Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Menszczyzna:)

Moda czy "puszczalstwo"?

Polecane posty

Gość Menszczyzna:)

Poznaje faceta a za 3 godziny idzie z nim do łózka.Wchodzi na imprezę a za postawionego drinka robi numerek w toalecie.Czy takie są wszystkie młode kobiety w Polsce? Czyżby moralność stała się w dzisiejszych czasach niczym?Czyżby "miłość" przestała być najwyższym aktem uczucia a tylko prostym i nic nieznaczącym numerkiem? Co się dzieje z dzisiejszymi kobietami?

Gość ktos obiiektywnyy
to co się dzieje z dzisiejszymi kobietami z facetami stało się już daaawno - czemu nikt nad tym nie użala?

Gość buldozerka
nie wszystkie :) ja zadrinaka chcialam drinka a potem naraa ! wydaje mi sie ze dzieci bo o takich mowa 15 lat etc. nie zaznaly milosci w zyciu i probuja ja odnalezc , chca byc nieco wyzej , zeby ktos je docenil ... to jest kurestwo czy puszzalstwo jak ty to tam nazywasz

Gość rfrf
co ty bredzisz "męszczyzno" W koncu z kims do tego kibla te panienki ida. Jest popyt to i podaz.

Gość rfrf
Kamecha jak ci cos nie lezy to wypad z kraju:D tesknic nie bedziemy:P

Kamecha - Twoja mamusia też jest kurwą?:)

Gość ehhoooo
ale wy macie tok rozumowania ten 8 coś rfrf...

nie te, tylko "ta" jak już coś błaźnie:O

Gość kazikossss
Kamecha masz rację... Tak jest,Polki są z tego znane a "puszczalstwo" w Polsce już ostro od gimnazjum się zaczyna. Sam znam mnóstwo takich przypadków,że tak powiem na określenie tylko jednym słowem....

Gość kazikossss
Polki są tanie jak cholera:D

Poznaje dziewczynę a za 3 godziny idzie z nią do łózka.Wchodzi na imprezę a za postawionego drinka ona robi numerek w toalecie.Czy tacy są wszyscy młodzi faceci w Polsce? :D Kobiety lekkich obyczajów zawsze były i będą. Nie wydaje mi się żeby tego o tyle więcej było, po prostu teraz mniej się tego wstydzą. Jak dla mnie na mniejszy szacunek zasługuje kobieta w stałym związku, z jednym facetem od zawsze, która go zdradzi niż taka która nie jest z nikim związana i seks traktuje jak rozrywkę. Nie ma ofiary, nie ma przestępstwa.

Tok rozumowania mamy adekwatny do przemyśleń Jareczka:)

polki to sa dupodaje i tandetne kurwy i taka jest prawda:) a najgorsze sa malolaty to wszystko wina bezstresowego wychowania. to wszystko nie dzieje sie od tak sobie po prostu musi byc motloch do zapierdalania dla elit.

Gość kanedne crencuif485f
polki sie nawet za 10 zl sprzedaja tirowki moj glupi oblesny obrzydliwy kolega byl na nich ;/ mowil ze nawet 5 zl im dal czasem

Gość kazikossss
Tak tylko potem ona płacze,ze ja w 3 wzięli a ona nie wie z kim dziecko ma a do prokuratory nie pójdzie bo się wstydzi.Dzieci rodzą dzieci i coraz więcej patologii i nieszczęśliwych opuszczonych dzieci.To jest głębszy problem.

Gość kazikossss
są takie co za czekoladę AMELIĘ dają:D

Gość hnn ja mialem ostanio tako
akcje w barze ide do kibla a tu podchodzi jakas podchmielona gowniara(16-18lat) i pyta sie mnie czy bym jej nie kupil fajek za loda w wc.....

Gość mgr Halina Lejzi-Arbajt
Nie prawda! jestem kobieta nowoczesna i XXI wieku! mam trzy dziury i mogę z nimi zrobić co zechcę! Dać komu chce! czy to lodzika zrobić, dać się spenetrować analnie lub stosunek pochwowy odbyć z trzema mężczyznami na raz! Żenić się z robolem przepoconym we flaneli nie będę! Mam dwa wibratory w domu i czarne dildo pół metrowe z gumy kauczukowej! Mężczyzna nie jest mi do niczego potrzebny! Nigdy się nie zakochałam i się nie zakocham!

Gość kazikossss
hehe-Moja ojczyzna krajem przepraszam ale "głupków".

Gość julka kulka
mezczyzni w takim razie to najtansze kurwy od zawsze bo dupia co popadnie i to za darmo a oprocz tego musza jeszcze do tego interesu doplacic. Wiec kto tu jest najgorsza kurwa???

Gość kazikossss
Wiecie,ze był taki człowiek,który za takie coś do pieca wrzucał?Ogarnijcie się młodzi ludzie... Może mgr ten we flaneli super nie jest ale możne on cie doceni i pokocha,wiem,ze wyższe uczucia ciebie obce ale przeanalizuj to

Gość kazikossss
to niech robią co chcą ale pod latarnia stoją a nie uważają się za lepsze a co do tego że faceci gorsi-ktoś im daje nie????:D

Gość julka kulka
ale zeby ktos dal to ktos musi byc chetny nie?

Gość ale to pitolenieeee
'a co do tego że faceci gorsi-ktoś im daje nie' ktoś daje, bo wie, ze ktoś weźmie