Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NietuzinkowaO

Zrobisz to dla mnie? Prosze, przeczytaj to!:( Mam wahania!

Polecane posty

Mam dziwna sytuacje. 27 czer,roztalam sie ze wspanialym znajomym z intenetu. Znalismy, chodzilismy na spacery, kochalismy sie jak przyajciele. Trwalo to rok do 27. i teraz tak, jutro ma urodziny - tj 12 lipca. miesiac temu bylam pewna ze wysle mu kartke, puszcze smsa, ale dzis mam powazne wahania. Powiedzial mi 26 czer. ze musimy skonczyc ze soba raz na zawsze. ze nie mozemy sie spotykac i zyczac mi jeszce powodzenia w zyciu - odeszlismy od siebie, calujac sie tylko w policzek.:( Mam wyslac mu smsa czy dac swiety spokoj? Dodam ze po tym jeszcze dosc nie milo mi cos napisal..oschle. ( ' .. i wreszcie doszlas do czegos, o czym mowie Ci od roku. milego dnia. - to tyczylo sie mojego opisu na gadu ; Teraz wiem, ze bylo to tylko zauroczenie' ) dodam tez, ze zablokowal mnie na nk, na gadu na szczescie nie, ale oznajmil mi ze chyba bedzie musial mni jednak usunac... Doradzcie.

Gość Bella marynarza
a za go kochasz? nie ma powodu aby kochac kogos takiego.. oschły wredny..blokuje itp zachowuje sie jak ..:)

Gość odpuść,

Gość napisz, ale nic strasznie osob
istego. Napisz mu sms, a na koniec dodaj cos w stylu Teraz wiem, że to jednak nie bylo tylko zauroczenie. Przepraszam. I tyle, jesli sie odezwie, cos napisze to sie potoczy, jesli nie to trudno. Nie pisz na gadu, sms jest bardziej "osobisty".

moze za rok sprobuje, zmieni do mnie podejscie itd.. Ale gdybym iwedziala ze wysle mu tylko ja i ktos tam jeszce to bym wyslaa, by wiedzial ze mysle o nim. Jesli by wyslalo gdzies 5-7 osob, to bym sobie tylła nie zawracala, bo myslal by o innych. Gdybym tylko wiedziala..

Sama nie wiem, czy bylo to zauroczenie, czy cos innego. ale zawsze zycze mu jaknalepije, nie chce by sie przemeczyl w czyms, lub zeby cos mu nie poszlo:( Chce byc przy nim. To na gadu, napisal w chwili rozpaczy, ze zlosci, by wiedzial... ale nie wiem czy to byla prawda.

w dodatku, przyczepil sie do mnie pewien chl z forum ktory szuka dziewcz..Nie wiem zupelnie co robic, nie mam juz ochoty na takie rzeczy:O :(