Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna co ma problem

wrastające włoski,podrażnienia ogólna masakra!

Polecane posty

hej dziewczyny..mam straszny problem z depilacją i goleniem nóg. całe życie depilowałam, od jakiś 3ch lat zaczęły mi potwornie wrastać przez to włosy, część z nich w ogóle nie wyrasta na zewnątrz..tworzą mi się takie małe ranki, męczę potem te włosy i wyciągam je pęsetą, przez to mam strupki, całe moje łydki wyglądają potwornie!!totalnie nie wiem co z tym zrobić, próbowałam przerzucić się na golenie-ale uwaga-wtedy też mi częściowo wrastają te włoski i tworzą się takie czerwone ranki...poza tym, od golenia robią się coraz mocniejsze włosy i praktycznie gdy ogolę nogi rano, już wieczorem wyłażą kudły. no i część włosków chyba wrosła mi na amen, co wyciągnę dziada pęsetą, to w tym miejscu rośnie nowy włos pod skórą! mam całe zmasakrowane nogi, wstydzę je pokazywać i ciągle noszę długie kiece albo spodnie..totalnie nie wiem co mam z nimi zrobić, jak pozbyć się brzydkich śladów po wrastających włosach, jak sprawić, żeby przestały mi wrastać no i jak usuwać te cholerne włosy, żeby już nie mieć problemów.... :(

Gość autorka tematu
up

Gość pola jabola ola
mam dokladnie ten sam problem ...nic na to sie nie da poradzic ,poprostu ,staram sie miec nogi zawsze opalone co sprawia ze optycznie nie sa az tak paskudne.no i balsamy brazujace,ale tak na serio to chuja cokolwiek to daje ...marze o trwalej epilacji ,raz na zawsze sie pozbyc tego balastu

Gość 20latkaxxxxx
mam tak samo, szorujcie na sucho albo na mokro w wannie rękawicą taką szorstką do mycia w czasie kompieli lub na sucho jako masaż.. wtedy one sie wydostają na zew. ale należy to robic jak juz widzicie ze odrastją.. ;P ja tak robie no i balsamuje nogi, trochę pomaga ;)

uff, no to odkopałam swój temat..faktycznie opalone nogi wyglądają lepiej :) no nic, czekam na dalsze porady