Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NiechMnieChuj

Przeraża mnie przeszłość sexualna mojej kobiety

Polecane posty

Gość NiechMnieChuj

Ma 24 lat i już 10 partnerów sexualnych (nalezy też wziąść pod uwage to, że kobiety zaniżają te liczbe.. wiec mogło byc ich więcej) do tego tylko dwóch z tej dziesiątki to byli goście z którymi była w związku Ma na swoim koncie np takie akcje: -wraz ze swoja przyjaciółką znalazły sobie dwóch chłopców na sex i wspólnie wszyscy razem go uprawiali -uprawiała anal -była prawie rok w związku z gosciem do którego nic nic nie czuła i chodziło tylko o sex -swojego pierwszego razu nawet nie pamięta, bo wyruchał ją jakiś jej kolega jak była pijana -miziała sie ze swoimi koleżankami z trudnem ale musze to przyznać, że moja kobieta to po prostu kurwa :/

Gość niebieskooki-blondas nl
No takie rzeczy... :O

Gość bichiere
widac,ze faktycznie masz z tym problem, bo to juz ktorys watek w tym temacie... :o :D

Gość KWANFG
I CHCESZ BYC Z KURWA?

Gość NiechMnieChuj
kolejna sytuacja, ktora mi sie przypomniala majac 19 lat byla z jakims gosciem ktory mial 30 lat... wiecie na czym to polegalo? ten staruch ją rżnął jak jakąś dziwke.. przyjezdzal po nią samochodem, i zabieram do siebie na chate i ruchal jak dziwke bardzo mnie to boli ale jednoecznie nie potrafie jej rzucic z tego powodu, poczulem cos do niej do tego podoba mi sie i w sumie to dobra kobieta

Gość Amicorum
to po cholerę się pytasz? Wiadomo że przeszłość będzie cieniem na związek. A ty co prawiczek? Związki powinno się zaczynać tu i teraz. No poza badaniami - badania trzeba pokazać. Czy ktoś jakiegoś świnstwa nie przyniósł

Gość NiechMnieChuj
Nie byłem prawiczkiem to logiczne ale bez przesady.. nie przeruchałem stu kurew, nie brałem udzial w orgiach i nie podawałem do buzi pierwszej lepsze na dyskotece a na przeliczenie to co ona robiła to wlasnie musial bym zrobic to co opisalem

Gość a ja zarabiam 1.100
mam tyle samo lat, a partnera jednego na swoim koncie. hmmm...nie wiem co myśleć

Gość niebieskooki-blondas nl
A masz kumpli śmiejących się za Twoimi plecami czy czemu tak o tym piszesz ciągle?

Gość Najpiękniejsze piersi świata
A jaki stosujesz przelicznik? seksistowski? jakbys mial 10 kobit, a ona 1 chlopa, to byloby ok, tak? Idz sie utop, leszczu... Faceci to hipokryci, sami pierdolą wszystko, co nie ucieka na drzewo, ale kobiety oczywiście chcą mierzyć inną miarą... najlepiej, żeby dziewczyna nie wiedziała, jak chuj wygląda i do czego służy, i na widok wacka mówiła "a cio tio?"... O wy ścierwa zakłamane, chuje waszych kolegów wam w dupę.

Gość poszukaj porzadnej
dziewczyny

Gość nejdkn
jesli ja kochasz to jej wybacz zapomnij o przeszlosci ale mysl o waszej przyszlosci

Gość lilu 84
w ogóle skąd to wiesz heh. sama Ci powiedziała o tym wszytskim niewiarygodne;D hehe

Gość oqq wtrace sie
a autor jest meska kurwa jesli zgadza sie na taka dziewczyne

Gość hmmm no coż
ja mam jednego partnera a prawie 27lat. No ale ja zawsze miałam bardzo poważne podejście do seksu i zawsze chciałam żeby ten pierwszy był moim ostatnim. Niektóre dziewczyny mają mentalność materaca i lubią jak na nich leży niewiadomo ile partnerów. jak nie akceptujesz jej pszeszłości powinieneś znaleźć kogoś innego, bo to co teraz przeszkadza nie przestanie przeszkadzać, a czasem urośnie do rangi bardzo dużego problemu.

