Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurwiona na cały świat

Allegro, dziwna sytuacja-co zrobić?

Polecane posty

Gość wkurwiona na cały świat

Kupowałam na allegro włączniki i gniazdka, koleś tanio sprzedaje, więc kupiłam co potrzebowałam, przesyłka tani, bez zaznaczenia, że cena wysyłki zależna od ilości sztuk. Trzy maile z kosztami normalne, ceny wysyłek zgodne z cenami na aukcji, a na trzeciej szok! pokaże wam: azwaGNIAZDO PODWÓJNE Z/U WIELKA OKAZJA!!! ŁÓDŹ (numer 1118333282) Cena Kup Teraz3,89 zł za sztukę Liczba kupionych sztuk14 Kwota za kupione przedmioty54,46 zł Koszt przesyłki pokrywaKupujący Opcje dostawy Paczka pocztowa priorytetowa: 126,00 zł Przesyłka pobraniowa priorytetowa: 182,00 zł Przesyłka kurierska: 224,00 zł Przesyłka kurierska pobraniowa: 322,00 zł Odbiór osobisty W mailu i na każdej aukcji takie ceny wysyłek: NazwaGNIAZDO POJEDYŃCZE Z/U BIAŁE (OKAZJA!!!) ŁÓDŹ (numer 1099978189) Cena Kup Teraz3,54 zł za sztukę Liczba kupionych sztuk11 Kwota za kupione przedmioty38,94 zł Koszt przesyłki pokrywaKupujący Opcje dostawy Paczka pocztowa priorytetowa: 9,00 zł Przesyłka pobraniowa priorytetowa: 13,00 zł Przesyłka kurierska: 16,00 zł Przesyłka kurierska pobraniowa: 23,00 zł Odbiór osobisty I co ja mam teraz zrobić?? Koleś się pomylił, czy co? Napisałam do niego maila. A jeśli to serio taka cena dostawy, to mam prawo zrezygnować z zakupu? Bo na aukcji inne opłaty a w mailu inne. Nie chcę dostać jakiegoś ostrzeżenia z allegro, ale w tym przypadku to chyba będzie oszustwo ze strony sprzedającego?

Gość uciekaj!!!!
masz policzone koszty wysłki i pomnozone przez ilosc kupionych sztuk np.9 razy 14 13 razy 14..itd...napisz do goscia bo to pewnie blad w aukcji...

Gość pomozcie dziewczyny
zrob prtscreena jakby co bedziesz miala podkladke.