Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsfab

spotkalam sie z facetem,1 randka a on zaproponowal relacje na stopie kolezenskie

Polecane posty

Gość bilba
ja mam jeszcze inaczej, przed spotkaniem codziennie pisalismy na gg, po jakims czasie doszly smsy, pozniej po spotkaniu 2 dni cisza, i po 2 dniach napisal na gg jakby nic choc pisal malo i strasznie wolno odpisywal, wiec napisalam mu ze chyba juz nie ma ochoty itp, napisal ze nie, ze jak by nie chcial to by nie pisal, twierdzil ze ma ciezko w pracy i jest przemeczony, po kilku dniach znowu smsy ale na gg juz go nie bylo, pozniej znowu byl na gg ale nie bylo smsow, dzis zazartowalam i napisalam mu ze zapraszam go na arbuza bo podobno mial chetke, napisal mi ze dzis juz jest umowiony ale moze innym razem wpadnie...nie wiem co mam myslec :(

Gość bilba
po spotkaniu mowil ze milo bylo i ze sie nie spodziewal ze tak milo bedzie, a nim mnie odwiozl do domu to ja sie upieralam ze sama dojade autobusem a on za mowil ze nie ma mowy i ze jak mnie nie odwiezie to mnie juz nigdzie nie wezmie...tego tez nie rozumiem...jak nigdzie nie wezmie?? sam sie chcial spotkac i nalegal az w koncu sie zgodzilam.

Gość veressa
ee tam, ja mam takie sytuacje, ale w drugą stronę. to ja czasem odmawiam facetom większych relacji niż koleżenskie. to jest tak, że możliwe że cię lubi, uważa że nie jesteś niezła, fajna, ale nie zakochał się w tobie szaleńczo. ale może po jakimś czasie coś zacznie czuć . nie przejmuj się to że nie padnie na kolana od razu, nie oznacza że uważa cię za nie atrakcyjną kobietę. może po prsotu nie jesteś w jego typie.