Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam tylko dziewicy

znudziło mi się spanie z kobietami chcę poznać dziewicę

Polecane posty

aktualnie z jedna sie spotykam z tego co wiem nie ma doswiadczenia, zrobilem wywiad srodowiskowy zobaczymy co wyjdzie, w sumie niedlugo sama se otworzy i powie czego oczekuje a ja sie dostosuje:)

Gość andrzej maz kryski
chcesz dziewicę a nie chcesz kobiety? No dobra, zawsze możesz wychować sobie koze, nikt nie zamacza, będziesz pierwszy a koza jak najbardziej będzie dziewicą, bo w końcu dziewica to nie kobieta :D

no wybacz jesli laska jest latwa i nadstawia dupy nieznajomemu to jakie ma wartości? zadnych, a pozniej porządny koles trafia na taką i myśli ze jest niewinna

andrzej maz kryski i co kisiel w majtkach?:) mało błyskotliwy tekst

Gość 25 latka
Wiesz...czytam to....i dochodze do wniosku...ze masz poprostu zachcianke...a jak Ci sie znuszi, to wymienisz... Co wiecej... ja jestem dziewica..ale nie chcialabym takiego faceta. Nigdy!

Gość andrzej maz kryski
tekst mało błyskotliwy zupełnie jak twoje myślenie... dobrze że w moim przypadku tylko i wyłącznie mało błyskotliwy tekst :D

uwierz mi że chce sie ustabilizować, bawilem sie to prawda, ale laski nigdy nie skrzywdziłem, nigdy nie naciskałem, chce poznac fajna dziewicę, i uwierz mi bedzie miala jak w niebie:) bo umiem dbac o kobiety

Gość 25 latka
no wlasnie masz racje, o kobiety, a nie o kobiete!

nie czepiał się końcówki mówiłem ogólnie:) ie bądź do takich typów jak my uprzedzona, jest czas na zabawę i na życie

Gość andrzej maz kryski
95% kobiet, które dziewictwo oddały mężowi zastanawia się po bagatela kilku latach jak byłoby to z innym. Czy myślisz, że będziesz miał aż takie szczęście, że trafisz w te 5% ? :D

po co dziewicy kurwiarz bez takie mnie nie interesują, z nimi to tylko seks a ja chcę się zakochać chcę kobiety delikatnej, której będę pokazywal tajniki seksu, robił śniadania do łózka z którą będę się cieszył każdą chwilą

Gość to daj mu lecha free
ja ma 18 lat i jestem czysta że nawet nigdy penisa nie widziałam oczywiście oprócz małego braciszka:P

andrzej maz kryski na przykladzie swojej kobiety stwierdzasz, nie osądzaj tak wszystkich kobiet, jeśli mężczyzna potrafi zadbać o sfere łóżkową to nie będzie jej ciągnęło

Gość 25 latka
powiadasz czas na zabawe i na zycie? A to dlaczego teraz nie zwiazesz sie na zycie z jedna z tych z ktora sie tak swietnie bawiles? Myslisz ze bycie dziewicą jest tak latwe jak zabawa? Dziewice zasluguja na o wiele wiecej...niz bylbys w stanie zaoferowac... Mysle ze powinienes byc z kims z wlasnego pokroju....

Gość andrzej maz kryski
Normalne, porządne kobiety które miały więcej niż jednego partnera też istnieją. Dziewica to żadna gwarancja wierności. Ale co tam, zawsze możesz być pierwszym rogaczem swojej dziewicy :D :D :D

Gość 25 latka
nie przesadzaj z tymi 95%... to bzdura! Prawda jest taka ze dziwictwo... niesie za sobą kilka waznych spraw! Mianowicie... najczesciej taka dziewczyna marzy o szczesliwej rodzinie, i cudownym i dobrym mezu, i szczesliwych dzieciach! Skoro miala tyle okazji jako panna... i z nich nie korzystala...to tym bardziej nie skorzysta jako mezatka! Wiesz...mi... ze o wiele czescie ta ktora miala wielu przed slubem zdradzi swojego meza.... niz idealistyczna dziewica.

