmic z kazdej piersi po 10 min i tak co 3 godziny a nie co chwile bo widocznie sie nie najada albo chce sobie tylko possac wiec daj mu smoczek. ja odciagalam mleko co 3-4 godziny i przez ten czas jak plakal to wiedzialam ze nie dlatego ze jest glodny tylko np. spiacy

Gość parowóz1234
spróbuj dopajać wodą , najlepiej bez glukozy albo dodatku herbatek niemowlęcych. Może smoczek - gryzak coś by pomógł ? Niektóre dzieci mają tak silny odruch ssania, że właśnie dlatego ciągle " wiszą na cycku". Daj mu też odpowiednie warunki do snu , teraz jest mu pewnie gorąco i nie może spokojnie pospać, więc jest rozkapryszony , marudny i najlepiej mu przy piersi. A może to musisz po prostu przetrwać , bo u noworodków to dość częste, że mogłyby się nie odrywać od cycusia. Nie wiem tylko jak to przetrwają twoje brodawki :)