Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do kkku

mam pytanie co sadzicie o moich palcach?mam z nimi maly problem operacja plasytc

Polecane posty

Gość Pani z pestką dyni
o rany .... Pięknych stóp to Ty na serio nie masz :(

Fakt śliczne nie są, ale ja chyba nie poddałabym się takiej operacji. Za duży tchórz jestem i do najprzyjemniejszych taki zabieg nie należy 😭

Gość mgr Halina Lejzi-Arbajt
Federacja rosyjska Najwięksi rosyjscy importerzy nie będą handlować soją modyfikową genetycznie.

Sodruzhestvo buduje obecnie nowy zakład przemysłowy w Kaliningradzie, który ma się zajmować przetwarzaniem nasion roślin oleistych. Przewiduje się, że nowa fabryka będzie w stanie wyprodukować około 1,5 miliona ton wyrobów sojowych rocznie. Nowy zakład zajmie się również przetwórstwem kukurydzy i rzepaku. Decyzja Sodruzhestva oznaczać będzie także promocję czystych, niemodyfikowanych genetycznie odmian tych roślin.

Gość nie sa straszne palce
powiedzialabym, ze standard.

Rosyjska Akademia Nauk - medycznych i technicznych przygotowała dla premiera Putina, raport o "tajemniczy die-off" w Stanach Zjednoczonych tajemnicze zgodny wystąpił ponad 2.000.000 mieszkańców od 2008 roku. Rosyjscy naukowcy w tych sprawozdaniach, jednak twierdzą że , koncern Monsanto jego genetycznie zmodyfikowana kukurydza MON 863 są "całkowicie bez weryfikacji", to stwierdzenie wspierane przez francuską komisję inżynierii biomolekularnej, Komisja Du Genie Biomolculaire (CGB) , który stwierdziła w swoim raporcie, "z obecnych danych nie można stwierdzić, że genetycznie modyfikowanej kukurydzy MON 863 jest bezpiecznym produktem . Zgodnie z tymi informacjami to faktyczna katastrofa ekologiczna jest znacznie zaawansowana w USA i wspierając się przez amerykańskie statystyki wskazujących, że śmierć na blisko 2,5 mln zgonów zgłoszonych przez nich każdego roku liczba "nagłej śmierci" wzrosła do 40% równa się ponad 2.000.000 "tajemnicze i niewyjaśnione" zgonów z początku 2008 r. do marca 2010 roku

Gość do kkku
specjalnie je pomalowalam zeby bylo wyrazniej widac jakie mam.. ale chcialams ie poradzic czy opeacje plastyczna da sie zrobic czegos takiego..??

Rząd USA pozwolił na masowe sadzenie tych upraw genetycznie zmodyfikowanych do tego stopnia, że dziś w Stanach Zjednoczonych w pełni 80% kukurydzy i 93% ich soi są z tych niebezpiecznych odmian genetycznie modyfikowanych. Kiedy amerykańscy naukowcy z FDA zostały poproszone o zważyć i ocenić co może się stać najbardziej radykalnymi i potencjalnie niebezpiecznymi zmianami w naszej diecie poprzez wprowadzenie zmodyfikowanych genetycznie (GM) żywności. Teraz z tajnych dokumentów wynika, że eksperci byli bardzo zaniepokojeni. W podręcznych notatkach opisane nowe toksyny, nowe choroby, niedobory żywieniowe i trudnych do wykrycia alergeny. Zdecydowanie twierdzi się , że były one wykonywane w technologii stanowiącej "poważne zagrożenie dla zdrowia", i wymaga starannych , długoterminowych badań naukowych, w tym badań z udziałem ludzi, przed niepożądanym działaniem organizmów zmodyfikowanych genetycznie (GMO)

kochany tusk pozwlił uprawac GMO

Gość do kkku
a moze wrzucicie swoje zdj stop? czy one az takie ohydne?

