Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam tylko dziewicy

znudziło mi się spanie z kobietami chcę poznać dziewicę

Polecane posty

Gość madry jestes autorze

Gość 25 latka.
dobranoc :)

Gość andrzej maz kryski
no i za 20 lat rogi do następnej galaktyki :D bo nie od razu przecież ;)

Gość 25 latka.
Wychodze za mąż :) Za najlepszego z najelpszych :) Jeszcze tylko hmmm miesiac :)

myślcie co chcecie ja mam misterny plan ktory realizuję:) zawsze dostawałem to co chciałem, to było kwestią czasu, idę na spacer a wam życzę dobrej nocy

Gość 25 latka.
To co piszesz jest b. egoistyczne, mistrny plan... albo dostaniesz to czego chcesz... nie ma tam uczuc... jedynie jakies wyrachowanie! Przykre

25 latka. to seks po slubie, nigdy nie zgodziłbym sie na cos takiego, nie biorę kota w worku:) znam pary ktore czekaly z tym do slubu 2 z 3 rozpadly sie z powodu niezgrania w lozku, no ale zycze zeby sie udało Tobie

Gość andrzej maz kryski
No i wszystko jasne, i musisz już dziś się pogodzić, że od losu dostaniesz coś więcej, coś czego raczej nie chcesz i chciał nie będziesz... ROGI :D To tylko kwestia czasu ;)

25 latka. robię to tak że to ona za mną będzie szaleć:) ale to są kwestie techniczne:)

Gość 25 latka.
a kto powiedzial ze po slubie :) hehehe pozatym :) ja akurat znam pary ktorym to sie udalo :) Co wiecej :) jesli ktos uzywa takie slownictwo jak kot w worku, znaczy, ze marnie z nim, i jego wartosciami :)

andrzej maz kryski ciągle piszesz o dopraiwaniu rogów że ciebie to spotkało to nie oznacza ze innych musi

pisałaś że niedługo, później wspomniałaś o ślubie za miesiąc więc tak pomysłałem

Gość 25 latka.
MASZ RACJE NIECO ZLE TO UJELAM :) Sam slub to stres, wiec niechce kolejnego zaraz po tym :) Wiec bedzie w sytuacji bezstresowej i sprzyjajacej :) Hmmm tez sie zastanawialam...bo moj narzeczony mial 4 kobiety.... ale... jakos sie z tym pogodzilam.... Juz mi o nie przeszkadza :) Jest fantastycznym czlowiekiem :) No i dojrzalym oraz odpowiedzialnym :)

po co dziewicy kurwiarz bez co tak sie denerwujesz to moje życie, nie skrzywdzę jej bo chce z nią być, żadnej jeszcze nie skrzywdziłem, jeśli nie będzie chciała to zrozumiem to, ale nie zakładam takiej opcji:)

Gość Do autora ...
Nosz ....... chłopie marnujesz się!!! Z woim poczuciem humoru zarobiłbyś sporo grosza, a może nawet euro ...... zgłoś to do Bitte Lachen i masz jak w banku ..... o wygraną mi chodzi oczywiście, a nie jak tobie .... o dziewicę!

Gość andrzej maz kryski
mnie to akurat nie spotkało ;) po prostu czasem trzeba wiedzieć coś więcej o życiu niż zamartwianie się dziewictwem kobiety :D

no oby się udało, jeśli jesteś otwarta na eksperymentowanie:) to nie będzie problemu:)

po co dziewicy kurwiarz bez domyślam się, że ktoś Ciebie wykorzystał bo tak się denerwujesz ipzrestrzegasz przed takimi typami

Gość 25 latka.
nawet bardzo! :)))) I naprawde ciesze sie bardzo...booooo przez oststnie pare lat bylo juz naprawde ciezko! ale teraz :) Bedzie fantastycznie!!!! Nie moge sie doczekac :) Jutro lecimy na 2 tygodnie do Mexyku :) I.... bedzie naprawde cudownie :)

Gość andrzej maz kryski
na forum netkobiety był topik, gdzie kobiety mające jednego partnera pisały, że zastanawiają się jak to byłoby z innym :) Mnie to nie przeszkadza, wszakże to kwestia normalna. Generalnie nie mam nic do dziewic, jednakże kwestia tego, że dziewictwo to żadna gwarancja ot i tyle :)

Gość 25 latka.
hahaha topik :) Zabawny jestes naprawde! na forum tez znajdziesz topik...gdzie doswiadczone przed slubem mezatki, zdradzaja mezow :)

oczywiscie ze nie jest gwarancją, duzo zalezy od charakteru kobiety, troche ich poznalem wiec wiem czego oczekiwać, słyszalem że meksyk jest fajny, jak bylem w usa to mialem tam jechać, ale w końcu wybrałem sam francisco i las vegas:)

Gość 25 latka.
wiele wiele innych topikow tez znajdziesz :) Ja moge mowic za siebie, i wiem :) Ze nie ulegne rzadnej pokusie, bo jestem :) pod tym wzgledem wytrwala :) Nawet...jesli bede miala takie mysli.... to kazdy ma prawo do nich...ale to nie znaczy ze zaraz...realizuje je!

Gość 25 latka.
ja bylam rok temu w San Francisco...bylam tez w innych 15 stanach w Usa... i przez chwile w Kanadzie :) Ale Mexyk zawsze czyms kusil :)

niebezpieczny jest, dużo porwań i zamieszek, stany są fajne gdyby nie wizy nie byloby mnie w polsce, całkiem inne życie

Gość 25 latka.
hmmm ja mam obywatelstwo kraju ktory ma wjazd bezwizowy na teren USA.. ale niechcialabym tam mieszkac :) Chociaz mojego Skarba rodzice tam mieszkaja... i on tez czasami mowi o tym..ze moze byloby fajnie.... Wiec jesli bedzie chcial.... to ... coz... moge byc stany...oby tylko z nim :)

Gość andrzej maz kryski
25 latka, a wiesz, że zdrada bywa nie tylko fizyczna? Zdrada jako pierwsze właśnie powstaje w umyśle :) I nie mów hop zanim nie podskoczysz, jak będziesz miała doświadczenie w życiu małżeńskim i powiedzmy w wieku 50 lat nigdy nie dopuścisz się zdrady czy to w głowie czy fizycznie, wtedy możesz mówić o wytrwałości i sukcesie. Mądre powiedzenie, które należałoby zapamiętać: " Nie chwal dnia przed zachodem słońca" ;)

jak jest szansa trzeba korzystać:) fajnie się rozmawiało:) brykam na spacer, szkoda mi nocy:) udanej podrózy

Gość 25 latka.
bedzie niewatpliwie udana :) Pierwszy tydzien spedzimy w lozku, a kolejny zwiedzamy :)

andrzej maz kryski w wieku 50 lat nie bedzie seksu:) zeby sie nie rozleciala:) nie ma osoby ktora nie mysłalaby o innej osobie to jest niemozliwe zegnam