Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlebek z soją

sprawdzona perfumeria internetowa-czy ktoś może polecić?

Polecane posty

Gość chlebek z soją
wiem co kupiłam, podróbę moich ukochanych gucci 😢

Gość kicia2425
potwierdzam perfumerie podane przez Alice. też tam kupuje i wszystko ok. z allegro polecam sprzedawców: indizio-perfumy, togo-perfumy, e-glamour tu masz więcej polecanych, sprawdzone przez maniaczki perfum ;) http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=67132

Gość kicia2425
Chlebek... postrasz policją to zwróci kasę nie daj zarabiać takim oszustom.....:[

Gość Mikołaj25
Art. 2. 1. Konsument, który zawarł umowę poza lokalem przedsiębiorstwa, może od niej odstąpić bez podania przyczyn, składając stosowne oświadczenie na piśmie w terminie dziesięciu dni od zawarcia umowy. Do zachowania tego terminu wystarczy wysłanie oświadczenia przed jego upływem. 2. Nie jest dopuszczalne zastrzeżenie, że konsumentowi wolno odstąpić od umowy za zapłatą oznaczonej sumy (odstępne). 3. W razie odstąpienia od umowy umowa jest uważana za niezawartą, a konsument jest zwolniony z wszelkich zobowiązań. To, co strony świadczyły, ulega zwrotowi w stanie niezmienionym, chyba że zmiana była konieczna w granicach zwykłego zarządu. Zwrot powinien nastąpić niezwłocznie, nie później niż w terminie czternastu dni. Jeżeli konsument dokonał jakichkolwiek przedpłat, należą się od nich odsetki ustawowe od daty dokonania przedpłaty. Jeżeli sprzedawcą był sklep to wysyłaj maila, jeżeli osoba cywilna to ww. przepisy nie mają zastosowania. Jestem zdania, że Polak jest zbyt biedny, żeby byle co kupić (laptopa wybierałem 2 miesiące :D ). Trzeba walczyć o swoje :)

Gość wzory maja ladne, modne
Mikolaj - a jakie powinny byc oryginalne klapki? z tymi bigami czy naciete? i jak to dokladnie wyglada? bo trzymam swoje skarby w oryginalnych pudelkach, sprawdzam i nie wiem o co chodzi:)

Gość kicia2425
Ci podróbkowicze firm nie zakładają bo oni tylko w weekend szaleją na allegro, potem ich usuwają...choć nie wszystkich.... z nimi trzeba ostro jak już i kasę oddadzą... a jak sami nie chcą to na policjęęęęęęęęęę

Gość chlebek z soją
no to nie był sklep (myslę, ze wtedy byłoby bezpieczniej) tylko osoba prywatna. wygrałam aukcję. niepotrzebnie:O

Gość Mikołaj25
Nie jestem w stanie zapamiętać wszystkich opakowań, dlatego pisałem o sprawdzeniu w stacjonarnej perfumerii. To o czym myślę to tak zwane "zamki". Tam gdzie masz górną klapkę jest jeszcze jedna - mniejsza, która wchodzi do środka opakowania. Na zgięciu tych dwóch klapek po prawej i lewej stronie są te zamki. Mogą to być nacięte w kształcie odwróconej litery "L" lub też bigi, czyli takie wypukłe kreseczki, dzięki którym opakowanie się zamyka. Kiedyś kolega w pracy jechał zlecenie Vichy (chyba Normaderm) i powinny być bigi. Niestety pomylił się i użył złej formy (i nie sprawdził z filmem) . Całe zlecenie zjechał z zamkami naciętymi. Efekt ? 400 000 opakowań poszło w kibel ... Dobrze, że nie mamy tam odpowiedzialności finansowej :D

Gość a może ktoś mnie oświeci
wczoraj kupiłam mężowi w euro aptece kenzo 50ml.za 109zł.ta sama woda w douglasie i sephorze jest o 100zł a nawet więcej droższa,o co tu chodzi?Czy możliwe że w tej aptece(tam są również kosmetyki)sprzedają podróby?