Gość nie sa straszne palce
ja mam jeszcze gorsze:D Twoje przy moich to marzenie:)

Gość do kkku
no nie wiem czy moze byc cos hgorszego od tego:-/ moze pokaz swoje? no ale co zrobic nie moja wina ze mam to co mam;( i dlatego chce operaje zrobic tylko narzaieniewiem co i jak ale sie dowiem na szczescie kassa to nie problem;)

Rząd USA pozwolił na masowe sadzenie tych upraw genetycznie zmodyfikowanych do tego stopnia, że dziś w Stanach Zjednoczonych w pełni 80% kukurydzy i 93% ich soi są z tych niebezpiecznych odmian genetycznie modyfikowanych. Kiedy amerykańscy naukowcy z FDA zostały poproszone o zważyć i ocenić co może się stać najbardziej radykalnymi i potencjalnie niebezpiecznymi zmianami w naszej diecie poprzez wprowadzenie zmodyfikowanych genetycznie (GM) żywności. Teraz z tajnych dokumentów wynika, że eksperci byli bardzo zaniepokojeni. W podręcznych notatkach opisane nowe toksyny, nowe choroby, niedobory żywieniowe i trudnych do wykrycia alergeny. Zdecydowanie twierdzi się , że były one wykonywane w technologii stanowiącej "poważne zagrożenie dla zdrowia", i wymaga starannych , długoterminowych badań naukowych, w tym badań z udziałem ludzi, przed niepożądanym działaniem organizmów zmodyfikowanych genetycznie (GMO)

Gość do kkku
mgr Halina Lejzi-Arbajt co tobie sie dzieje? ;)

GMO stanowią zagrożenie dla różnorodności biologicznej naszego kraju oraz dla genetycznej czystości gatunków, zarówno uprawianych, jak i dzikich. Rośliny z łatwością krzyżują się między sobą, nawet międzygatunkowo. Wprowadzanie do środowiska nowych kombinacji genów, uzyskanych laboratoryjnie to uruchomienie na ogromną skalę powstawania mutantów poza wszelką kontrolą. Dotyczy to zarówno hodowli, jak i roślin dzikich, w naturalnych i półnaturalnych ekosystemach.

Gość a ja sobie tak patrze
i nie uwazam zeby byly one jakies okropne..ja bym zrobila na nich french i od razu by zyskaly wiecej/... nie przejmuj sie wcale nie masz jakis okropnych stop!!!!!

Gość no co za chamstwo
ja mysle, ze przesadzasz. nie maluj ich na ciemny kolor, maluj delikatnie, jasny roz, beż takie jak do frencha.

Gość mo mo mo
nie przejmuj się tak, nie masz najgorszych palców, prawa jednak trochę brzydsza stopka jest tak jakby ;)

Uwielbiam stopy i moge powiedziec, ze niestety masz brzydkie stopy :( nie maluj ich na brazowy kolor bo ten kolor to nie pasuje ani dloniom, ani stopom. Ktos tam mial racje z frenchem, zrob go, od razu stopy beda inaczej wygladaly.

Gość do kkku
wiem wiem ze ladne nie sa;/ frnch tez tak sobie to wyglada..ale zrobie i przy okazji kiedys wrzuce pokaze Wam i powiecie ci sadzicie;) dzieki

Gość ikaria1
palce jak palce-wcale nie sa zle a juz na pewno nie na tyle zeby je operowac.Tak naprawde malo kto ma bardzo ladne stopy i palce u stop

Ikaria , sa osoby, ktore maja sliczne palce u stop jak i cale stopy. Moje mi tez sie podobaja. Takze chyba osoby w Twoim otoczeniu maja brzydkie stopy.

Gość pokaz swoje stopki
Gosialicious ❤️

To moje stopy są chyba przepiękne. Jw, nie maluj na ciemne kolory i moim zdaniem powinnaś je lekko zapuścić, żeby nie były przycięte przy samej skórze.

Gość bleeeeokropne
fuuu a smierdza?