Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biograd

Jestem glupia i egoistyczna materialistaka :/ prosze doradzcie mi

Polecane posty

Gość biograd

Jestem okropna i nie wiem jak to zmienic. Mam 17 lat i nigdy nie mialam chłopaka. Mialam kilka propozycji, 2 moze 3 nie duzo ale zawsze cos ale nigdy sie nie zgadzalam. Wiekszosci chłopaków jest dla mnie odpychajaca. Po prostu mi sie nie podobaja. Sa brzydcy jak cholera. Podobaja mi sie nieliczne wyjatki. Jest to tym bardziej idiotyczne bo sama nie naleze do pieknosci, a oczekuja od swojego przyszlego chłopaka zeby byl niewiadomo jak przystojny :( Wiem ze z takim podejsciem daleko nie zajde i moze sie tak zdazyc ze przez dłuuuugo bede sama :( Kurcze no wiem ze to strasznie puste podejscie ale chce to zmienic tylko nie wiem jak :( Nie potrafie sie w nikim zakochac....

Gość wiecie co dziś jednak nie mam
" Sa brzydcy jak cholera." to jest prawda , ale kobiety jakoś sobie z tym radzą :)

Gość ośmiorniczy
dziewczyny w twoim wieku jeszcze myślą że spotkaja ksiecia;) a tak z ciekawosci jacy ci sie podobają?

Gość biograd
Dziewczyny w moim wieku sa normalne nie patrza tylko na wyglad a ja czuje sie jak jakas yy nie wiem "lafirynda" ... Nie wiem jacy mi sie podobaja naprawde sa to rozne typy urody. Po prostu albo mi sie podoba albo nie

Gość ośmiorniczy
a ja tam uwazam ze jednak czekaja na tego ksiecia:o ale jak sie jakiś inny nimi na powaznie zainteresuje to zwykle nie wybrzydzają;) na pewno masz jakiś typ który ci sie podoba