Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatka__taka sobie

czy normalna kobieta tak się pokazuje?

Polecane posty

Gość no własnie,
po co go odsłoniła? chciała się pochwalic opalenizną? przez bluzke też by było widać, że jest w ciąży

dokładnie ! nie mam instynktu macierzyńskiego, nie chcę mieć jeszcze dzieci, nie zachwycam się babami w ciąży,dziaciakami ani zdjęciami usg i to zdjęcie mnie zniesmaczyło :o naprawdę. to z odkrytym brzuchem. rozumiem, że ona nosi nowe życie, ale czy wszyscy muszą ją oglądać w takim stroju ? mało to estetyczne dla mnie. czekam na najazd matek-polek. 🖐️

Gość możliwe a dlaczego nie
"jeden z najpiękniejszych okresów w życiu!" jak wymioty, omdlenia, kołatanie serca, częstomocz, duszności, zaparcia, rozwolnienia, opuchlizna wszystkiego co możliwe jest najpiekniejszym okresem w życiu to pozostaje pogratulować.

Gość możliwe a dlaczego nie
Miałam najpiękniejszą grypę w swoim życiu :) buahahahahah

Gość masaakraaaa
;/

Gość duplooo
muahahaha. matką polką też nie jestem ;> jeżeli ciąża to tylko dla Ciebie bełtanie itd. to również gratuluje. poprostu nie potrfaie nijak zrozumiec dlaczego ludzie tak się bulwersują babką w ciazy która dała sobie fote do SWOJEJ galerii, nie na jakieś forum czy jakąś stronę. Ok, na NK może wejść każdy, ale raczej robią to tylko osoby które Cię znają, bo jak ktos obcy ma na nią trafić? (chyba że przez taka jak ta co załozyła ten wątek)