Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do niechetnych

Kobiety:Dlaczego nie lubicie na pieska od tylu ?

Polecane posty

Pytanie oczywiscie do tych co nie chca...

Gość ulełe ulełe
bo wolę pozycje w których można sobie okazać więcej czułosci, a nie tylko rżnąć :O 🖐️

Gość gorąca kicia.....
ja lubię:) oj tam nie zawsze ma się chęc na romanitk i patrzenie w oczka:P czasami jest cheć poprostu na niezłe dymanko...ale zwał jak zwał wiemy o co chodzi:)

Gość a_ja_nieee_lubieee
''oj tam nie zawsze ma się chęc na romanitk i patrzenie w oczka czasami jest cheć poprostu na niezłe dymanko...ale zwał jak zwał wiemy o co chodzi'' mów za siebie, nie kazdego kręci mechaniczne(i prymitywne) ruc.hańsko 🖐️

Gość gorąca kicia.....
mówiłam za siebie, bo to mój wpis chyba na tym polega forum...:D a jak chcesz się bzykać cicho pod kołderką to się bzykaj nic mi do tego :O

dziewczyny nie klocic mi sie tu !!! Moja zona nie chce, a mnie nudzi juz ta rutyna, pod koldra, swiatlo zgaszone itd.

Gość lenusia
a ja uwielbiam tak:)

Gość gorąca kicia.....
nie kłocimy sie tylko wypowiadamy swoje zdanie:D ja tam bezpośrednia jestem i tyle a sex od tyłu jest świetny i gdzie tam pprzy zgaszonym świetle... trzeba byc swiadomym swojej sexualnosci:) autorze pobudx ją troszkę :) i uśiadom jej jaka jest dla Ciebie pociagajaca...

Gość boli przy większym sprzęcie
Poza tym nie zawsze ma się ochotę na "rżnięcie". Czasem chce się kochać, a do kochania się ta pozycja się nie nadaje.

Gość oł maj gad!
Moja zona nie chce, a mnie nudzi juz ta rutyna, pod koldra, swiatlo zgaszone itd. :O jezus maria!wspolczuje ci...

U mnie to zależy od dnia, jak mam ochotę na czułości, to nie ma mowy, żeby było od tyłu, mimo że w tej pozycji mi najlepiej :P

Gość a_ja_nieee_lubieee
HAHAAHA a gdzie ja napisałam że po ciemku i pod kołderką? ehh ale tak to jest jak ktoś jest tak ograniczony, że nie rozumie tego, iż ktoś inny ma odmienne zdanie na dany temat, więc musi koniecznie do tego dobudować filozofię 🖐️

Gość Indra87
Dokladnie. Ja tez czasem mam ochote na romantycznie kochanie i calowaniem i patrzeniem sobie w oczy a czasem na dzikie bzykanko. To zalezy, w której fazie cyklu jestem. Co do pieska to podnieca mnie zwierzecosc tej pozycji, ale nigdy przy niej nie dochodze, bo lechtaczka nie jest stymulowana. Moze zacznij od pozycji, w której ona lezy na brzuchu a ty lezysz na niej i piescisz jej plecy, szyje i ramiona?

Gość dobree sobieee
nie lubię, bo nigdy nie zaznałam orgazmu przy tym i z tego co wiem to trudno dojsć przy tej pozycji

ja tam kiedyś palnąłem takie coś i do tej pory to robie. -od tyłu --nie lubie -dobra to na Habadaja --coooo to ? -musiał bym pokazać to co od tyłu ? haha takie proste zawsze działa

Gość oj tam
to topik nie dla mnie, bo ja wprost uwielbiam. i jak jeszcze trzyma mnie za biodra i przyciąga do siebie...mrrr, aż mi się zachciało kochac mimo ze żar sie leje z niebaaaa... ah. moje najszczersze wspolczucia za seks przy zgaszonym swietle pod kołdrą.

Gość czarnasaskia
dolaczam sie do wspolczuc... nie wiecie co tracicie dziewczyny

Niektóre kobiety nie lubią od tyłu przez te krempujące odgłosy z cipki po skńczonym stosunku . Pierdy vaginalne.

Gość kiwi 2010
a któż twierdzi, że nie lubimy ? przytulanki, obłapianki, ujeżdżania, różne tam gimnastyczne sztuczki - ok Ale na finał nie ma to jak dupsko dobrze wypiąć, dostać parę klapsów i porządny dojazd bez udawania że jesteśmy takie grzeczne układne i delikatne. Tak żeby poczuć kutasa najmocniej i najgłębiej.

Gość mojeezycieee
ja lubie umierkowanie wole na jezdzca ale lubie od tyłu na stojaco;)

Gość oj kocham od tylu
a ostatnio jak zazyczylam sobie analka od tylu, to mezczyzna byl troche zaskoczony, ale potem pieknie mnie wypieprzyl;)

Gość oj kocham od tylu
oj kiwi dokladnie tak hehehhe i jeszcze te pare porzadnych klapsow mmmmmmmmmmmmmmmm.

Gość oj kocham od tylu
i za wlosy przy tym koniecznie..

Gość kjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
a ja uwielbiam eh sama roszkosz

Gość a co to ręką juz nie można
stymulować łechtaczki w pozycji na pieska? Dziwne kobiety jestescie

Gość halinka,.,.,.,.,.,.l;l
Jeszcze jakiś czas temu nie zgodziłabym sie na tą pozycję, chlopak kiedyś mi ja zaproponował, ale odmówiłam, jednak nadszedł czas, że postanowilam spróbować i... bardzo mi sie spodobało ;) Kiedyś uważałam,ze bedzie to dla mnie poniżające itd...

Gość co ja robiee tuuu
eee mnie tam to nie jara, a klapsów nie znoszę :O nic mnie nie podnieca tak jak czucie jego napalonego, zgrzanego (i lekko spoconego :P) ciała na sobie, czyli pozycje przeważnie 'od przodu' lub od tyłu - wtedy gdy leży na moich plecach