Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perfect and sexy

Jutro będę miała seks pierwszy raz od roku!!!!!! Wasze pomysły!

Polecane posty

Gość perfect and sexy

Poznałam kilka miesięcy temu nowego faceta, jesteśmy razem :) W końcu zdecydowaliśmy się na współżycie. Jakie były Wasze pierwsze zbliżenia z nowymi facetami? Macie jakieś doświadczenia? Co zrobić, żeby uniknąć wpadki? Jakieś oryginalne pomysły? Zrobić to romantycznie czy na ostro? Oczywiście depilacja z mojej strony obowiązkowo, na świeżutko :) Prezerwatywy są, ale jak zadbać o nastrój? Piszcie, bo jestem napalona jak cholera! :D i słucham cały dzień chylińskiej "Tak cię pragnę" :D puścić mu to na wejście? :D

Gość perfect and sexy
Szkoda, że nie rozbudowałaś wypowiedzi :D

aj upal mnie rozwala:-D jakie masz marzenia i pragnienia?;-)

Gość perfect and sexy
mnie też rozwala upał, ale jeszcze większy upał czuję w pewnym intymnym miejscu :D no marzeń mam wiele, ale skupmy się na udanym jutrzejszym seksie ;)

po kilku miesiacach 1 raz ? Gdzie ty zyjesz ?? Ile masz lat? Nie wyobrazam sobie spotykac sie z kobieta kilka miesiecy i nie wspolzyc Male potrzebey rozni ludzie Mysle ze bedzie beznadziejnie bo tak to przywac facet bedzie dupa i spusci sie po 5 wsadach tego Ci zycze ! :)

Nie napalaj się tak mocno, bo jeszcze się rozczarujesz :P A ta Chylińska to straszna tandeta, więc bym nie puszczała. Tradycyjnie świece, winko... :P I jak pierwszy raz od roku, to bym postawiła na romantycznie niż na ostro, ale to może moje złe doświadczenia ;)

Echh ubierz sie sexi..prowokuj i najlepiej byc strona dominujaca..wtedy spelnisz swoje fantazje:-) Faceci zazwyczaj nie lubia biernych kobietek..zreszta jak nie bedziesz mowila czego oczekujesz..nie dostaniesz tego do konca;-) (sorka za pismo..nie mam polskiej klawiaturki:-() Jak Ty to widzisz?:-D

[zgłoś do usunięcia] Glos z SERCA po kilku miesiacach 1 raz ? Gdzie ty zyjesz ?? Ile masz lat? Nie wyobrazam sobie spotykac sie z kobieta kilka miesiecy i nie wspolzyc Male potrzebey rozni ludzie Mysle ze bedzie beznadziejnie bo tak to przywac facet bedzie d**a i spusci sie po 5 wsadach tego Ci zycze ! :-P nie kazda idzie z kolega do sypialni na pierwszym spotkaniu:-P

Gość perfect and sexy
Glos z serca dzięki za życzliwość :classic_cool: no akurat na mnie facet musi poczekać, żebym zobaczyła, że mu zależy. Puszczanie się mnie nie interesuje, a Ciebie chyba bardzo :classic_cool: Fajnie - no trudno się nie napalać, jak się nie miało rok seksu... chyba od samego włożenia dostanę orgazmu... :D a z chylińskiej rzeczywiście zrezygnuję... może jakaś inna fajna muzyczka? czy bez muzyki? larwka... ja to tak bardziej lubię być właśnie zdominowana ;) ale nie wiem, jak on lubi... on jest z tych, co uprawiają seks, a nie ględzą o nim ;) tyle się zorientowałam już... ale szczegółów nie znam. Wiem tylko tyle, że chciałabym to zrobić w pozycji klasycznej, bo taka najbardziej mnie podnieca :D Ale od czego zacząć? minetka, lodzik? i co pierwsze? :) sexi strój obowiązkowo, a już na punkcie seksownej bielizny mam hopla i noszę taką, nawet jak jestem samotna :D na forum często pojawia się problem, że facet nie chce zrobić minetki... co mam zrobić jak on nie będzie wykazywał inicjatywy w tym kierunku?....

rokczekac i jeszcze uzyjesz gumki ? nie moglas miesiac temu pojsc po tabletki?? nie orzumiem Nie chodzi tez o puszczanie sie ale o rok straty zycia jak koles ma 8 cm w spodniach i jest choojowy w lozku Bo w zwiazku se jest wazny nie oszukujmy sie,. To ze zdarza mi sie sypiac z kobietami na 1 randce to nie swiadczy o puszczaniu p-o prostu mila atmosfera ma sie ochote to sie to robi a nie mysli kategoriami ze nie wypada badz co on sobie pomysli Inne czasy inni Ludzie Moim zdaniem koles da dupoy zobaczysz :) nie napalaj sie tak bo i tak bedzie kicha :)

jak nie bedzie to zrob mu loda i odwroc sie w pozycje 69..zapewne to wykorzysta:-P zreszta najlepiej bedzie jak zaczniesz nim kierowac..Jezeli lubisz byc ulegla to moze mu to powiedz i po klopocie;-) a muze wybierz taka jaka Ci odpowiada..nie sluchaj glupich rad:-P no i udanego sexu zycze:-D

Kobieta czeka rok na sex a Ty jej piszesz aby zrobila loda facetowi Zastanow sie dziewczyno Ona nie z tych co robia loda :) bo zapewne jak napisze brzydzi ja to ;D Pozycja misjonarska tylko :) a po seie na msze i odmowic zal za grzechy:) i na nocne czuwanie..

