Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alośka

Jak skutecznie schudnąć bez chemii i efektu jojo?

Polecane posty

Gość Alośka

Dziewczyny! Zdecydowałam sie na poproszenie o Wasz a pomoc, ponieważ moje samodzielne działanie nic nie daje :-( A oto pokrótce moja historia: Kiedyś ważyłam 56kg, przy wzroście ok 170cm, potem waga utrzymywała się pomiędzy 58-63kg. No i zaczęło się.... W ciągu roku siedzenia przy kompie (rozkręcania firmy), podjadania wieczorem orzeszków, paluszków, etc, popijanych piwem, colą, itp. przytyłam 15kg. Moje słabości tłumaczyłam sobie stresem, nerwami i ciężką pracą. Potem machnęłam na wszystko ręką choć patrzeć na siebie nie mogłam , bo uznałam że nie ma sensu się odchudzać, skoro jeszcze ciąża przede mną. „Wezmę się za siebie po porodzie! I urodziłam. przez cesarkę, ale schudnąć się nie udało. Do - już i tak - spasionego ciała doszedł „wór skóry. Czuję się okropnie kupując ubrania w rozmiarze 44, a czasem nawet 46. Błagam pomóżcie!!!! Dajcie siłę, wsparcie i dobre rady, a także utwierdzajcie w przekonaniu, że dam radę. Nie chcę na zdjęciach wyglądać jak BIG MAMUŚKA, nie chcę wstydzić się rozebrać na plaży, czy basenie i tłumaczyć swoją figurę porodem, ciężkim rokiem, tarczycą czy nie wiadomo czym jeszcze. Liczę na Was!!!!! Jedyne ALE - -nie chcę chemii, preparatów odchudzających, itp. Chciałabym odzyskać formę zdrową dietą, ruchem i zmianą stylu życia. Pomóżcie.

Myślę, że da się schudnąć bez chemii. Tylko trzeba odpowiednio dobrać dietę. A jeśli to już mamy za sobą to sukces murowany ;) przynajmniej ja tak myślę. Owszem zdarza się, że jeśli ktoś podejmuje walkę ze zbędnymi kilogramami to one wracają. Ale wydaje mi się, że jest to wynik nieodpowiedniej diety. I wydaje mi się, że odchudzanie wcale nie musi być męczące. Ale najważniejsze to się nie poddawać. Na stronie jedne z klinik znalazłam kilaka ciekawych informacji jak skutecznie schudnąć bez chemii i efektu jo jo. Może Tobie te informacje też się przydadzą ?? Dlatego odsyłam cię tutaj http://vimed.pl/kliniki/klinika-skutecznego-odchudzania-i-modelowania-sylwetki/odchudzanie-dla-pan/ nie poddawaj się na pewno sylwetkę odzyskasz ;)