Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsfab

spotkalam sie z facetem,1 randka a on zaproponowal relacje na stopie kolezenskie

Polecane posty

Gość dsfab

j,olal mnie?

Gość Bella marynarza
tak. inaczej zaproponowałby aabys była jego dziewczyna..

Gość dobrze zbudowani panowie
Nie jest tylko gejem i lubi mieć dużo koleżanek :classic_cool:

Olalby Cie jakby nie przyszedl. Nie spodobalas mu sie i tyle. Glowa do gory Pol swiatu tego kwiatu (choc 3/4 gowno warte)

gydby olal to by na 1 spotkaniu zapronowal sex . Proponowal? Jesli by pomyslal ze =nie jestes w jego typie to co by mu szkodzilo zapytac czy masz ochote jechac do niego badz przejchac sie gdzies ;) pewnie GEJ

Gość absolute88
faktyczniesliczne wlosy farbowane? masz problemy z cera czy tylko tak wyglada? ladna jestes czego uzywasz do wlosow??

Gość u mnie sytuacja odwrotna...
to ja zaproponowałam tylko spotkania bez zobowiązań i bez nadziei na jakąkolwiek przyszlość. Po prostu to nie było TO.

na fajne ozka choc smiem twierdzic ze nie twoje :) nno ale rozni ludzie na tym forum i wybaczam ze wklejasz nie swoje zdjecie..

Gość absolute88
oj chociaz patrzac na twoj jezyk zdjecie juz nie sprawia miego wrazenia

my faceci mamy inaczej.. Zaprosil na randke ? Tak czyli podobala mu sie fizycznie Intelektualnie NIE jak podziekowal Zaproponowac mogl bo i tak nie chcial nic od niej wiecej zgodzila by sie wieczor nie bylby zmarnowany :) nie zgodzila by sie to trudno i tak nie mialby 2 raz ssie z nia spotkac Proste

autorka napisala, ze sama go zaprosila ;) To znaczy, ze trafila na jakis ewenement bo normalny facet to bzyka wszystko co sie rusza, byleby wybzykac?

Gość absolute88
ale nie jestem adoratorem jestem kobieta i ladne masz tylko wlosy w miare mla twarz ale jezyk z rynsztoka moja opinia nie przejmuj sie innym sie podobasz tylko nie popisuj sie jezykeim

ajajajajaj czemu ja nickow nie czytam? .... wracajac do tematu.... Ponawiam pytanie, faceci tacy sa, ze bzykaja wszystko co sie rusza?? Moze rzeczywiscie sie mu nie spodobala.

Gość dziś jest szansca na miłość
Są tacy, duma męska nie pozwala im iść do okulisty.

nie oiecznie wszystko Ja sie kocham z kobietami ktore mi sie podobaja :) znam kolegow co bzykaja prawie wszystko:) nie ma brzydkich kobiet sa tylko inne Prawda >?:)

no tak ale dla jednej osOBy jedna osoba jest brzydka dla 2 nie To uzasadnij mi to uniwersalne slowo BRZYDKI/A ??? Sa inne a jak wygladamy to zalezy tylko od nas :) Ty masz to szczescie ze masz duze piersi ladne wlosy buzka moze sie podobac i wyparzony jezyk co lubie :) smiem twierdzic ze ten wyparzony jezyk jest przez twoja sytuacje zyciowa z ktorej jestes niezadowolona :)

Sytuacja moja zyciowa bardzo mi sie podoba, nie wiem gdzie zobaczyles piersi (co do nich masz racje). W dupie mam co mysla inni o moim jezyku, jakas pajatz jeden z drugim zalozyl nawet temat o moim niewyparzonym jezyku. Koniec swiata, kobieta przeklnela.

zdjec nie bedzie w stopce :) Co do bledow :( fakt wstyd jak nic ale tak to jest jak duzo sie siedzi na necie.. ale jesli SONIA to Ty na zdjeciu to tylko pozazdroscic !! rownoczesnie jestem zazdrosny o tego szczesiarzaq ktorego pokochasz :)