Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlebek z soją

sprawdzona perfumeria internetowa-czy ktoś może polecić?

Polecane posty

Gość chlebek z soją

ostatnio kupiłam perfumy na allegro i niestety okazało się, ze są nieoryginalne:( więcej nie zaufam żadnemu sprzedawcy i jeśli przez internet to tylko w sprawdzonym sklepie. czy kupujecie perfumy przez neta? gdzie na pewno kupię oryginał?

Gość anka szklanka pur blanka
na allegro tez sa oryginaly,wystarczy spojrzec na komentarze sprzedajacego no i pamietaj jesli chceszz np kupic perfumy angel 30 ml muglera za 50 zloty to na bank trafisz na podrobe...oryginal na allegro jest tylko troche tanszzy

Gość chlebek z soją
wiem, ale "oryginał" który kupiłam był tylko 60zł tańszy niż w sklepie i to mnie zmyliło:(

Gość ab7
ja od dawna kupuję z avon perfumy na allegro praktycznie za grosze i zawsze mam oryginały

Gość anka szklanka pur blanka
bo avon sam w sobie jest podróbą,a to ze 60 zloty tanszy to moglo zmylic wiec patrz na komentarze -ilosc i jakość,a jak negatywy jakies sprzedawca ma to poczytaj za co.

Gość czarnasaskia
www.iperfumy.pl ja kiedys kupilam tam armani white, super oryginalne -polecam

Gość chlebek z soją
bez obrazy perfumy avonu (które tez lubię) są za tanie żeby opłacało się je podrabiać. co innego taki dior czy chanel. nie wystawiłam temu sprzedawcy negatywa, ciągle się zastanawiam. powinnam? wiem, że mogę mu tym przesrać opinię, ale z drugiej strony oszukał mnie...pytałam przez maila czy nadal podtrzymuje że perfumy sa oryginalne-odpisał że tak:O a wiem na 100% ze nie są

Gość Mikołaj25
Jakie kupiłaś perfumy i dlaczego myślisz, że nie są oryginalne?

Gość wymarzona
no to nad czym sie zastanawiasz?,to wlasnie przez takie osoby jak Ty ktore z pokora przyjmuja przekrety naciagaczy,wlasnie takim postepowaniem dajesz przyzwolenie aby oszusci nadal oszukiwali i bogacili sie na ludzkiej naiwnosci. Na co tu jeszcze czekac?,juz dawno bym mu marke sklepala jakby to na mnie padlo,nienawidze takich wyrachowanych i bezczelnych oszustow.

Gość chlebek z soją
no tak , ale słyszałam że jak ja mu wystawię negatywa to on w odwecie tez mi wystawi i z kolei mi zszarga opinię (a zapłaciłam w terminie i w ogóle ale podobno tak robią żeby sie odgryźć)

Gość chlebek z soją
Mikołaj bo opakowanie jest nie oryginalne, było porysowane, napisy się łatwo ścierają co w oryginale jest nie możliwe bo są tłoczone od spodu.

Gość wymarzona
napisz w sposob kulturalny aczkolwiek tak dobitny,zeby mu sie odechcialo oszukiwac ludzi. A przepraszam,a kto ma wiecej do stracenia Ty czy on?,Tobie na opini nie bedzie tak zalezalo jak jemu. Mozesz mu jeszcze wczesniej napisac,ze nie bedziesz mu bruzdzila pod warunkiem,ze przysle Ci jakies inne interesujace Cie perfumy,a co ci zalezy,koniec jezyka za przewodnika,jesli odmowi,wtedy pisz negatywa bez zadnych skrupolow.

Gość julka kulka
ja tez kupuje avon i perfumy sa dobre i tanie i dlugo sie utrzymuja

Gość Mikołaj25
Przy tłoczeniu wysokim nie powinny pękać, ani się "ścierać" - kwestia spasowania patrycy z matrycą. Kiedyś kupiłem Armani GIO na allegro. Okazało się, że to bezczelna podróba. Zapach był podobny, ale opakowanie inne niż oryginał. Po wieeeeelu mailach sprzedający zgodził się na zwrot kasy. Wystawiłem komentarz neutralny, bo nie miałem podstaw, aby dać mu pozytywa - towar niezgodny z opisem, 2 razy poniosłem koszta wysyłki + moje nerwy. A oszczędziłem tylko 50 zł. Potem kupiłem Paco Rabanne One milion w rossmanie i perfumy z allegro omijam szerokim łukiem.

