Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niee chce mi sieee

mogę iść w tym spać ?????

Polecane posty

Gość niee chce mi sieee

ehh już jakąś szóstą godzinę trzymam hennę na głowie(oczywiście pod czepkiem i ręcznikiem) a włosy mam dłuuugie i chol.ernie nie chce mi się teraz tego zmywać - to raz, ale komu się wogóle coś chce w taki upał? a dwa, ze moje włosy schną coś ok. 3 godzin, a z mokrymi przecież nie położę się do łóżka, a już jestem mega senna, tak więc chyba mogę zmyć jutro z rana? podkreślam, ze henna jest w 100% naturalna bez żadnej chemii (dowodem tego moze być to, ze podczas farbowania wpadła mi do oka, a ani trochę nie szczypała moich oczu, które są straasznie wrażliwe) więc chyba mogę iść spać w tym? nie? ps. nie mam suszarki :O

Gość samochód z klimą
nie radze ! a na opakowaniu co jest napisane?? do ilu godzin można to trzymać??

Gość niee chce mi sieee
na op. pisze że do godziny - ale oczywiście się tym nie sugeruje, bo wszędzie w necie pisze, ze naturalną hennę można trzymać do 6 h, a niktóre nawet robią wieczorem, a zmywają z rana...

Gość niee chce mie sieee
no ej, nikt nie wie ? :(

kobieto idź to spłucz, kto widzial tyle jakies badziewie na glowie trzymać.

to spłucz rano, ale nie zdziw się jak Ci nic z włosów nie zostanie.

Czemu nie możesz iść spać z mokrymi? Ja praktycznie tylko przed spaniem myję głowę, w ciągu dnia to niewygodne chodzić z mokrymi włosami a suszarki nie używam. Oczywiście że MOŻESZ tak się kłaść, najwyżej zniszczysz włosy, a do tego twarz, szyję i pościel kiedy czepek się zsunie.