Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perfect and sexy

Jutro będę miała seks pierwszy raz od roku!!!!!! Wasze pomysły!

Polecane posty

i o to chodzi :D agent cisnienia nie mam Ironi nie rozumiem bo marna ironia Piszesz jak facet a wypowiadasz sie w roli baby czyli w mojej opini musisz byc gejem. Kazdy facet lubi tak jak napisalem. Widocznie masz miejsza ilosc testosteronu

a ja słyszałem, że każdy facet piszący na kafeterii to gej. przyganiał kocioł garnkowi. ;) :D Pawełku nie jesteś seksualnym dyktatorem, żeby mówić mi jak powinien lubić KAŻDY hetero seksualny facet. cóż dziewczyny się śmieją, więc chyba nie piszę marnych ironii. tylko ktoś marnie czyta i nie chwyta. :D

Gość do perfect and sexy
a co zrobisz jak on bedzie chcial ci palca do pupy wlozyc albo do anala przejsc?

Gość perfect and sexy
agent odpowiedz proszę na moje pytanie :) nie zajmuj się tylko głosem z serca :classic_cool:

Gość perfect and sexy
odmówię, nie jestem gotowa podczas pierwszego seksu na zabawy analne :) może kiedyś spróbuję...

perfect and sexy agent - a Ty jaki seks lubisz? zaintrygowałeś mnie... nie wiem czemu, ale wydajesz mi się podobny do mojego faceta, dlatego pytam --- sugerujesz, że jestem Twoim facetem? ;) temat rzeka, ale w skrócie - wszystko zależy od humoru, od danej chwili. wiadomo, że na domówce, zamknięci w łazience nie mamy zbyt wiele czasu na grę wstępną. tylko na mocną intensywną zabawę. lubię też jak "w świecie wg pawełka" powinien lubić KAŻDY HETEROSEKSUALNY FACET: "facet heteero lubi sie spuscic kobiecie. Facet tak ma lubi wziac kobiete od tylu dac klapsa spusic sie do ust i ze tak powiem dobrze zerznac dupsko aby lal sie pot. " ;) :D

ale powolne dochodzenie we dwoje głęboko patrząc sobie w oczy, z mnóstwem pocałunków i czułości nie jest mi obce. - to chyba dyskredytuje mnie jako faceta hetero. :(

Gość perfect and sexy
nie, nie sugeruję :) mój prawdopodobnie nie wie nawet o istnieniu Kafeterii, bo nie ma czasu na nic poza mną, pracą i zainteresowaniami, które nie są związane z netem :) ale ciekawa jestem tej mocnej intensywnej zabawy... lubisz zacząć od minetki? :)

agent to ost dobre jak sie kogos kocha ;) co do swiatu wg pawelka nie jeden chcialby byc na moim miejscu .. do autorki za bardzo sie napalasz wyobrazasz sobie niewiadomo co.. lepiej byc milo zaskoczonym niz rozczarowanym. Rok czekalas po dzisiejszym wieczorze bedziesz 2 lata czekac :)

IMO co do minetki kobieta musi byc naprawde super Ladna zgrabna atrakcyjna w tedy mozna sie przyssac i piescic ja w tym miejscu godzinami az bedzie wyc :D zalezy jakie masz wareczki Ja osoboscie lubie maly srom nie lubie duzych warg kobiecych jakos to mniem odpycha i nie zrobie w tedy kobiecie minety.. nie lubie tezmega jasnej karnacji Bo gdy biore kobeite od tylu widze kakaowe oczko w kolorze brazu :/ na tle bladej skory bleeee i jak tu zrobic 69

perfect - oczywiście. lubię zaczynać od wielu rzeczy. glos - tak. ale jak się nie ma co się lubi(kocha), to....... ja bym nie chciał byc na twoim miejscu. uwierz mi. :) wolę bardziej indywidualne podejscie do kobiet. a ja Ci życzę aby to był ten ostatni - perfect. :) bye

autorko a jakie sa jego zainteresowania? jak sex to bedziesz miala super wieczorek:-D

Gość perfect and sexy
sorki kochani, ale na razie muszę zmykać. dzięki za wszystko 🌼