Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piotrek..

jej rodzice mnie odrzucili ona ma dylemat pomocy kto pomoze

Polecane posty

Jestem z kobieta ponad 1,5 roku odwalila mi ladnych kilka numerow w tym zdrady ostatnia prawie rok temu zdrada strasznie bolala .sSiagnelem ja do siebie do domu a ona przed dzien zdradzila mnie z dalekim kolega a mozna powiedziec z bliskim na stare czasy bo sie z nim wychowalem bolalo strasznie ale kochalem wybaczylem to historia bardzo bolesna wiec nie bede sie rozpisywal po tej zdradzie zaprzysiegala ze nie oszuka ze nie zdradzi minąl dobry miesiac a ona do mnie ze musimy sobie zrobic tydzien przerwy ja do niej ze nie ma takiej potrzeby wiec wymyslila ze jedzie do rodziny dokladnie do brata bawic dzieci jakos ta historia do mnie nie przemnawiała bo wczesniej nigdy tam sie nie wybierala i okazalo ze to sa klamstwa bo chciala jechac z kolezanka na krete sie pobawic dla mnie to byl szok ze poraz kolejny chciala mnie oszukac dla mnie to byl cios wiec postanowilem jej w tym przeszkodzic wsadzilem ją do auto i ja przetrzymalem zeby nie pojechala oczywiscie do godziny piatej rano bo o tej miala samolot. matka jej zrobilla ostra jazde ze jej nie puscilem siedzielismy do tej piatej rano praktycznie non stop przytuleni ale sprawe umorzyli w prokuraturze wiec za to nic nie mialem za wakacje jej zaplacilem mielismy w drodze dziecko niestety ciaza byla obumarla strasznie to przezylem .jej rodzice nie akceptuja mnie po tym numerze z samolotem. Ona mnie nie Kocha tak sadze i musi wybierac mnie albo rodzine to takie przykre sam nie wiem co mam zrobic mielismy razem zamieszkac w nowo wybudowanym domu wybieralismy do niego meble itp a teraz chce chyba mnie zostawic bo rodzine mnie nie akceptuje bo ona naodpierdzielala to takie przykre .Co o tym mam sadzic jej rodzice a ja spotykamy sie po cichu ja mam prawie 30 lat wiec nie ma czasu na takie zabawy ona sie obawia musi wybierac miedzy mna a rodzina . jak to jest jak niedoszli tescie mnie nie akceptuja

Gość zostaw ją skoro taka
nieszczera jest. Po co Ci kobieta, która Cie oszukuje, której nie mozesz zaufać? Znajdziesz lepszą, uwierz.

Gość upsidedoWn
Na poczatek radze na przyszlosc wstawiac wielkie litery, a przede wszystkim znaki interpunkcyjne, bo fatalnie czyta Ciebie... :o Po drugie, obydwoje zachowujecie sie jak dzieci... Ona Cie zdradza i oszukuje, a Ty zamykasz ja w samochodzie... No nie dziwie sie, ze jej rodzice nie maja najlepszego zdania na Twoj temat....

to bylo prawie rok temu teraz sie zmienila ja zrobilem zle ale tak kochalem ze nie chcialem tak zrobic

Gość niestety wiem ze to
przykre, ale nic z tego nie będzie Ty sie z nia meczysz, ona nie jest dla Ciebie nie byłbys z nia szczesliwy, rozumiesz? tak nie mozna, nie na tym zwiazek polega... odejdz od niej...na swiecie sa fajne, normalne dziewczyny poznasz taką, bedziesz szczesliwy byc moze to nie jej wina, byc moze ona tez nie jest z toba szczesliwa i szuka, sama nie wie czego to nie jest zwiazek, jeszcze raz mowie

nawet fajna ta opowiastka ... uśmiałem się :D a jak tam piotrek wakacje? mama nigdzie nie wysłała na kolonie? ;)