Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkielt26

Nie chodzę na plażę bo ... jestem za chuda ;(

Polecane posty

Gość szkielt26

No i sią wstydze . Mam 173 cm wzrostu i waże 51 kg . ;(:(:( Ludzie się za mną oglądają i pewnie wyśmiewają ze mi kości sterczą ;o

Gość bronek z wronek:)
ja mam 175cm ważę 95 i wydajw mi się cały czas że jestem za chudy

Gość Żona_________25
Ja waże 46 i jakś się nie wstydzę

Gość okitrye84uir
ja mam jakies 171 albo 172 cm wzr a waze 50 kg i podoba mi sie moja figura wielu facetow na mnie leci

Gość szkielt26
No żebym jeszcze jakieś cycki przyzwoite miała ale nie jestem płaska jak decha. ;(

przytyj to ci cycki urosną ;)

Gość Żona_________25
No fakt chudosć jeszcze obleci, ale jakis lepszy cyc to by się przydał :P

Gość ulumuluulumulu
A nie próbowałaś przytyć? Chociaż z tym też różnie bywa. Czasami potrafię jeść dużo, właściwie to tyle ile potrzeba a i tak wyglądam jak wyglądam... tzn. według mnie nie jest tak źle ale ludzie mówią co innego, więc wyobrażam sobie co czujesz. Ja mam 169, licząc 170 cm, ważę gdzieś 56/57 kg, a wszyscy mówią, że jestem taka baaardzo chuda... to jest wku*wiające jak nie wiem! Przepraszam za wyrażenie... Ale co do tych cycków. Przytyj trochę a zobaczysz różnicę. Ja kiedyś przytyłam parę kilo i z miseczki A75 przeszłam już na nie takie małe B :) Jedz może nie dużo tylko często, bo np. mi obżeranie się sprawia trud, jest mi duszno od tego :P Tylko jedz zdrowo!

ulumuluulumulu jak jesteś taka chuda, to jakim cudem masz obwód 75, który jest dla osoby mającej około 80cm pod biustem? Obwód nie podjeżdża Ci do góry przy każdym ruchu? Radzę lepiej dobrać sobie stanik :)

E tam, ja jestem dorosłą kobietą, mam dziecko i też jestem chuda. Jakoś mi to nie przeszkadza w pójściu na plażę :)

Gość ehh no prosze cie
czy ty nie przesadzasz przypadkiem?! :O ja mam 170 i ważę 50 kg, i wszyscy mi mówią, że mam idealną figurę i nie ma faceta, który by sie za mną nie obejrzał, i oczywiscie, nie jestem żadnym patykiem, tak więc - przesadzasz i to grubo

jak masz 170 to powinnas ważyć ok 65kg tak na moje oko

Gość dgdfg
Tak jak mówią dziewczyny - masz figurę w sam raz. Ja mam nawet mniej kilogramów od Ciebie i taki sam wzrost i absolutnie nie mam z tego powodu kompleksów :P.

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a ja mam 165 cm i waże 43 kg i sie nie wstydzę :) widze jak grube pasztety patrza z zazdroscia ;) urodziłam 3 dzieci a figure mam super,, ciesz sie ze nie jestes gruba :)

Gość ehh no prosze cie
bronku wronku, widzę że gustujesz w grubaskach

Gość ehh no prosze cie
wiem co mówię, bo kiedyś niestety tyle ważyłam i czułam sie gruba i była gruba i według siebie i według innych

bez przesady, 65 to nie tak duzo, w grubaskach to może nie gustuje, ale jak dziewczyna jest mieciutka w dotyku, to jestem szczęsliwy:D