Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość (nie?)Normalny

Wypowieice sie?Jestem NIEnormalny?

Polecane posty

Gość (nie?)Normalny

Powoli już sam siebie nie rozumiem... Czy to,że nie biorę dragów,nie pije ,nie palę jak większość ogółu to źle? Czy to źle,że nie interesują mnie żadne "podrywy" tzn wyrywanie laski do WC tu na imprezie tylko np coś poważnego? Czy źle jest,że nie chodzę na różne "akcje" zakazane? Czy to źle? Czy jestem nienormalny? Tutaj gdzie mieszkam 90% kumpli są moim przeciwieństwem,jestem jakby inny.Nie przypalę trawy itp... Czy nie lepiej się rozćpać,rozchlać i dostosować się do ogółu?

moim zdaniem jestes normalna osoba:-) a co chcialbys zyc jak twoi koledzy?

Gość (nie?)Normalny
Sam się zastanawiam czy nie było by lepiej...Nie miałbym takich dylematów-byłbym jak inni....

Gość (nie?)Normalny
Nie chce po prostu(brać) tylko ciężko się odmawia(inny od innych)(

Gość a mi szkoda
to zależy ;) bo z niepiciem, niepaleniem, itd. też można przegiąć;) jak dla mnie, ludzie, którzy mają takie czarno-białe widzenie, że są tylko dwie możliwości: 1) chlanie, narkotyzowanie się, totalne upodlenie w kiblu na imprezie albo: 2) totalna abstynencja od wszystkiego - no to tacy ludzie są nie do zniesienia :) ani totalnych ochlaptusów/degeneratów, ani super-abstynentów, co to ZAWSZE OD WSZYSTKIEGO stronią nie uważam za normalnych :)

Gość ikaria1
Ja bym nawet powiedziala,ze jestes bardzo ok.I chyba troche kokietujesz bo dobrze o tym wiesz;)

Gość unikat
tak trzymaj

Dlaczego chcesz być taki sam jak wszyscy? Bądź sobą po prostu ;)

Gość a mi szkoda
ale - jakbyś miał robić coś, na co nie masz w sumie ochoty - tylko po to, żeby nie czuć się INNY - to byłoby bez sensu

Gość (nie?)Normalny
natka? Dlaczego-bo na takich nie ma miejsca(chodzi tutaj o charakter) to wgl klęska.... Milutki,czuły(wstyd).A nie potrafię inaczej czaisz tylko akurat publicznie tego nikt nie wie...

Gość czuwalna
unikat ja robie to samo i wg innych jestem dziwna

Żaden wstyd, tylko trzeba umieć bronić swoich racji. Poza tym co to za środowisko, które cię nie akceptuje? :o

Gość (nie?)Normalny
Do a mi szkoda wiesz to nie jest tak że totalny abstynent-w sylwestra symbolicznie wypije szampana:D Papierosy kiedyś spróbowałem ale to blee xD palić na pewno nigdy nie będę... i nie pomyśl,ze jestem bananem w super domu...po prostu... jedyne od czego mogę być uzależniony to muzyka xD

Gość (nie?)Normalny
natka,nie że nie akceptuje-oni maja swój świat wiesz JP FIRMA GANJA ITP...

jesteś w pełni normalny,po co masz sie kreowac na kogo,kim nie jesteś... to,ze przejawiasz brak zainteresowania takimi sprawami jest moim zdaniem plusem a nie jakas tam ulomnoscia czy nienormalnoscia.

Gość extermintiooon
ja osobiście nienawidzę alkoholu!! i nikt z moich znajomych nie moze tego zrozumieć, alkohol jest czymś (w każdym bądź razie w moim mniemaniu) co ogłupia, otępia, zabiera kontrolę rozumowi, a daje upust tym najprymitywniejszym popędom, i ogólnie mówiąc mam tak samo ty, choć jeśli chodzi o narkotyki to czasem sobie coś wezmę (nie mówię o seryjnym ćpaniu, ale raz na jakiś czas czemu nie? pozwalają mi one wniknąć w głąb siebie ;) ), ale nie neguję tego, że kogoś moze do tego nie ciągnać bądź nie lubi i nigdy nikogo nie namawiałam i nie zamierzam

Gość (nie?)Normalny
ile mam lat a dlaczego pytasz?

Gość Ewelina18
Jesteś całkiem normalny ..;P Nie przejmuj się jakimiś burakami tylko takiego ze świecą szukać jak ty ;)) Buziak ;D;*

Gość ikaria1
Jestes najzupelniej normalny i z tego co piszesz wynika,ze fajny wiec moze po prostu zmień środowisko,znajomych skoro czujesz sie tak inny od nich

bardzo łatwo sie odmawia, ja nie mam z tym problemu. wystarcze pewnym głosem powiedziec nie o koniec. papierosami sie szybko nie uzależnisz, a piwo raz tygodniu to tez nie grzech. nie trzeba pic na umór. as narkotyki to faktycznie głupota. i nie bierz.

Gość (nie?)Normalny
Z rzeczy typowo normalnych no to Hip-Hop i jak jest możliwość na mecz gardło podrzeć... Muzyka i Historia to moje największe zainteresowania...

Gość sskiokokok
JESTEŚ NORMALNY I TAK TRZYMAJ POWODZENIA I SZCZĘŚCIA W ŻUCIU BO JESTEŚ UCZĆIWYM I DOBRYM ZAPEWNE CZŁOWIEKIEM.

Jak byłam młodsza, to też zastanawiałam się dlaczego wszyscy wokół są nieco inni niż ja (dyskoteki co weekend, narkotyki, mocno zakpariane alkoholem imprezy itd). Ale nie uległam presji, zostałam sobą i dzisiaj już nikomu to nie przeszkadza. Nawet większość z nich wyrosła z takiego zachowania, bo po prostu przestało ich to już bawić:)