Glos z serca. slyszales o tolerancji na czyjes poglady? To, ze Ty chodzisz do lozka na pierwszej randce nie znaczy, ze wszyscy sa tacy jak Ty. Poza tym autorka nie napisala, ze sie brzydzi, tylko sama wprost zapytala czy zrobic. Umiejetnosc czytania schodzi na psy 🖐️

Gość perfect and sexy
larwka dzięki za radę :) w razie czego wykorzystam :) a Ty Glosie bardzo się mylisz :D oj żebyś wiedział jak bardzo :D uwielbiam robić loda i to z finałem w buzi :) podnieca mnie to :) a że lubię pozycję misjonarską, to nie dlatego, że jestem jakimś moherem, tylko taka pozycja mnie najbardziej pobudza erotycznie... każda kobieta ma swoje upodobania erotyczne... ale jak on będzie w formie, to wypróbujemy też inne pozycje :) gumek używam, bo tabletki anty są bardzo szkodliwe, mój organizm bardzo źle na nie reaguje i musiałam się leczyć z powikłań z żyłami natychmiast po pierwszym opakowaniu antykonceptów... lekarze zabronili mi używać hormonów już do końca życia i muszę też do końca życia zapobiegawczo brać lek rozrzedzający krew... także jestem przeciwniczką tabletek antykoncepcyjnych... i z tą mszą po seksie też nie trafiłeś, bo akurat jestem zdeklarowaną ateistką :D larwka a jak Twoim zdaniem powinno się zacząć... ja mam go zacząć całować i rozbierać, czy czekać na jego pierwszy krok?...

zapros mnie do 3kacika to zaczne sama:-P a powaznie: rob to na co masz ochote..zacznij go delikatnie calowac np w szyjke..dotykaj tam gdzie masz ochote..wyluzuj sie i wez to na co masz ochote:-D

"Zdecydowaliśmy się" :( :O to teraz warto przedyskutować pozycję w jakiej chcecie się kochać, pieprzyć ( czy jak to nazywacie ) Wspólnie wybrać miejsce i już nie pozostaje jak cieszyć się zdrową kopulacją. :P

nie czekaj 1 go bierz a to sorki nie doczytalem tez lubie z finalem do ust :D jak kazdy facet Ciekawe czy facet sie przygotuje i otrzyze wlosy kolo penisa ;D czy bedzie jak wiekszosc polakow zarosnieta

Glos z SERCA nie czekaj 1 go bierz a to sorki nie doczytalem tez lubie z finalem do ust jak kazdy facet Ciekawe czy facet sie przygotuje i otrzyze wlosy kolo penisa ;D czy bedzie jak wiekszosc polakow zarosnieta ------ nie odpowiadaj za każdego faceta. ja nie lubię jak mi się inny facet spuszcza do ust. ;) :D i uwierz mi, że są dziewczyny które "strzyżenie włosku koło penisa" uznają za niemęskie. chociaż same są gładkie jak hokejowe lodowisko. perfect and sexy -to proponuję przed seksem. ;) http://www.youtube.com/watch?v=odOsx2AY6gs&feature=related

Gość perfect and sexy
agent masz na myśli film czy piosenkę wild thing? :D bo mnie jakoś mecze nie kręcą w ogóle :D

agent facet heteero lubi sie spuscic kobiecie a czy ty lubisz jak twoj partner ci sie spuszcza to nie wnikam. Facet tak ma lubi wziac kobiete od tylu dac klapsa spusic sie do ust i ze tak powiem dobrze zerznac dupsko aby lal sie pot.

dominujaca kobieta ma podobnie..:-P nie odpusci facetowi az padnie wyczerpany z miekkim flaczkiem:-D

dopelnie bylo by gdyby kobieta jeszcze possala tego flaczka o dobrze go oblizala :) a na koniec klaps w pupe :P

Glos z SERCA agent facet heteero lubi sie spuscic kobiecie a czy ty lubisz jak twoj partner ci sie spuszcza to nie wnikam. Facet tak ma lubi wziac kobiete od tylu dac klapsa spusic sie do ust i ze tak powiem dobrze zerznac dupsko aby lal sie pot. ----- "mój partner". :D ty nie tylko nie wnikasz, ty nie kapujesz ironii. :D może za gorrrrąco dziś dla ciebie, albo masz zbyt wielkie ciśnienie na znalezienie"miłości, drugiej połówki w Londynie". lub jesteś(do tej wersji bym się skłaniał[nie skłaniała];) ) ignorantem. to że ty tak lubisz, to twoja sprawa. ale to nie jest "świat wg pawełka" :D a ile ludzi tyle pomysłów w łóżku.

Gość perfect and sexy
agent - a Ty jaki seks lubisz? ;) zaintrygowałeś mnie... nie wiem czemu, ale wydajesz mi się podobny do mojego faceta, dlatego pytam

dopelnie bylo by gdyby kobieta jeszcze possala tego flaczka o dobrze go oblizala a na koniec klaps w pupe hahaha to nie przejdzie bo flaczek wstanie ponownie i znowu ostra jazdka bedzie:-P