Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gehethth

przytylam 7 kilo na sterydzie:( niechce mi sie zyc mam dosc jak zapobiec tyciu??

Polecane posty

Gość gehethth

????jem tyle co zawsze jezdze duzo rowerem i wciaz tyje;/ staram sie ograniczyc jedzenie

Gość gehethth
biore juz 5 lat i pewnie bede brała jeszcze bardzo bardzo dlugo tylko ze teraz biore wieksza dawke niz wczesniej

Gość gehethth
wolałabym opcje z chudnieciem;/ postanowilam ze zmniejsze dawke sterydu na własne reke;/ zanim sie spase jak maciora juz mam 67 kilo przy 165

Gość gehethth
zapalenie stawów -działa przeciwzapalnie

to nie tak zechudne sama z ebie:omusze sie nameczyc ogłodzic i ocwiczyc zeby schudnac,a potemmam napady obzarstwa i tyje z powrotem:o az zyc sie odniechciewa:o

ja już biorę drugi raz i wcale nie tyję wręcz przeciwnie chudnę to w waszych głowach jest myśl że musicie tyć bo bierzecie sterydy to wcale nie jest prawda

fioletowy motyl...zle robisz....cwicz i jedz tyle co zawsze, tak samo tyle ze czesto i w mniejszych porcjach oczywiscie najlepiej jak najwiecej owocow i warzysz bez zadnego glodzenia sie bo to ogromny błąd

Gość gehethth
ciekawe ile bierzesz tych sterydów!! bo ja powtarzam ze przez 5 lat nie przytyłam ani kilograma a podwyzszono mi dawke i odrazu 7 kg mimo normalnego jedzenia !!

no bo ona pewno myśli ciągle o tym że żre sterydy i o jedzeniu myśli wtedy je jak szalona i tyje

Gość wymarzona
wiesz co?,a moze zrobilabys badania na poziom hormonow i dopiero wtedy lekarz dobralby Ci odpowiednie sterydy,znam osobe ktora tez jest na sterydach i po badaniach poziomu hormonow wlasnie zmieniono jej sterydy,a ograniczenie czy glodzenie sie nic Ci nie pomoze,bo to nie wina jedzenia.

Gość gehethth
campari34 puknij sie w łeb;/

Gość ohhhhhhhhhhhhhh wiem wiem
ehh witam w klubie ja przytyłam 12 klo a plaza tuz tuz wyglądam jak wieloryb i rycze codzien najgorsze jest to ze te wszystkie jełpy będa na mnie sie gapic i gadac patrzcie jaka spasiona lcha smutne to ;(

fyustany typek- to nie topik o mnie...wiem ze zle robie,wiem wszystko o zasadach zdrowego zywienia itd,ale teoria a praktyka to dwie rózne rzeczy...mam napady jedzenia głownie ze stresu,podobnie jak inne problemy:okoniec juz o mnie:o

Gość gość
Witam ja dzis biore 1 sza tab sterydu i tez si boje utyc ale na pocieszenie Wam napisze,ze kiedys rzucalam palenie i bardzo bylam uzalezniona straszyli mnie wszyscy,ze sie spase bo niska jestem i mam tendencje zaparlam sie nie utylam wrecz od tamtej pory waze 5 kg mniej niz wczesniej a to dlatego ze zmienilam calkowicie styl zycia.chetnie bexe wspierac i ja tez poprosze.

Gość gość
Ja również jestem na sterydoterapii do której dobrano mi chemioterapię. Ostrzegano, że bardzo utyję - około 15/30kg. Postanowiłam więc zdrowiej jeść i jeszcze więcej sportu uprawiać. Schudłam i czuję się świetnie :) Same leki nie wywołują tycia. Przez sterydy ma się większą i nieposkromioną ochotę na jedzenie, ale ze wszystkim można sobie poradzić. Z głową trzeba działać :)