Gość wzory maja ladne
w moim oryginalnych opakowaniach jest takie cos - w tym glownym opakwaniu jest drugie opakowanie tekturowe - i tak jest w diorze i clinique. no i to wierzchnie pudelko wyglada jak pudelko - klapka i dwie male klapki po lewej i prawej stronie

Ja iperfumy.pl nie polecam. Zreszta sami zerknijcie na ich opinie na ceneo. Moim zdaniem od niedawna zaczeli sprzedawac podróby, dlatego z nich zrezygnowałam. Ja kilka swoich ostatnich zakupów robiłam w Sefona.pl Zachęciły mnie do tego pozytywne komentarze na ich temat. Teraz wiem, że są słuszne. Mają oryginalny towar w bardzo dobrej cenie i dodają próbki perfum do zakupów. Jak kupowałam u nich trzeci raz to dostałam nawet rabat czym byłam mile zaskoczona :)

Chlebek z soją a możesz nam napisać użytkownika u którego kupiłaś podróbę. Dzięki temu nikt z nas już się na to nie nabierze. Swoją drogą uważam, że dobrze byłoby stworzyć stronę która nazywałaby się np. "oszusci.pl" na której można byłoby pisac o tego typu przypadkach.

Zamów perfumy w sklepie www.perfumytaniej.pl - to sprawdzona przeze mnie perfumeria, w której na pewno nie kupisz podróbek. Ich ceny też są bardzo atrakcyjne i dodają zawsze jakiś gratis do zamówienia.

Gość tylko i wyłacznie
perfumeria.pl tylko orginały, niska marża ( wiec tańsze produkty) no i ekspresowa obsluga

Gość Warszawianka1000
Polecam : www.perfumeria.pl. Nie polecam www. e-glamour.pl

Gość lupi
Dlaczego nie polecasz e-glamour? Czy ich perfumy są nieoryginalne?

Gość EllKaa777
A co myślicie o tej perfumerii http://tagomago.pl/ ??? Mają duży wybór (nie tylko perfum), a ceny wiadomo, dużo niższe niż w sklepach stacjonarnych.

Gość bibitka
Ja polecam http://trafionezakupy.pl/e-glamour Kupowałam już tam wiele razy perfumy oryginalne w niskich cenach. Szeroki asortyment perfum, bardzo szybka dostawa produktu do domu

Gość gość
Do "a może ktoś mnie oświeci" , różnica w cenie kosmetyku w drogerii i aptece może wynikać z kilku czynników 1. Może być tak , że produkt z apteki to był edt (eau de toilette, czyli woda toaletowa), czy edp (eau de parfum, czyli woda perfumowana), a te jak wiadomo różnią się procentową zawartością esencji zapachowej w tym co kupujemy potem jako "perfumy". Po 2., zależy też od marży jaką narzuca sobie sklep, wiadomo, że apteka na peryferiach nie narzuci tak dużej marży jak luksusowa perfumeria w centrum miasta. Po 3. Zależy też gdzie, u jakiego hurtownika i za ile sprzedawca kupił kosmetyki. No i pojemność, może te z apteki były trochę mniejsze niż te w drogerii i na pierwszy rzut oka nie było tego widać...

Gość gość
Odlewkiperfum.pl to moim zdaniem najlepsza perfumeria internetowa.

Gość madzialena1710
iperfumy.pl maja nieoryginalne perfumy. Kupiłam Gucci Premiere i już samo opakowanie różniło się od oryginalnych perfum z Sephory. Zrobiłam zdjęcia porównawcze... Jak ktoś sie nie zna to powie że oryginalne bo podrobione są trzeba przyznać pod względem opakowań nieźle. Natomiast zapach niewyczuwalny po 1h. Nie wiem skąd tyle dobrych opinii o tej pefumeri.... Albo za nie płacą albo ludzi na prawdę się nie znają...

Gość gość
Godne uwagi perfumy oferują na galeriazapachow.pl Perfumy są trwałe i w atrakcyjnej cenie. Kupuję tam damskie i męskie i zawsze jestem zadowolona. Dzięki temu iż są tworzona na bazie olejków są trwałe. Polecam :)

Gość mirara
My zazwyczaj kupujemy na http://edp24.pl/ są to odpowiedniki znanych marek typu Lakoste, Dolce Gabbana, Armani, Channel i wiele wiele innych rozpoznawalanych firm produkujących perfumy. Wychodzi bardzo tanio, bo jest dużo promocji i często dodawane są różne dodatki do zakupów. A to dodatkowy perfum, a to jakiś komsetyk.

Gość gość
Ja to jestem wielką miłośniczką Chanel...jak pewnie 80 procent innych kobiet :)) Co do sklepów to jakiś czas temu udało mi się fajnie zaoszczędzić kupując przez stronę https://www.testerownia24h.pl/. Duży wybór oryginalnych testerów z mega zniżką. Poza tym szybka dostawa dobry kontakt, perfumy tak zabezpieczone żeby nic w transporcie nie ucierpiało.