Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mhmhmmmdmdmdmd9

możecie mi powiedzieć co dziwi Palikota w tym,że Jarosław

Polecane posty

Gość mhmhmmmdmdmdmd9

identyfikował ciało tylko Lecha a nie Marii? Bo serio tego nie rozumiem. Powiedzcie mi ,jeśli ktoś wie,czemu Palikota tak to oburzyło

Gość masło maslane
Kto to palikot i jarek ? twoi koledzy ?

Gość golciaa
bo z Marii nic nie zostalo ponoc

Gość czepialska...:P
Palikot to kretyn więc jego wszystko dziwi:D

Gość mhmhmmmdmdmdmd9
maslo maslane-Twoja stara :) nie pytaj głupio na zaczepke,bo to żałosne.

Gość mgr Halina Lejzi-Arbajt
Premier Donald Tusk zlikwidował zespół ds. bezpieczeństwa energetycznego, a wicepremier Waldemar Pawlak chce unieważnienia rządowej strategii dla gazownictwa z 2007 roku, która miała obowiązywać do momentu uniezależnienia Polski od dostaw gazu z Rosji. O likwidacji zespołu ds. bezpieczeństwa energetycznego poinformował portal gazeta.pl. Nie wiadomo, kiedy i dlaczego został on zlikwidowany - tym bardziej, że polityka bezpieczeństwa energetycznego i zagraniczna polityka energetyczna ma być priorytetem polskiej prezydencji w Unii Europejskiej w 2011 r. Mówił o tym wielokrotnie m.in. Mikołaj Dowgilwewicz, pełnomocnik rządu ds. polskiej prezydencji w UE. Zespół ds. bezpieczeństwa energetycznego został powołany w lutym 2008 r. Jego pierwsze posiedzenie było relacjonowane przez media dotyczyło m.in. bezpieczeństa dostaw gazu ziemnego do Polski oraz problemu handlu emisjami CO2. Zespołem kierował premier Donald Tusk, a w jego skład weszli prezes Rady Ministrów, minister gospodarki oraz ministrowie: spraw wewnętrznych i administracji, spraw zagranicznych, finansów, skarbu państwa, infrastruktury, środowiska oraz sekretarz Kolegium ds. Służb Specjalnych. Teraz okazało się, ze nieoczekiwanie zespół został zlikwidowany. Kiedy i dlaczego nie wiadomo. Jako zamiennik powołano do życia międzyresortowy zespół ds. realizacji polityki energetycznej Polski do 2030 r. Tyle tylko, że kieruje nim minister gospodarki Waldemar Pawlak, a w jego skład weszli m.in. ministrowie rolnictwa oraz nauki i szkolnictwa wyższego. Nie ma natomiast żadnego przedstawiciela służb specjalnych. Okazuje się również, że Waldemar Pawlak chce unieważnić rządową strategię dla gazownictwa z 2007 r., która miała obowiązywać do czasu zapewnienia Polsce dostaw gazu spoza Rosji. Gorącym zwolennikiem bezpieczeństwa energetycznego był prezydent Lech Kaczyński. Rada Bezpieczeństwa Narodowego po konflikcie gazowym Rosji z Ukrainą w 2006 r. opowiedziała się za budową gazoportu, aby zapewnić dostawy gazu do Polski z nowych źródeł. Z inicjatywy prezydenta Lecha Kaczyńskiego w 2007 r. w Krakowie w sprawie korytarza energetycznego zorganizowano szczyt prezydentów Polski, Ukrainy, Litwy, Gruzji i Azerbejdżanu. Kolejne szczyty odbyły się w Wilnie, Kijowie i Baku, a inicjatywa zyskała poparcie innych państw Europy, Komisji Europejskiej oraz USA. Teraz jak się okazało bezpieczeństwo energetyczne Polski zeszło na dalszy plan, czego przykładem jest rezygnacja premiera Donalda Tuska z kierowania zespołem, który się tym bezpieczeństwem zajmował. (dk, niezalezna.pl, gazeta.pl, wp.pl)

Gość masło maslane
pytam bo pierwsze slysze o kims takim.

Gość tygmonek
co z tego.jarosław powinnien zidentyfikować ciało swojej bratowej i tyle.przecież nawet jak ciało było rozszarpane to nie wyglądało gorzej niż przed katastrofą(na żywo) :) http://odlotek.pl/zaproszenie/31074

Gość mhmhmmmdmdmdmd9
no to współczuje Ci oczytania i WOS :D:D:D:D:D:D:D

palikot jest fajny,moj ulubiony polityk.nie obchodza mnie w sumie jego poglady polityczne,partia itd,nie jestem za nikim w polityce.ale on przynajmniej jest smieszny i pyskaty,mowi co mysli i mowi trafnie.lubie takich ludzi.i nie mowcie mi ze robi idiotow z calego rzadu przed ludzmi i przed rzadami innych panstw-juz nic takiego zrobic nie moze,oni sami skutecznie sobie na to miano zapracowali. :D