Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość życie plata figla

po 3 latach dziewczyna przyznała mi się do seksu analnego

Polecane posty

Gość w ogole kobieta
ktora probuje anala przed 25 rokiem zycia, a zwlaszcza jako nastolatka ma zadatki na rozwiazla sucz

Gość że jaaak?
picie wina z dodatkiem innych specyfikow?:P

Gość fgdsgdsfgh
ile lat hmm ok. 21 ale czy to wazne w jakim wieku ? wazne ze mi sie nie podoba i nie mam do tego pedu, ale mam taki charakter ze wszystko co jest w miare normalnych granic chce sprobowac i sie przekonac jak to jest :)

Podejrzewam, że gdyby powiedziała ci na początku, to też byś ją zostawił :P takze nie wykręcaj się teraz :)

Gość życie plata figla
chodzi o kłamstwo, na pewno bolało jak powiedziała że był to przygodny seks analny, bo wtedy stracila w moich oczach i to spodowało że coś we mnie pękło

Gość ja anala nie probowalem
i nie moglbym byc z kobieta co juz to robila, bo taki seks mnie brzydzi

Gość życie plata figla
natka* po co te dywagacje, zmarnowane mam 3 lata, teraz ciągle wydzwania i mówi że była głupia i takie tam, chodzi mi że mnie okłamala, mogła to powiedziec dużo wcześniej jak już zaczeło sie na poważnie, wtedy inaczej do tego podchodziłem, patrze wokol i widze co sie dzieje, to tez mialo wplyw na moje obecne myslenie

ale to co jej dosypałeś to było coś takiego co pobudza gadke i człowiek jest w stanie się do czegoś przyznac?

Gość nie mogę ijuż
*Ewcia* dosypałem coś po czym wiedzialem ze powie prawdę, gadkę można mieć po amfie kokainie, niektórych rodzajach pigułek, to było co innego

Zdesperowana, zgadzam się z tobą :) Jeżeli opisujesz na forum taką sytuację, musisz wziąć pod uwagę, że niekoniecznie wszyscy będą popierać Twoje racje :) Rozstałeś się z nią, bo widocznie tego chciałeś i już.

Gość 21 lat to za malo na anal

Gość życie plata figla
co za specjalista, skad kolo mozesz wiedzieć? tak chodzi o gadkę i puszczają hamulce

Gość życie plata figla
wiadomo, że rzucilem dziewczynę nawet jakby bardzo zawiniła, to znajdą się takie babki ktore będą mnie atakowały, no bo jak mozesz rzucic kobiete, nie zasługujesz na nia, niektore krew zalewa że to facet pierwszy rzucil laske a nie odwrotnie, bo to rysa na ich dumie, no ale to na mnie nie działa

poza tym jak mozna skreslac kogos z powodu takiej pierdoly - no sorry, glupoty. nie wazne ze byli ze soba 3 lata, nie wazne ze ona go kochala, on ja, ze byc moze ona byla dobra osoba, czula, ze mieli plany itd.. bo faceta ambicje prysly w jednym momencie. zazdrosc i nic wiecej.

ile masz lat? i tak będziecie razem,bo okaże się,że nie możesz bez niej żyć..

Gość życie plata figla
Zdesperowana Domowa Żona nie toleruję kłamstwa, zaraz będziecie tłumaczyły ze skłamała dla mojego dobra, bo mnie kochała i nie chciała żebym ją zostawił, tylko gdzie ja jestem w tym wszystkim? zaryzykowała i przegrała

a i pamiętaj,że zemsta jest słodka..jak dziewczyna zrozumie,że nie ma już u Ciebie totalnie szans to Cię jeszcze do sądu poda o oddłużanie:D

Gość do Zdesperowana Domowa Żona
ale zrozum, ze w mlodym wieku anala probuja glownie dziewczyny rozwiazle, ktore nie naleza do zbyt cnotliwych. to raczej takie suczki

Dosypałeś jej czegoś i ona nie wiedziała?? a jakby nic nie wyszło, okazałoby się, że nie kłamie, przyznałbyś się co zrobiłeś? powiedziałbyś jej, czy kłamał przez resztę życia ( ukrywanie prawdy to też kłamstwo w takim przypadku) warci siebie byliście .....

Gość życie plata figla
Ewcia zapewniam ciebie że taka sytuacja nie bedzie miala miejsca, ona stracila mój szacunek wiec nie moge byc z taką osobą a dwa nie wchodzi się do tej samej rzeki dwa razy, mam 23 lata, narazie to ona prosi mnie o wybaczenie

Gość jak na prowokacje
to 6/10 bo nie ma takiego specyfiku na swiecie po ktorym mowi sie wylacznie prawde jesli by byl to kazdemu sadzonemu by go podawali :)

Czyli kobieta po przekroczeniu pewnego wieku może może się bawić w anala i wtedy jest to ok? :P Autorze, może powiedz jej, że czegoś jej dosypałeś - wtedy na pewno z dnia na dzień przestanie się odzywać. Co to w ogóle za pomysł z testowaniem? Kazdego znajomego tak traktujesz?

a teraz, po wszystkim, Panie Wzorze Uczciwości, masz zamiar jej powiedzieć? zrób to, przestanie sobie ( I tobie) zawracać głowę.

Gość życie plata figla
ale ja nie powiedziałem że takiistnieje, są specyfiki po ktorych jestes nakręcony czujesz euforię i puszczają hamulce, wystarczy dać temat, człowiek nie myśli do końca racjonalnie, zależy to od człowieka, z całą pewnością kobiety sa podatniejsze pewnie po alkoholu też obserwowaliscie ludzi czasami mówią takie rzeczy, wchodzą na takie tematy, że nie spodziewalibyście sie, zachowują się inaczej, to wszystko siedzi w nich, i w takich momentach pod wpływem środków wychodzi wszystko zawsze lubiłem eksperymentować, w koncu jestem chemikiem:)

Gość do Zdesperowana Domowa Żon

Gość do Zdesperowana Domowa Żona
ja bym w ogole nie dal szansy kobiecie co anala probowala

jak na prowokacje owszem jest taki specyfik, po którym człowiek się sypie i odpowiada na pytania. Nielegalny........

Gość życie plata figla
natka* czy ty jesteś tak tępa czy mnie prowokujesz? okłamała mnie i koniec, po twoich wypowiedziach sądze że jesteś bardzo młoda i nie masz doświadczen w sferze seksu, nie wiem dlaczego sie udzielasz