Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przystojniaczek

Popularne zawody kobiet

Polecane posty

Gość a moze też
no i szparka-sekretarka :classic_cool:

żal mi tych, którzy nie mieli w życiu do czynienia z innymi kobietami niż prostytutka, sprzątaczka, hostessa, służąca.

Gość masz za chłopa sknere
sprzedawca

Gość niebieskooki-blondas nl
a moze też fleciara? Jeśli da się z tego wyżyć :D

Gość niebieskooki-blondas nl
cux żal mi tych, którzy nie mieli w życiu do czynienia z innymi kobietami niż prostytutka, sprzątaczka, hostessa, służąca. Każdy ma na co zapracuje :classic_cool:

Kamecha odwal się ode mnie ty obdrapany, niemiecki krasnalu ogrodowy. Ja pracuje umysłowo ty wrzodzie na dupie, a kasjera z biedronki to cie zrobiła na długiej przerwie śniadaniowej przez papmersa...:-o

Gość a moze też
niebieskooki-blondas nl a moze też fleciara? Jeśli da się z tego wyżyć Ja tam żyje :classic_cool:🖐️

Gość a może też
:classic_cool: ja lubię panów w koncu oni kierują popytem na mój zawód :D:D:D:D

Gość olkkaa_klich
Oj chyba fryzjerstwo, kosmetyka też sa bardzo popularnymi kierunkami. A mozecie je znalezc w tej szkole www.cosinus.pl/Ofertaedukacyjna.aspx

Gość u mnie norma to
zawody miłosne

Gość kornelia334
Ja tez sie zgadzam ze jesli chodzi o kobiety to wizaż, stylizacja, charakteryzacja, fryzjerstwo. Na takie kierunki ja postawiłabym jesli miałabym teraz wybierac.

...kiedys mi jedna pani powiedziala ze jest "lachociagiem"!!!... ...tylko ze oficjalnie taki zawod nieistnieje!

Gość samanthhha
Ja sama wiem po sobie ze jesli wejdzie sie na rynek pracy to zmienia sie bardzo czesto też wszystkie zainteresowania i na pewno szkoła policealna jak Cosinus jest na pewno bardzo dobrym rozwiązaniem, bo co 2 lata mozna wybierac dla siebie inny kierunek.

Gość massowska23
"Ja wybrałam Warszawe (studium Dziewulskich),bo w sumie tylko w tym miescie znalazałam taka szkołe jakiej szukałam.Stolica jakoś jest blizsza mojemu sercu i potem ewentualnie mozna znalezc szybciej prace. "

Gość gość
Chyba wlasnie najlepiej jest w takiej sytuacji wybrać szkołe tą która polecają inni jest wtedy szansa ze to bardzo sprawdzona i polecana przez innych szkoła

Gość gość
księgowa rzadko kiedy facet jest księgowym

Gość gość
Ja wybrałam Dziewulskich - Protetyke i Efekty Specjalne, dlatego że miałam już wczesniej podstawy wizażu i po prostu było mi bardziej po drodze, to wszystko było zgodne z moimi zainteresowaniami. Jak uczysz sie czegoś co jest Twoją pasją też to wychodzi inaczej i jest lepiej.

Gość gość
Nie wiem czy akurat to Ciebie interesuje ale w w Cosinusie jest Turystyka wiejska. Mysle ze ze dla tych którzy maja w palanch pozostanie na wsi to bedzie cos dobrego i na pewno pomoze nam np. w agroturystyce jesli mamy taką w planach.

Gość gość
Ja też postawiłabym na Dziewulskich. Wiadomo ze zalezy nam wszystkim na dobrym przygotowaniu, a napewno po takim Studium , które ma rangę międzynarodowego uda się nam szybciej znalezc pracę w zawodzie.

Gość gość
ja mam taki zawód co jeszcze mu nazwy nie wymyślili bo to nowy

Gość gość
Fajnie ze w takiej policealnej szkole masz własnie taki fajny kierunek. Mysle ze warto jest o nim pomyslec, warto bo po 2 latach masz tez dobre wykształcenie.

Gość gość
prostytutki to fajne kobiety!

Gość gość
Mozna wybrac taką szkołę jaka nas interesuje, albo po prostu tez zdecydować sie potem na takie kursy jakie są w Cosinusie. Mysle ze to bardzo dobre rozwiązanie.