Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wstepizza

Jak sobie z tym radzicie.. ?

Polecane posty

Gość Wstepizza

Kiedy wyjeżdżacie na wakacje, dajmy na to nad morze na tydzień ze swoją kobietą i znajomymi.. i np dzielicie wspólnie pokój wraz z jakimś "piątym kołem wozu" więc wiadomo, że nici z sexu... właśnie mnie czeka taki wypad za tydzien nad morze i przyznam szczerze, że się wkurwiam.. jeszcze gdybym miał swoją kobietkę nacodzień w moim mieście i codziennie byśmy sie kochali to bym mógł sobie darować ten tydzień.. ale nas dzieli 100km i widujemy sie praktycznie tylko w weekendy i to też tak co dwa np... więc świadomośc, że bedziemy razem przez tydzien i ani razu mamy sie nie kochać mocno mnie dołuje

Gość Wstepizza
23... a co ma piernik do wiatraka??

Gość Bella marynarza
czesto tak ywjezdzałam na studiach:) w lo.. hmm..moze wc? plaza? krzaki:)?

Gość kubelwajgen
"więc świadomośc, że bedziemy razem przez tydzien i ani razu mamy sie nie kochać mocno mnie dołuje" To nie myśl o tym i ćwicz silną wolę.

Gość Wstepizza
to wyjazd na ktorego oboje bardzo chcemy... tylko z poczatku myslalem, ze jadac ze znajomymi, my bedziemy mieli dwu osobowy pokoj i po sprawie a teraz juz wiem, ze napewno z kims bedziemy dzielic pokoj - mało tego.. ta osoba bedzie jej kolezanka, ktora dziala na mnie pod względem sexualnym jak płachta na byka... ja już sobie nie wyobrazam tej akcji kiedy bede patrzył na prawie gołą kolezanke, ktora mnie fest podnieca a do tego obok jeszcze moja kobieta, ktora tez mnie mocno podnieca i nie bede mógł nic pokuć :( a z tym wc, plaza itp.. no niestety ale moja panna az taka napalona nie jest.. mam wrazenie, ze sex jest jej zupelnie obojetny i gdybym ja nie inicjował stosunków to pewnie bysmy go nawet nie uprawiali

Gość Bella marynarza
zartowałam z tym wc;) a plaża...no wiesz..wieczorne rozmowy, spacery, gril na ognisku, gitara;) ja mam takie wspomnienia:) nawet jak z sexu nici, to nie umrzesz..:))

No widzisz przynajmniej razem jedziecie :P Moja właśnie jest na wakacjach z przyjaciółką i dopiero w sierpniu razem gdzieś jedziemy.

Gość Bella marynarza
o widzisz.. ja tez w licpu zawsze go kolezanki jechałam:) sama.

No właśnie chciałem to napisać, jak koleżanka będzie życzliwa to wieczorem pare razy może gdzieś wyjść, zachód słońca, kolacja albo coś takiego.

Gość Wstepizza
żartujecie sobie? ta koleżanka to typ dziewczyny imprezowej.. zreszta moja lejdi to samo.. wieczorem to bedzie, picie , dyskoteki, tance itp.. a nie wspolne spacery, zachody slonca itp.. takie rzeczy to sa kiedy sie jedzie tylko z kobieta a nas tam bedzie 6 osób.. mówie.. gdybym miał ją jeszcze nacodzien i codziennie bysmy sie kochali to ok.. moglbym sobie darować ten tydzień, ale w takim wypadku jak dzieli nas troche KM i widujemy sie raptem co 2 tygodnie, świadomość, ze bedzie obok mnie przez tydzien i nic sie nie pokochamy mnie dołuje lekko.. do tego wszystkie to nie zdziwie sie jak nawet bedziemy osobno spać bo np lozka beda rozdzielone :O i tak.. z jednej strony sie ciesze na mysl o tym wyjeździe a z drugiej aż sie we mnie gotuje

Dlatego najlepiej jechać i mieć oddzielnie pokoje, my zawsze jedziemy z przyjaciółką mojej narzeczonej, my mamy pokój "małżeński" łóżko, i jesteśmy tylko sami, a przyjaciółka w innym pokoju, wieczory zawsze wpólne i tak.

kolezanka dziala na niego jak plachta na byka ...dobre sobie.... to moze kolezanka bedzie bardziej napalona niz twoja laska i gdzies ci uzyczy w wc ....a pozniej bedzie temat ze koles mnie zdradzil bo nie mielismy sie gdzie kochac na wakacjach....

Gość Wstepizza
ta jej koleżanka nie z takich.. co by miała robić swojej przyjaciolce takie swinstwo po drugie ja swojej kobiecie tez bym tego nie zrobil z jej przyjaciolka a do tego na naszym wspolnym wyjeździe chodzilo mi tylko o to, ze bede zajebiscie podkręcany sexualnie.. patrzac na nia, patrząc na moją.. i bedzie sie we mnie gotowalo ze nie mam jak sie pokochac ze swoja panią

Gość ejbisi
Oj na pewno nie bedzie tak źle. Przeciez kolezanka nie bedzie z nią 24h na dobe. Kolezanka wyjdzie do sklepu, na plaze a wy zostaniecie i sobie pobaraszkujecie. Zobaczysz :)

Gość niebieskooki-blondas nl
Toć nad morzem pełno jest tego... :D Wyrwiesz jakąś dnia pierwszego :P