Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość życie plata figla

po 3 latach dziewczyna przyznała mi się do seksu analnego

Polecane posty

ja Cię w sumie troche rozumiem :) jestem jeszcze młodsza od Ciebie i z dwa lata temu byłam z chłopakiem który miał styczność,że tak powiem z moim ciałem oczywiście bez sexu bo byliśmy za młodzi ale pieszczoty,później związałam się z chłopakiem no i wstyd było mi o tym powiedzieć,też się zarzekałam jak głupia i w ogóle ale w końcu spojrzalam mu w oczy i nie mogłam skłamać powiedziałam. Też nie chciał być ze mną no ale zwyciezylam i do dzis jestesmy razem. Teraz już wiem-żadnych tajemnic. Ja mu to chcialam powiedziec ale nie odrazu bo wiadomo ja mloda on tez to jeszcze gówniarz zacznie mowic po kolegach-ale okazalo się,ze nie i dzis jestesmy szczesliwa para:) ale Twoja baba przesadzila tyle w tajemnicy trzymac to. Pewnie bys sie nigdy nie dowiedzial gdyby nie prowokacja.

Gość życie plata figla
na pewno nie powiedziałaby, ja miałem się zaręczać więc musiałem iwiedzieć

żeby nie było,że zaraz milion kochanych niewinnych lasek na mnie najedzie-nie popieram tego,że chlopak posluzyl się srodkami ,zeby wyduszac prawde,ale widocznie wczesniej musial cos podejrzewac skoro posunal się do takiego kroku. teraz to postaraj sie po prostu zapomniec,szalej czlowieku,bo jestes mlody a mlodosc przemija,umawiaj się z kolegami,poki czas:) a dziewczyna w jakim wieku?

Tępy to co najwyżej jesteś ty :P Nie jestem wcale taka młoda, a doświadczenia mam takie, jak szanująca siebie kobieta. Poza tym dlaczego tak się denerwujesz? :P

Gość życie plata figla
natka* po twoich komentarzach utwierdzam sie w przekoaniu ze jednak jestes dzieciakem:)

Gość ktos obiiektywnyy
nie piertolcie głupot, że gdyby kochał to by nie zostawił ble ble ble itd. to jest głębszy problem, tu chodzi o kłamstwo! ja osobiście nie chciałabym mieć faceta, który mnie okłamuje, a szczególnie w aspekcie sfery seksualnej..

Gość ehhh zdesperowana
tak broni kobiety autora, bo pewnie sama nieraz (i z niejednym) próbowała anala

Gość życie plata figla
laski nie mogą przeboleć że to ja zostawilem ją a nie ona mnie i że tak ją załatwilem, gotuje się w nich że okazałem się sprytniejszy, no ale takie jest życie, znam takie typy co do tej pory nie mogą przeboleć że to facet je rzucil, ale to już problem z psychiką jest

Nie mierz wszystkich swoją miarą :) Owszem, ludzie sprawdzają swoich partnerów, jeżeli miałeś podejrzenia to chciałeś je potwierdzić, ale sam sposób wykonania jest fatalny.

Gość mgr Halina Lejzi-Arbajt
GMO stanowią zagrożenie dla różnorodności biologicznej naszego kraju oraz dla genetycznej czystości gatunków, zarówno uprawianych, jak i dzikich. Rośliny z łatwością krzyżują się między sobą, nawet międzygatunkowo. Wprowadzanie do środowiska nowych kombinacji genów, uzyskanych laboratoryjnie to uruchomienie na ogromną skalę powstawania mutantów poza wszelką kontrolą. Dotyczy to zarówno hodowli, jak i roślin dzikich, w naturalnych i półnaturalnych ekosystemach.

Gość taka jedna ....
i żebyś jebany pajacu wiedział, że niektóre z nas to boli, sama powinna ciebie rzucic za coś takiego, myślicie ze co mozecie sie nami bawic?

Gość lillan86
chlopie jesteś pusty jak wiadro.Wstydził bys sie przyznac,że jesteś taki głupi.Ona moze a le nie musi ci prawde powiedzieć sa pewne rzeczy o ktorych sie nie mowi. Sam widzisz powiedziala a ty jak sie zachowałes.Jesteś FIUTEM

Gość życie plata figla
lillan86 są rzeczy których sie nie mówi, własnie robie to ze na takiej pipki jak ty nie trafić, kłamstwa nienawidzę, tylko ona tego nie moze pojąc i ciągle mnie męczy, miejsce swoją godność

Gość życie plata figla
miejcie:) najpierw przycztaj dokładnie a potem wypowiadaj się:) typowa laska z ciebie, udziela się a nie ma zielonego pojęcia

Gość nie wiem czym sie podniecac
lillan86 ciekawe jakbyś tępa strzalo zareagowała jakby koles przed toba maczał w 5o laskach a powiedziałem ze miał 2, przecież są zreczy o ktorych sie nie mowi, jestes pusta pozwol chociaz ze ci buzie wypelnie:)

Poważnie, przyznaj się czego się dopuściłeś, to w życiu się do ciebie już nie odezwie :P No i przecież skoro nie zrobiłeś nic złego, to dlaczego ona nie może tego wiedzieć ostojo uczciwości? :)

Gość życie plata figla
ona to rozdział zamknięty, tylko ona myśli że zmienię zdanie, kobiety są głupie dobra spadam bo jestem umówiony z koleżanką na zakupy po prostu zawsze jest ktoś sprytniejszy:)

Gość ssssssawssaaasss
DLATEGO NIGDY BYM SOBIE NIE WZIOŁ UŻYWANEJ KOBIETY BO TO NAJGORSZA POGARDA DLA MEŻCZYZNY,MIEĆ KOBIETĘ O PRZYSŁOWIU ZLEW... HA HA

Gość marek aureliusz z rzymu
koleś w radykalny sposob to zrobił, ale widać opłacało się, po chuj miałby być z laską cale życie ktora go okłamała i nie wiadomo czy nie zrobiłaby tego ponownie

Gość 2646+46546546
zamknac cie powinni za dosypywanie specyfikow do alkoholu!!! a wogole to chyba jestej szurniety bo anal to sprawa normalna i uroszmaica sex a i jest fajny. a ty pewnie to tylko po bozemu bo inaczej nie umiesz.

Gość do *Ewcia*
co innego pieszczoty, co innego anal

Gość ANAL NIE JEST DLA NASTOLATEK

2646+46546546 umiesz pajacu czytać? przyznala mu sie dopiero po 3 latach ze maial anala, wczesniej kłamała

Gość nie dla psa kielbasa
ja to nie chciałbym kobiety ktorej ktos inny pchal w dupe, niech znajdzie odpowiedniego dla siebie a nie szuka porzadnych, nie dla psa kiełbasa

Gość chemik a co to było
i bardzo dobrze nienawidzę kłamliwych suk, a co taiego jej dodałeś do wina? może spróbuje ze swoją

Gość Magda z małym doświadczeniem
jestem kobietą, ale przyznaje Tobie rację, ja zerwałabym z facetem

przynajmniej koleś tego uniknął, tylko szkoda tych 3 zmarnowanych lat