Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jagodka1987

co robić. zagubiona

Polecane posty

Gość Jagodka1987

Witam wszytskich. Za niecały rok wychodzę za mąż za chłopaka którego bardzo kocham, i który jest dla mnie bardzo dobry, jestem z nim szczęśliwa, lecz czasami czuje ze sie dusze, zwłaszcza kiedy jestem u niego. mamy problem poniewaz daleko do siebie mieszkamy, i musimy zdecydowac sie gdzie sie osiedlic na stałe. u niego jedynie z praca jest lepiej, sporo tam zarabia i ja łatwiej mogłabym tam zanalez pracę. natomiast prolem z mieszkaniem.mały domek, dwie siostry w tym jedna niepełnosprawna, rodzice a najgprszy ojciec,( brudas i naprawde dziewqny człowiek, niczego nie szanuje, nic nie ma, brudny, brudzi wszytsk) a mama lata koło niego jak jaks słuzaca. przeraza mnie to wszytsko nie wyobrazam sobie jak tam mieszkac. natomisat u mnie super dom, mam tylko brata, rodzice wiadomo jak tam rodzice, wtracaja sie troszke. i wiem ze sylwek nie miałby tutaj u mnie nic do gadania. naprawde ciezko jest mi jestem taka zagubiona, jak podjąść właściwą decyzje, co robic. chcemy sie budowac ale teraz to tyle trwa, tam nie mamy zadnej pomocy, zadnego wsparcia. nikt nam nie pomoże;(

Gość Nisia666
Nie badz głupia, nie przeprowdzaj sie do rodziny swojego chlopaka, wykonczysz sie tam psychicznie.... zwlaszcza z ojcem przeciez to istna patologia... po co sie meczyc w takiej klitce skoro jak piszesz masz bardzo dobre warunki u siebie, a praca jak to praca... mozna do niej przeciez dojechac,,, taka jest moje opinia. pzdr

Gość podjąść właściwą decyzje
podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść podjąść