Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niane88

Opaliłam sobie brzuch. Źle sie czuje. Co robic ?

Polecane posty

Gość pareo pareo
szybko się upewniłaś :D trzeba było tak od razu, bez zakładania śmiesznego topiku

Gość niane88
Napisałam, że jeszcze dzisiaj pojechałam do lekarza , bo Kafe to nie poradnia lekarska ;) Nie czytasz wszystkiego, a się wypowiadasz. Jak nie masz nic mądrego do powiedzenia, to po co włazisz na "głupie" topiki i sie udzialasz ? Widać zajęcia brak.

Gość pareo pareo
Ano zajęcia brak, późna pora i zasnąć nie mogę ;) ale widzę, z eTobie też się nudzi... Jesteś bardzo rozsądną przyszłą matką, takich nam trzeba :) Tylko to nie ja zadaję pytanie na kafe "co robić?" Następnym razem życzę więcej rozumu :P

Gość niane88
No i ??? Od tego jest forum chyba, żeby topiki zakładać , prawda ? Przynajmniej tak mi się wydaje. I większe idiotyzmy tutaj czytałam, niż topik załozony przeze mnie niestety. A to, że zadałam takie pytanie, to jeszcze nic nie znaczy ... Kafe nie uważam za wyrocznię i w razie wątpliwości zawsze mogę jechać do lekarza :) Dobrze, że Ty jesteś taka mądra i nie zakładasz tutaj topików. To na prawdę świadczy o Twej wielkiej mądrości, pozazdrościć tylko. A no ja mam brak zajęcia, nie ukrywam, ale ni wchodze na idiotyczne wg mnie topiki, żeby się głupio poudzielać ;) I nie wiem, czy doczytałaś, ale topik uważam za zamknięty. Zaraz go zgłoszę na śmietnik, bo niektórzy nie rozumieją tego pojęcia 🖐️

Gość pareo pareo
a Ty dalej tu wojujesz? daj spokój, wrzuć na luz, złość piękności szkodzi Ps. doczytałam, dlatego sama się dziwię, ze jeszcze tu się udzielasz...