Gość osmornica juz powiedziala
rozumiem autora, jestem w podobnej sytuacji i tez mnie to boli prawda jest taka, ze nie ma atrakcyjnych fizycznie kobiet, ktore by sie szanowaly i nie mialo duzo partnerow sexualnych taka atrakcyjna kobieta moze sobie wybierac jak w rekawiczkach.. i zawsze jakis chlopak jej sie spodoba wiec z tego korzysta tylko ze potem wlasnie sa takie kwiatki, ze laskama 24 lata i juz 10 na koncie.. nie chcce myslec ilu bedzie miala w wieku 40 :O

Ty byles swiety?? Tylko pod kolderka przy zgaszonym swietle?? Znam dziewczyne, ktora obecnie ma 24, ponad 50partnerow seksualnych, z ktorymi spala wiecej niz raz. Nie licze jednonocnych przygod. Jej znajomi na urodziny dali ogromna mape, na ktorej zaznaczyli panstwa facetow, z ktorymi spala. Bardzo ja to ucieszylo. I wcale mnie nie dziwi to, ze zaden normalny facet jej nie chce ;)

Gość do gosialicious
ale orgie grupowe? anal w wieku 24 lat? to przesada!

A co ma tutaj wiek do tego?? Ktos jakis wyznacznik ustalil od jakiego wieku mozna uprawiac anal, od jakeigo wieku orgie grupowe, od jakiego wieku mozna sypiac z obcym partnerem?? ...

Gość do gosialicious
orgie powinny byc zakazane, podobnie jak seks z obca osoba. a anal tylko dla zwiazkow z dlugim stazem. to nie jest seks dla ludzi co dopiero zaczeli ze soba sypiac

Gość do gosialicious
pewnie puszczasz się tak jak ta 24latka autora? Puszczalstwo nie razi tej co sama się puszcza.

tak puszczam sie z kazdym kto tylko na mnie spojrzy Nie podoba sie Tobie przeszlosc Twojej dziewczyny to albo sie rozstancie albo to zaakceptuj. Innego wyboru nie masz, bo przeszlosci nie zmienisz

Gość jacetygiety
ok nie byles prawiczkiem. zatem opisz swoje konto.czy byl anal oral ile partnerek czy byly zwiazki jakie okolicznosci itd

Gość zaden facet nie zaakceptuje
ze mloda dziewczyna uprawiala anal

Gość dsfdasdfsaadf
"tak puszczam sie z kazdym kto tylko na mnie spojrzy" patrze na twoje zdjęcia cały czas , gdzie mozemy sie umowic?:D "Nie podoba sie Tobie przeszlosc Twojej dziewczyny to albo sie rozstancie albo to zaakceptuj. Innego wyboru nie masz, bo przeszlosci nie zmienisz" moze ja jeszcze spalic na stosie :) albo strzelic sobie w łeb, taki nowoczesny werter hehe

Gość takie jeden facettt
gosialicious widzę że lubisz ten sport. Jestem chętny:)

Gość puszczalska i tyle
Ośmiornica, nie przesadzaj z tą zależnością między atrakcyjnością a używaniem sobie, chyba, że dla faceta liczy się tylko fajna buzia i zgrabny tyłek a w główce może być pusto. Jest sporo fajnych i atrakcyjnych kobiet, które nie dają na prawo i lewo. Przynajmniej mówię o dzisiejszych 20-kilkulatkach. Sama mam ciut więcej niż 24 lata, nie wyobrażam sobie mieć faceta po tylu kobietach i dla mnie taka dziewczyna jak w temacie jest po prostu puszczalska. Może po prostu lubi seks, ale niech potem sobie szuka podobnego sobie faceta. Ja nie zaakceptowałabym takiej bujnej przeszłości na miejscu Autora.