Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość życie plata figla

po 3 latach dziewczyna przyznała mi się do seksu analnego

Polecane posty

Gość życie plata figla

okłamała mnie, mówiła że nigdy nie próbowała, a wszystko się wydało podczas picia wina z dodatkiem innych specyfików, zostawiłem ją bo zasługuje na kogoś lepszego, ktoś kto mnie nie okłamie

Gość ale dupek z ciebie
czego jej tam do wina dosypałeś? a seks analny to przepraszam jest jakieś przestepstwo, bo tak piszesz "przyznała się" jakby to było karalne hehe

Gość kokoloka
gdybyś ja naprawde kochał to byś jej nie zostawił !

Gość mgr Halina Lejzi-Arbajt
Kobieta sama o stosunek analny nigdy nie prosi! To partner wymusza penetrację anusa! Odbyt kobiety nie jest skonstruowany do seksu analnego. Kiszka stolcowa jest tak delikatna i zrobiona do szybkiego wydalania stolca, a nie maratonów penetracyjnych!

Gość kokoloka
i proste - szukałes pretekstu żeby z nią zerwać :p

Gość Ciężko dzisiaj o porządną
Ja bym nie przeżył, jakby dziewczyna miała anal za sobą

Gość kobieta po analu jest bleeeeee

Gość życie plata figla
po pierwsze na poczatku zwiazku sama zainicjowala temat bylych i powiedziala ze nie miala anala wiec mnie okłamala a dwa był on przygodny, to wybacz nie bede z kobieta, ktora dala wkladac w tylek nieznajomemu znam swoja wartość, a co jej dalem to nei istotne dawala mi ostatnio powody ze mnie oklamala

Gość życie plata figla
miałem zaręczać się w sierpniu więc musialem się dowiedzieć, a że mnie okłamała to out z miejsca

Gość kokoloka
no jasne, szukaj takiej która się nie przyzna, a będzie cię pózniej zdradzać

Gość najgorzej jak kobieta
sprobowala anala jeszcze jako nastolatka

Gość życie plata figla
ja nie miałem nigdy, jestem chemikiem i interesuje sie roznymi specyfikami i uwierz laska chcac nie chcac powie prawde, wiec bede pewny, tylko ze teraz z tym nie bede zwlekal tak dlugo

Gość fgdsgdsfgh
ja swojemu powiedzialam i jakos nadal jestesmy :) i nie po kilku lataxh rtylko kilku mies. dziwni jestescie i tyle

Trochę rozumiem autora, bo tu w sumie nie chodzi o sam seks tylko o okłamywanie w tej kwestii przez 3 lata. Tylko z drugiej strony jakbyś kochał, to byś wybaczył :)

Gość ale dupek z ciebie
ty masz jej za złe że ci się "przyznała" do seksu analnego, a to, że dosypujesz dziewczynom cuda do drinków to okej tak? jeśli to nie jest prowokacja, to powiem ci że masz coś z garem nie tak i powinieneś to leczyć :o

Gość do fgdsgdsfgh
a ile mialas lat jak sprobowalas anala? on to tez to robil?

Gość życie plata figla
fgdsgdsfgh jakby mi powiedziała nic nie staloby się, ona mnie okłamała, a wcale nie mialem zamiaru wnikać w jej życie, sama zainicjowala temat, a teraz chce wrocic

Gość kokoloka
a ty kim jesteś ?! testujesz na niej jakieś chemikalia, masz zamiar testować tez na innych !? ech

Gość życie plata figla
ja muszę być pewny, nie będę jak ci jelenie, którzy myślą że mają cudownie panny, a w rzeczywistości mają taką przeszłość, że szkoda mówić, znam takie, ale to nie moje życie, ja tak nie dam się zalatwić

Gość ok zgadzam sie
ze bardzo zle panna postapila oklamujac autora, choc zastanawiam sie, czy ktos ma prawo sie w ogole o to pytac?? a co do samego anala-jest super-taka rozkoszna perwera, az piszcze z podniecenia podczas;P

Gość kokoloka
tamto napewno nie miało dla niej znaczenia, ale rób co chcesz, jedno jest pewne- nie kochales i nie kochasz jej, a teraz sie usprawiedliwiasz a tak na marginesie: gdyby moj mi jakieś cholerstwo wsypał i podpytywał gożko by tego pożałował:(🖐️

Gość ok zgadzam sie
bardzo dobrze, ze autor tak zrobil, hehehe przynajmniej pokazal pannie jakim jest ciulem i powinna po ochlonieciu bez zalu o nim zapomniec, okropne sb/ubeckie metody, cos ohydnego, ale spoko swinstwo zawsze wraca;P

Gość kokoloka
gorzko*

Zasadnicze pytanie do autora-zerwałeś z nią dlatego,że Cie oszukala czy dlatego,że miała do czynienia z analem?

Gość życie plata figla
ona nie wie ze coś było dodatkowego, tylko myśli że to wino, jakbym kochał to wybaczyłbym, a ja tłumaczę że gdyby mnie kochała to nei okłamałaby mnie