Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sympatia.pl

macie konto na sympatii? czy poznaliście już kogoś?

Polecane posty

Gość sympatia.pl

i z jakim wynikiem? Zastanawiam się też jak to jest że tak wielu ma konto a nikogo znajomego jeszcze nie spotkałam nawet wciskając swoje miasto

Gość pieróg ruski
mialam na innych portalach randkowych ale skasowalam bo nikogo nie poznalam

Gość shipitare nashe ojczyzne
TAK POZNAŁEM: DZIWKI PYTAJĄCE O PENSJE NA PIERWSZEJ ROZMOWIE JE TYLKO KASA INTERESOWAŁA, SZMATY I DZIWKI TYLKO O PENSJE PYTAŁY SIEDZĄ TAM NIEDOJEBKI KILKA LAT PEWNIE I CZEKAJĄ NA KSIECIA Z BAJKI STARZEJĄC SIE

Gość pieróg ruski
a faceci to tylko szukają naiwnej żeby zamoczyć kija a jak dziewczyna nie chce dać to ja wyżywają mnie ostatnio jeden wyzwał od 30 letniej dziewcicy. Dziewica od dawna nie jestem i nie daje byle komu, i tyle.

Gość sympatia.pl
somebody else?

Gość allyM. 22
poznałam swojego chłopaka :) jesteśmy już ze sobą rok, jest najcudowniejszym facetem na świecie. Byłam tam przez 2 mies., poznałam 2 osoby - chłopak nr 1 sympatyczny ale to nie było to nr 2 pierwsza randka i już wiedziałam , że będzie to coś wyjątkowego. Ogólnie portal jest fajny , sporo moich koleżanek poznało kogoś własnie tam , jedna bierze ślub we wrześniu:) pozdrawiam

Gość maybellinee
co myslicie o starszych osobach tzn przed 40tka,ja rostałam się z partnerem,mam marne szanse na poznanie kogos w realu,bardzo mnie ciekawią wasze opinie

Gość kaveczka marynarza
nie. Ale chciałam sąsiadowi żone znalezc..bo on ma 34 lata i mówi, że juz sobie zycia nie ulozy..a własnie jak wyjechał konkubina go zdradzała..nie kryła się..ale głupek przyjął ja z powrotem..efekt bedzie taki..ze po 2 latacjh definitywnie sie rozejda..ona teraz spała z kims bo dał jej na solarium..a jej mąz zagranicą.. są fajne babki na sympatii i to w wieku 31-36 lat..ale jak on głupek to niech tak robi...zostanie sam. z 40 na karku...juz sie postarzał..tyle nerwów kosztuje go zycie z tą patologią. I manipulantką. Jego sprawa.