Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedendwatrzyosiem

Co kobieta powinna robić podczas seksu?? pyt. głównie do mężczyzn

Polecane posty

Gość jedendwatrzyosiem

Co kobieta powinna robić podczas seksu? jakieś urozmaicenia? co robicie, co lubicie? Kobietki - co lubią wasi partnerzy? Jak ich zaskakujecie w łóżku? Jakieś ciekawe porady? Chodzi o to żeby nie leżeć jak ta deska ;P

Gość buuuuuuuuuuu
no właśnie, przyłanczam sie do pytania, nie jestem doswiadczona jak sie napije to nawet ok i sie nie wsytydzę ale na trzezwo zupelnie inaczej i jestem spięta i w ogole nie wiem co robic :(

Gość eee43
nie przejmujcie sie, nie odbiegacie od sredniej krajowej, przecietna polka niewiele w lozku potrafi, a te co potrafia od razu puszczaja sie z autobusem arabów :)

Gość patrzeć na drzwi
czy mama nie idzie.

Gość to ja facet
kochac sie i ruszac sie...oddac sie cala facetowi tzn poddala sie emocjom...a glownie to na co ma ochote.....:P

Gość Ulrich
nie leżeć jak kłoda wpatrując się w pająka na suficie :(

Gość panga niedotykalska
:D zajebiste to z pajakiem na suficie:D powinna sie seksic:P

Gość buuuuuuuuuuu
ja kiedy mialam swoj pierwszy raz bylo nawrt ok mialam doswiadczonego faceta i robilismy to w 3 pozycjach :D od razu :P no ale nie wiem czy dobrze sie zachowywałam i tak dalej bo to w sumie co ja mialam orbic jak to facet wszystko prawie kontroluje kurde nie wiem... ;p

Gość Samotniczkaaona
:-)))

Gość too ja wam powiem
jestem dziewczyną, nie umiem lezec jak kłoda kiedy sie kocham z moim facetem;/ jestem mega podniecona wtedy, głośna, jęcząca, lubie kiedy na nim jestem bo kocham wtedy ruszac mocno biodrami:) po prostu w seksie jak w zyciu- trzeba byc soba i siebie zaakceptowac wtedy łatwiej sie wyluzowac i oddac całą:)

Gość alibab a
Nie gadaj głupot. Miała 26lat i Miała już wielu partnerów przed mną! także nie był jej to pierwszy raz, z resztą każda nasza przygoda w łużku tak wyglądała. Porażka

Gość dominikk3434
seks jest dla zboczencow, nie dla mędrców .

Gość pdlpl
too ja wam powiem, o tak. akceptacja samego siebie i umiejetnosc czerpania radosci z kazdej chwili pomaga fajnie zyc ;)

Gość dominikk3434
unikam seksu, bo to dobre dla zboczeńców .

Gość dominikk3434
jestem ateistą podszywie .

Gość dominikk3434
żartowałem. Nie ma kobiety lepszej niż moja mama. Walimy sie całymi dniami Zachowuje się jak młoda tygrysica;) Robimy to bez żadnych zabezpieczeń bo i tak nie zajdzie w ciąże. Ma 51 lat a ja lubie jej robić minete i wkładać palucha w kiche

Gość panga niedotykalska
ja to myje okna i odkurzam:D

Gość podgladaczczz
a potem klęcząc już tak przyjmujcie sperme na wasze pyszćzki ..Twarze

Gość WSTYDZIUCH
prac,gotowac,zmywac naczynia,odkurzac,wyrzucac smieci ,robic zakupy :))) i powinno byc OK nie powinien narzekac:)

Gość gość
Moje zdanie jest takie jak on dba oniom to ona oniego i włużku iwkuchni ale muszom mieć dla sebie prywatności

Gość gość
Nam kobietom tego sxsu brakuje czasem myslimy że zwarjujemy przemyście to same a że mama nauczyła mnie suhać radja owszem jest to grzech możemy go zahować dlaśebie

Gość gość
Być rozluźniona pomyśleć Morzeszczynie którym w uszku jest z świecami koło uszka niektóre marzą takim uprawiać sex bo szkoda czasu marnować moje panie i panowie tylko bodźcie zabezpieczani powodzenia ?????

Gość pan wladca
Jeśli krztusi się spermą to wszystkie braki ma z mety wybaczone. Prawdziwe fizjologiczne a nie sztuczne-udawane krztuszenie się ejakulatem swojego Pana Władcy.

Gość gość
Kobieta powinna klęczeć w stroju służącej i robić loda swojemu Panu jeżeli mu się nie spodoba wymaluj penisa i ogólnie bądź uległa możesz też wykasować mu stopy. (nie bierz na serio)

Gość gość
Nie wierze ze piszą to mężczyźni ,nawet przyjąć ze piszą z humorem ,sarkastycznie to wiele wpisów jest na poziomie przedszkola .Czy naprawdę dzisiejsze dorosłe pokolenie facetów to debile ? Jestem facetem gdy to czytam śmiać się czy płakać .dziewczyny zwłaszcza młode uciekajcie od swoich kolegów rówieśników gdyż grozi wam w razie założenia rodziny z takim typem katorga przez całe życie .To są nie dorobione dzieci ,oni musza wracać do przedszkola .