Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziecko jest moje

powiedzieć ,czy nie

Polecane posty

Gość dziecko jest moje

Witam, odrazu napiszę,ze postąpiłam zle 7 miesięcy temu...bo jestem w 7 miesiącu. Razem z kolegą zaszaleliśmy no i stało się potem normalnie gadaliśmy, on znalazł sobie dziewczynę, ja oczywiscie zazdrosna. Potem zobaczył,ze jestem w ciązy, powiedziałam,ze dziecko nie jest jego, czuję sie podle:-( jak na niego patrze... nie chce mu mówić, sama wychowam Synusia, jestem w stanie mu zapewnić normalne zycie ale nie wiem czy mam powiedziec ojcu dziecka,ze ... jest ojcem, czuję sie podle.

Gość nickonicko2010
to że on nie chce mieć z dzieckiem nic wspólnego nie znaczy że tak właśnie będzie,prawo jest po Twojej stronie jesli chodzi o almenty na przykład:)powodzenia:) ... http://www.skapiec.pl/perfumy.html#from41355

Gość dziecko jest moje
tylko chyba najbardziej boję się odrzucenia...że on nic sobie ztego nie zrobi, znalazł sobie dziewczynę zaraz po tym. Szczerze to nie załuję, bo kocham moje Maleńswo, czuję jego ruchy... nie chce psuć tego spokoju, najgorsze,ze pracujemy razem

Gość panga niedotykalska
a postaw sie w jego sytuacji:P i teraz zadaj sobie pytanie czy chcialabys wiedziec czy nie:p

Gość w Pacanowie
a co powiesz później dziecku o jego ojcu? że go nie chciał znać?

Gość dziecko jest moje
Ale z jednej strony chce mu powiedziec, przeciez sama nie zaszlam w ciąze. Wiem,ze nawet jesli powiem to skonczy się na alimentach, on będzie płacił, ale nazwiska nie da, kontaktu z małym nie bedzie utrzymywac. Postawiłam się w jego sytuacji, a niech on postwai się w mojej, on bedzie zył spokojnie ze swoją dziewczyna w niewiedzy, ja tez bede szczęsliwa z moim maleństwem ale sczerze to chciałabym,zeby jakies konsekwencje poniosł