Gość andrzej maz kryski
szukam tylko dziewicy buahahaha :D bo łóżko i sfera seksualna to wszystko myślisz? Pieniądze? Dom? Jest jeszcze coś takiego jak ciekawość życia, większość ludzi ją posiada :D żyjesz złudzeniami tyle ci powiem :D ubzdurałeś sobie coś, do czego dążysz ale najfajniejsze jest to, że to co sobie ubzdurałeś, nie ma pokrycia z rzeczywistością ;)

Gość beata12345
ja mam 19 i nigdy nie widzialam...yyy... no wiecie :D :D ale jesli np jakas dziewczyna miala chlopaka, kochali sie i mysleli ze beda razem i ona mu sie oddala, a potem sie rozstali. to takie tez sa juz przekreslone? wlasnie to jest przekichane, bądz tu kurwa mądra i zgadnij, czy mozesz stracic to dziewictwo czy nie :o

juz mówiłem są dziewczyny ktore nadają się tylko do seksu, są dziewczyny do kochania i bycia z nimi, to były przelotne znajomości, ja chcę zdobywać kobietę pomęczyć się a z tamtymi nie było dużego problemu, ktoś inny będzie z nimi, ja mam takie wymagania, takiej kobiecie mogę wiecej zaoferować niż prawik, który nie bedzie wiedzial co u jak, nawet kolezanki z ktorymi rozmawiamy o wszystkim mi mówią, że z perspektyey czasu nie chciałyby juz prawiczka, a jedna stwierdziła ze pomylką byl jej zwiazek z prawiczkiem mowi ze do tej pory nie potrafi jej dogodzić, czyli daje doświadczenie:)

Gość andrzej maz kryski
25 latka, albo zaliczasz się do owych 5% albo jesteś paskudna i nikt cię nie chce. A myślisz, że kobieta, która miała więcej niż jednego partnera nie marzy o tym, o czym napisałaś wyżej? Dziewictwo, to żadna gwarancja.

Gość 25 latka
Dlatego moja droga podejdz do tego madrze :) Najlepiej po slubie :) heheh jesli dasz rade :) Ja Ci powiem...ze gdybym spala z tylko z tgymi w ktorych bylam zakochana tak ze nozki mi sie uginaly :) to mialabym dzisiaj z hmmm 7 partnerow seksualnych :) No a... tych...od namietnosci pewnie jeszcze 50 :) Czy warto bylo niekorzystac? Niewiem- ale juz niebawem sie przekonam :)

beata12345 moja rada dla ciebie, nie spiesz sie, masz 19 lat a chlopakom w tym wieku chodzi o jedno, moga ciebie zwodzic, czule mówic zeby osiagnac swoj cel, to jest wiek w ktorym chce sie doswiadczac nowych rzeczy dlatego kilka procent chlopakow byloby wiernych, pamietaj jak ty nie dasz zrobi to inna, tak funkcjonuje ten swiat, ty tez mozesz chciec cos od zycia:) ale jakjuz chcesz to robic to rob tak zeby nikt nie wiedzial, tak jak ja ma opinie ulozonego faceta, sa zreczy o ktorych inni nie powinni wiedziec:)

Gość 25 latka
Po pierwsze... o wiele wieksza gwarancja, niz nie dziwictwo! Po drugie nie jestem paskudna! Zdziwilbys sie! Po 3... nie znasz zycia skoro tak piszesz... mowie serio

po co dziewicy kurwiarz bez frustratom podziękujemy:) i jesli szybka zabawa ciebie satysfakcjonuje:) to ok

cenie kobiety które opierają się mężczyznom pokazują charakter, nie ulegają jego presji:)

Gość 25 latka
Niestety...to jest baaardzo trudne!

pewnie ze jest, 25 lat i dziewica to budzi szacunek, za długo tez nie mozna zwlekać:)

Gość 25 latka
Wiem...ale tak sie zlozylo :) Hmmm ale juz niedlugo :)

Gość andrzej maz kryski
25 latka, to jednak ty o yżciu wiesz tyle samo co autor topiku :D O wiele większa gwarancja, ahahaha :D dobre sobie.

po co dziewicy kurwiarz bez zdziwiłabyś się jakbyś dowiedziała się jak to rozegram:), kwestia czasu i będę z panną, która mnie zainteresowała, czasami szczęsciu trzeba pomoc:)