Gość Mikołaj25
@julka kulka Avon jest tani i sporo osób go używa. Woda toaletowa na każdym utrzymuje się inaczej. Wole sobie kupić 100 ml jednej konkretnej wody, niż używać takiej co 10 osób w pracy. Avon i Oriflame to masówka. Pracuję w drukarni (zajmującej się opakowaniami) i nakłady tego są olbrzymie (po 300.000 szt), a taki np Lancome nie dość, że jest niemiłosiernie wymagający to w dodatku bierze tylko 3.000 opakowań raz na jakiś czas. Z Avon i Oriflame zawsze wiem jakie będą zestawy świąteczne już w październiku :)

Gość chlebek z soją
Mikołaj to moze tez mogła się kłócić o zwrot kasy ale jestem początkującym allegrowiczem i to był mój 1 zakup, nie wiedziałam jak się zachować:( już trudno, poskąpiłam 60 zł i mam za swoje. więcej na allegro też nie kupię, najwyżej w jakimś sprawdzonym sklepie internetowym.fakt, avon to masówa ale zapachy fajne:)

Gość .Alice.
Sprawdzone perfumerie? Proszę bardzo, moje trzy ulubione:) perfumeria.pl e-glamour.pl perfumy-perfumeria.pl Na 100% sprzedają tam oryginalne perfumy :)

Gość niebieskokaoka
www.kokai.pl polecam ORYGIGNAŁ nie raz już tam kupowałam:)

Gość .Alice.
p.s. w perfumeria.pl jest zdecydowanie najtaniej, także polecam szczególnie kupować tam ;)

Gość Mikołaj25
Z Avon tylko niektóre zapachy są fajne. Gdy wiele lat temu przestali produkować Uomo (męski) to zrezygnowałem z tej marki :P Ze sprawdzonych perfumerii polecam jeszcze dolce.pl . Kupiłem tam Carolina Herrera 212. Szybka przesyłka, dobra cena, na 100 % oryginał. Co jest naśmieszniejsze - o wiele trudniej jest podrobić opakowanie (kartonik) niż flakon. I to na nie powinno się zwrócić uwagę. No i zapach oczywiście :D

Gość porownajcie sobie z innymi
perfumeria.pl ma najniższe marże dlatego u nich jest najtaniej.

Gość chlebek z soją
mnie od razu zaniepokoiło porysowane opakowanie, ale te ścierające się litery to juz mnie dobiły.125 zł wyrzucone w błoto, no niestety

Gość chlebek z soją
a to w ogóle to mnie dziwi, ze ludzie wciskają podróbki. przecież jeśli ktoś chce handlowac na allegro i zarabiac w ten sposób to nie opłaca mu sie wciskać shitu bo to sie obróci przeciwko niemu, nie rozumiem takich ludzi:O

Gość Mikołaj25
Zawsze się znajdzie osoba, która będzie chciała wzbogacić się kosztem innych. Chlebek z soją poczytaj u sprzedającego stronę "o mnie". Może przyjmuje zwroty i co najwyżej zapłacisz za wysyłke. Jeżeli nic nie ma to wyślij mu maila. Jak mówią "Kawał języka za przewodnika".

Gość chlebek z soją
wiesz, już nie mam siły się z nim kłócić, on utrzymuje ze perfumy sa oryginalne, więc co z takim gadać. więcej po prostu na allegro nie kupie perfum

Gość ab7
ja używam perfum z avon mają ładne zapachy i długo się utrzymują a kosztują na allegro 20 zł a nie 200 to różnica poza tym nie przeszkadza mi to, że ktoś jeszcze używa tego zapachu według mnie świadczy to o tym, że są dobre i ładnie pachną sama dawno temu kupiłam perfumy D&G light blue za ponad 100 zł i okazały się podróbką choć opakowanie było oryginalne tak więc wolę kupować tańsze Pani Walewska ta niebieska też ma ładny zapach i jest nie droga a zapach długo się utrzymuje

Gość Mikołaj25
Jak możesz to wklej linka do aukcji. Wybierz się do perfumerii stacjonarnej i porównaj opakowania. Zwróć uwagę na tłoczenie, tłoczenie folią, czcionka napisów i ich umiejscowienie oraz na górną klapkę zamykającą (czy końcówki są nacięte czy też z takimi wybrzuszeniami - bigami). Ahhh te zboczenie zawodowe...

Gość chlebek z soją
nie umiem wklepać linka:p lepiej na allegro nie kupować i taki z tego morał:P

Gość Mikołaj25
Przyznaj się, że nie chcesz pokazać co kupiłaś :P