Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mama 21

Mamy pomóżcie ... czy cos jest nie tak ?

Polecane posty

Gość przyszła mama 21

Czescm dziewczyny .. W piatek wieczorem dowiedzialam sie, ze bede mamą.. test wyszedl pozytywny .. staralismy sie ponad 7mies. niestety w weekend ginekolog nie przyjmuje.... Od tamtego czasu pobolewa mnie brzuch... a dzis w nocy sie bardzo nasilil... poza tym plamienia po stosunku ... boje sie, ze moge stracic dzidzie.... a do lekarza dopiero jutro... :( Mialy mamy tak jak ja ??????

bule brzucha napoczatku ciazy to jest cos normalnego ale plamienia nie. Jedz do szpitala jak najszypciej!!!

Gość przyszła mama 21
Moja bliska przyjaciolka pisala mi, że takiue plamienia po stosunku u niej tez wystepowaly... czy to naprawde powod do niepokoju ?? Dziekuje barbara

ja jestem w 6 miesiacu ciazy i powiem ci ze nigdy niemialm zadnych plamien po stosunku. ja bym na Twoim miejscu pojechala do szpitala. A teras tez plamisz?

u mnie bylo tak ze do 3 miesiecy w czasie gdy powinna byc miesiaczka pojawialy sie niewielkie plamienia tez sie balam u mnie bylo ok czasem kobieta w ciazy w 8, 12, 16 tc moze miec plamienia bo nie zawsze do konca organizm przestawia sie na ciaze ... ale ja sprawdzilam u lekarza i po 3 miesiacach ustapilo - ale radze jechac sprawdzic na izbe przyjec bo z reguly to nic dobrego, a dwa to moze wstrzymaj sie tez do badania ze stosunkami bo mozesz miec jakies przeciwwskazania a po co ryzykowac

u mnie bylo tak ze do 3 miesiecy w czasie gdy powinna byc miesiaczka pojawialy sie niewielkie plamienia tez sie balam u mnie bylo ok czasem kobieta w ciazy w 8, 12, 16 tc moze miec plamienia bo nie zawsze do konca organizm przestawia sie na ciaze ... ale ja sprawdzilam u lekarza i po 3 miesiacach ustapilo - ale radze jechac sprawdzic na izbe przyjec bo z reguly to nic dobrego, a dwa to moze wstrzymaj sie tez do badania ze stosunkami bo mozesz miec jakies przeciwwskazania a po co ryzykowac

Gość a czy wiesz ze ryzyko
ja mialam malutki plamienia i o niczym nie swiadczxyly a bole brzucha sa normalne calkowicie, plamienie po stosunku moze byc ze wzgeldu na rozpulchniona sluzówke - tak mi mowil ginekolog pewnie bedzie dobrze a na wszelki wypadek do lekarza po weekendzie

ja bym nie czekala ja mialam takie plamienia po stosunku i tez czekalam niestety w poniedzialek zamiast do lekarza wzieli mnie do szpitala poronilam nie chce cie straszyc ale lepiej sprawdzic i nie czekac