Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szantażowi mowie nie

dziewczyna obraziła na mnie przez dzisiejszy finał

Polecane posty

dzisiaj ma urodziny, spędziłem z nią cały dzień, ale pojechałem do domu bo jest mecz i chce obejrzeć z kumplami i przez to zrobiła mi awanturę, powiedziałem, ze obejrzę mecz i przyjade do niej na noc, a ona że nie ma takiej opcji obejrzę sobie powtórke, moze i zostałbym jakby miała telewizor, ale powiedziałem sory kotku mistrzostwa są co 4 lata, a Twoje urodziny co roku, możemy je powtórzyć jutro to mnie wygoniła i kazała się nie pokazywać i tak przez głupi się skończyło, nie będzie mi dziewczyna szantażowała miał ktoś dzisiaj akcje co do meczu?

Summer_ nie nie lubi moich kumpli w sumie oni też jej nie lubią

Gość kand dupy lubi głebokiegoanala
i piss na twarz

Gość marta grzechu warta...
moja babcia tez ogląda te mecze . dziadek sie obrazil bo mu przez to nie skręca papierosów..

Gość jestem kobietą i oglądam
Gupia jakaś, finał z powtórki oglądać, też pomysł :) I jak kumple jej nie lubią, to i tak do wymiany :P

Gość ,miales racje ;)_
co jak co... ale final mistrzostw sie zdarza raz na 4 lata. Z powodu urodzin zeby odpuscic sobeie cos takiego trzeba byc niezlym frajerem ;) PS. Kobieta jestem ;)

Gość FREEpalestine
histeryczka z Twojej dziewczyny nic dziwnego, z kumple jej nie lubia, tez bym jej nie lubila. tylko co ty widzisz w takim trujacym bluszczu?

Gość ośmiorniczka stawiała
Współczuję. Dla tego meczu sama bym olała swoje własne urodziny, gdybym je dzisiaj miała :P

Gość szantażowi mówię nie
ona jest wartościową kobietą, tylko nie może do niej to dotrzec że nie może mnie kontrolować, no i pewnie zdenerwowana jest ze będę z kumplami a nie z nią, ale przejdzie jej:)

Gość dziewczyna co ma problem
trzeba bylo iść z nią do pubu na ten mecz, kupić jej dobrego drina i oglądać :>

Gość Bella marynarza
urodziny mozna wyprawic przed...mecz obejrzec..i urodizny dokonczyc nieładnie sie zachowałes..

Gość kujonka und dziewica
Głupi jesteś, ze wolisz mecz i kumpli, niż dziewczynę!

z kumplami już się umowiłem wcześniej, i ona wiedziała że tak będzie, tylko myślała że wezmie mnie swoimi maslanymi oczkami, to na mnie dziala ale nie dzisiaj:)

Gość FREEpalestine
na pewno nie jest rozsadna i madra dziewczyna, bo kazda taka zrozumialaby sytuacje tym bardziej, ze spedziles z nia dzien i zaoferowales sie przyjechac na noc, to wystarczajaco duzo tak probuje toba mnaipulowac i kontroluje cie, moze uderza to w jej 'ego', ze na chwile wolisz towarzystwo kumpli? to mogloby wskazywac na niskie poczucie wlasnej wartosci albo egoizm tak czy siak przygotuj sie na wiecej akcji w tym stylu w przyszlosci, po tym jak nie zaspokoisz jej fanaberii i kaprysow

kujonka und dziewica ją widzę codziennie, a mecze są co 4 lata, musi zrozumieć że ja też mam potrzeby, poza tym dzisiaj caly dzien z nią byłem, chciałem wrócic po meczu, ale ona nie chciała, miałem nie pić nic ale w takiej sytuacji wypije:)

FREEpalestine jestem cierpliwy, każdemu może się zdarzyć jeśli takie sytuacje będą miały miejsce będę starał się tłumaczyć, jeśli nie pomogą zostawię ją, ale nie ma co wybiegać w przyszłość mam nadzieje że zrozumie swój błąd i przeprosi za swoje dziecinne zachowanie, w końcu ma 23 lata, aż czasami nei chce mi się wierzyc ze tyle ma:)

głupia dupa z tej Twojej laski. Ja tydzień temu zarezerwowałam bilety do kina na dzisiaj na 20:00 bo zapomniałam o tym, że dzisiaj jest finał. Do kina pójdziemy za tydzień a dzisiaj jemy pizze, pijemy piwko i za chwile oglądamy meczyk :D za piłką nie szaleje ale trzeba zrozumiec chłopa i go wspierać ;)

Gość motor lublin z 87
szantażowi mówię nie - ale na kafe to masz czas siedzieć i przy kumplach widze nawet :P A tak serio to musisz z nią pogadać, że nie może się tak zachowywać. Ja nigdy bym czegoś takiego nie zrobiła, z tym że lubię kolegów mojego chłopaka i ze wzajemnością. W barze dostaje piwo i frytki po to żebym nie gadała tyle co zwykle tylko jadła :P I mi to odpowiada. Z resztą lubie patrzeć jak się chłopaki wczuwają ^^ Nie rozumie twojej dziewczyny. Chyba jakaś zakompleksiona :P Ale ja nie chciałabym żeby koledzy mojego chłopaka mnie nie lubili :P albo lewi kolesie albo pokraczana ta twoja babeczka. pozdro i nie daj się, tak kobiety się nie zachowują :)