Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdesperowana:(

Nadpotliwość twarzy- HELP!!!

Polecane posty

Witajcie! Mam ogromny problem,z którym borykam się praktycznie od dzieciństwa. Jest to nadmierna potliwośc:( Nie dość,że poci sie całe ciało to najgorszą zmorą jest moja glowa tj.twarz. Jestem młodą dziewczyną i jest to dla mnie koszmarnie uciążliwe:((( czasami juz sobie z tym nie radze i przez to spada moja samoocena i czuje sie niekomfortowo - zwłaszcza podczas lata- ale nie tylko. Mam troche przebarwien na twarzy,wiec niestety jestem zmuszona do używania podkładu - nawet latem co wcale mi się nie uśmiecha:/ ale on po kilku minutach mi juz spływa!!! Jestem załamana:( twarz poci mi sie niemiłosiernie, makijaż rozmazuje, wyglądam jak prosiak z mokrym ryjkiem:( nawet nie wyobrazacie sobie jakie to jest niekomfortowe kiedy idzie sie ulica i wszyscy maja suche twarze ,a ja jakbym glowe spod prysznica wyciągneła:/ nie wspomne juz o takich sytuacjach jak randki...przez to wstydze sie ludziom patrzec w oczy i spotykac z chlopakmi...nie wspomne juz o pocących sie pachach i reszcie ciała:( szukałam juz na necie pomocy, srodkow roznych,ale niestety na twarz nic nie znalazłam:( może ktoś z Was boryka się z podobnym problemem i wie jak mi pomóc?! Błagam!!!

Ale ja juz wypróbowałam różne podkłady - te z wyzszej i nizszej półki i nic:( kazdy po chwili spływa i sie rozmazuje - MASAKRA TOTALNA. Do tego ta mokra twarz bardziej uwidacznia swiecenie sie a krople to na odleglosc widac:/

JA OD 30 LAT BORYKAM SIĘ Z TYM PROBLEMEM. POD PACH POMÓGŁ ANTIDRAL- MAM ZUPEŁNIE SUCHO- ALE MUSISZ BYĆ SYSTEMATYCZNA. JESLI CHODZI O CAŁE CIALO SPRÓBUJCIE PERSPI BLOCK.DOPIERO PRZY DRUGIM OPAKOWANIU POCZUŁAM RÓŻNICE, ALE NIESTETY MUSIAŁAM PRZERWAĆ ZE WZGLĘDU NA CIĄŻĘ. TERAZ KARMIĘ PIERSIĄ I RÓWNIEŻ NIE MOGĘ NIC BRAĆ- A POCĘ SIĘ JESZCZE BARDZIEJ. CHĘTNIE ODPOWIEM NA MAILA anetkawoznica@wp.pl

JA OD 30 LAT BORYKAM SIĘ Z TYM PROBLEMEM. POD PACH POMÓGŁ ANTIDRAL- MAM ZUPEŁNIE SUCHO- ALE MUSISZ BYĆ SYSTEMATYCZNA. JESLI CHODZI O CAŁE CIALO SPRÓBUJCIE PERSPI BLOCK.DOPIERO PRZY DRUGIM OPAKOWANIU POCZUŁAM RÓŻNICE, ALE NIESTETY MUSIAŁAM PRZERWAĆ ZE WZGLĘDU NA CIĄŻĘ. TERAZ KARMIĘ PIERSIĄ I RÓWNIEŻ NIE MOGĘ NIC BRAĆ- A POCĘ SIĘ JESZCZE BARDZIEJ. CHĘTNIE ODPOWIEM NA MAILA anetkawoznica@wp.pl