Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem tak brzydki że aż laski

się za mną oglądają i mam do was pytanie jak powinien wyglądać

Polecane posty

i ogólnie np. jak się ubierać przystojny mężczyzna. Jak z buzią? Czy powinien mieć mały nos, duży, małe uszy czy większe, jakiego koloru oczy, czy usta pełne, czy cienkie. Brwi krzaczaste, czy czy nie. Jaki kształt czaszki i głowy. Jaki kolor włosów i jaka fryzura. Jaką figure? Wolicie takiego koksika, czy średnioumięśnionego, puszystego, czy chudzinke? Jaka cecha wyglądu, jaki defekt deklasuje go w waszych oczach. Czy patrzycie na poszczególne cechy faceta. Np idzie nieatrakcyjny chłopak, ale ma zajebisty tyłek? W jakim ubraniu facet wygląda najprzystojniej. Lubicie gładko wygolonych, czy z zarostem? Opalonych, czy bladych. Czy np. okulary, lub aparat na zęby też deklasuje chłopaka? I jeszcze inne rzeczy nie wymienione tu. Możecie wrzucać tez jakieś zdjęcie, ale zwykłych facetów, nie tych znanych. Zapraszam:)

No dziewczyny piszcie:)

Gość ikkkkkkkkkkkkkkkk
trzeba bylo temat i pseudonim napisac w odwrotnej kolejnosci, bo teraz trzeba czytac od tylu, i ciezko zczaic o co chodzi ;p hehe, ale w sumie, skoro się za tobą oglądaja, to zajebiście, czego chcieć więcej :p nikt tego nie wie jak ma facet wygladac zeby sie podobac, ja tez nie wiem jak wygladalby facet ktory mi by sie najbardziej spodobal, to zalezy tez od wygladu, ubrania, wlosow, ale tez od pory roku, miejsca gdzie go widze, mojego nastroju, pewnie od 100 innych rzeczy ......... wiec, generalnie, lepiej nie rozmyslac nad takimi pierdolami jak kształt czaszki czy kolor butów;) a, i jeszcze mowa ciala, wyraz twarzy, ruchy, maja cholernie duzo do gadania, a tego i tak nie bedziesz kontrolowac wiec najlepiej byc zadowolonym soba :) i patrzec w oczy. i byc odwaznym (ale nie debilem)... noo.. i nie śmierdzieć może;p poza tym każda ma inny gust

No bo słyszałem, że jeśli chodzi o kobiety, to facetów kręcą właściwie takie same cechy. A w przypadku facetów, to kobiety mają więcej że tak powiem typó. Prawda to??

Gość co kobieta to inny typ
mnie swego czasu bardzo kręcił pewien chłopak, którego moje koleżanki określały mianem "paszczur":) dlaczego? Bo mnie urzekł barwą głosu - w życiu równie seksownego głosu nie słyszałam. Niestety związek się rozpadł przez jego zazdrość i brak pewności:(

Gość Jestem tak brzydki że aż lask
No dalej dziewczyny:)