Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małe pytaneczko

Do osób które na wakacjach śpią w hotelach! Pytanie.

Polecane posty

Nie ma potrzeby brać swoich ręczników, ponieważ te w hotelu są prane, po wcześniejszych gościach, tak samo wanny są dokładnie myte, a wc wyczyszczone.Jednak biorąc prysznic zawsze zakładam klapki, taki nawyk.Nigdy się niczym nie zarazilam. Sypiam w hotelach z certyfikatami, więc nie ma obaw.

Gość goścccccccc
Ja nie, mam kilka sprawdzonych hoteli np. http://www.uwitaszka.pl/mapa-dojazdu co do których mam pełne zaufanie, że wszystko z czego tam korzystam jest, albo nowe, albo czyste, wiec jak najbardziej korzystam ze wszystkiego co oferuje mi akurat hotela

Gość gość
nie mam fobii i staram się żyć normalnie

Gość gość
Ja nie biorę niczego poza elementami potrzebnymi do kąpieli. W hotelu np. www.uwitaszka.pl wszystko czeka już na mnie przygotowane, zarówno pościel jak i ręczniki.

Gość gość
Hmmm, jak jadę na wakacje to raczej nie nocuję w hotelach, zwłaszcza iluś tam gwiazdkowych, bo mnie po prostu na to nie stać, raczej wybieram jakieś pokoje gościnne, gdzie są w miarę tanie noclegi, ale pokój MUSI BYĆ z łazienką. Ręczniki mamy swoje, bo w pensjonatach raczej nie ma. Pościel pensjonaty mają, swojej nie biorę. Po przyjeździe myję toaletę, wannę , czy kabinę i później spokojnie korzystam z wc, czy kabiny (wanny). I nigdy nic mi nie było.

Gość gość
Jedżę po hotelach, ale prowadzę też swój mały pensjonat. Zazwyczaj ufam obsłudze - według badań mamy jedne z bardziej czystych hoteli w Europie. Zawsze jednak warto się przypatrywać temu, co nam fundują. Do swojego pensjonatu zawsze kupuje posiel hotelową, dywaniki, ręczniki dla hoteli - różne hotelowe tekstylia. Zazwyczaj korzystam z usług http://tekstylia-hotelowe-abip.com.pl/, bo to polski producent, jeszcze sie nie zawiodłam ani razu. Bardzo często piorę rzeczy od nich - po każdym gościu, wiadomo. Są b. wytrzymałe, serio