Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piękny diabełek tasmaniski

czy to możliwe by koś mnie pokochał???????????????

Polecane posty

Gość terrakotta
każdego ktoś tam kocha to i ciebie pewnie też :) każda potwora znajdzie swego amatora to szukaj na Tasmanii diabliczki do kompletu :D 🖐️

Gość dodadodadoda
chyba nikt ciebie nie kocha bo sama ze sobą ropisujesz sie

Gość jem sobie pizze z rana
to jedz na krakow,warszawe i szczecin ale nie zmaulaj. tak znajdziesz kiedys milosc,bedziesz miec 4 dzieci, pieknnego meza ktory bedzie Cie zdradzał,bedzie chcial obiadki,pranie skarpet.dzieci beda chcialy na loda...po 5 zł dla 4 rowna sie 20 zł.... bedziesz miala tluste spocone od upału włosy, celulitis i rozstepy po porodach....glupia tesciowa i mega kredyt za mieszkanie i kupa problemow.powodzena

Gość dodadodadoda
etam odesse sobie tłuszcz

a teściową zaraz po ślubie się posbęde sprzedam ją dla jakiegoś araba ten tekst utweirdzil mnie w fakcie , że możesz być gejem albo cholernym znerwicowanym egoistą 🖐️ zadna nie zechce kogos z takim pogladem...stawiam na 17 latka badz 19.

jem sobie pizze z rana " a teściową zaraz po ślubie się posbęde sprzedam ją dla jakiegoś araba ten tekst utweirdzil mnie w fakcie , że możesz być gejem albo cholernym znerwicowanym egoistą zadna nie zechce kogos z takim pogladem...stawiam na 17 latka badz 19. " żle cie ten tekst utwierdził wiemy jakie sa teściowe a to jedyny porządny sposób na szczęście którego ci nie zniszczy teściowa

i sprzedasz ją arabowi powiadasz? hm...to musi byc niezła blondo włosa , z poczuciem iz może być nawet 4 żoną ...taką tesciowa szukaj inaczej jestes w ciemnej dupie. aaa zapomnialam dodac....tesciowa tez musialaby sie z Wami wybrac na upojne wakacje np. do tunezji czy tam egiptu bo jak inaczej ja sprzedasz? na allegro?

a ja kurwa dopiero popczytalam ta Twoja stopke i wiesz co? psychiatryk bedzie musial odwiedzic na wizycie domowej! nie ruszaj sie z miejsca

prostak to ktos kto sie pyta czy znajdzie milosc na kafeteryjnym gównie wiec sajo nara prostaku bez szkoły!

tak mam tylko mature i nic wiecej ale ostatnia rzecza na swiecie byloby zalozenie tematu czy ktos mnie pokocha? :D kiedykolwiek pokocha. ja Cie prosze i co maja Ci tu napisac? ahhh tak biedaku pokochaja Cie wszystkie gwiazdy ooo a juz zapewne masz wiadomosc na poczcie od haidi klum! albo jessici biel i simpson.