Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marudka

jak go nie urazić?

Polecane posty

Gość marudka

Witam. Jakieś dwa lata temu kręciłam z pewnym chłopakiem. Ale nie wyszło, nic do niego nie poczułam. Powiedziałam mu, że nic z tego nie będzie, ze nie pasujemy do siebie, on niby potwierdził.. nie odzywał się do mnie. Po miesiącu spotkaliśmy się w szkole i było wszystko ok ;) . Potem on miał dziewczynę, ja chłopaka. Okazało się , ze te jego związek to co powaznego. U mnie to nie było nic powaznego... potem kreciłam z innym itp... jak to przez dwa lata trochę tego bylo. On był z ta dziewczyną jedną dalej. Jakieś pół roku temu ona z nim zerwała. On się załamał... Wiem, że był w niej zakochany... Mówił mi o tym ..Bylismy przyjaciółmi .. do tej pory.. Zaczełam z nim chodzić na imprezki... Ja on i znajomi nasi... Często jak sobie wypił to się dziwnie zachowywał.. się przytulał i tak blisko chciał być... Myslalam , ze to zarty.. aż do ostatniej soboty.. Pojechalismy z jego znajomymi. pierwszy raz ich widziałam. Nie wiem co on im powiedział, aleprzy nich zachowywal się tak jakbyśmy byli prawie razem... łapał mnie za reke przytulał ( ale tak jakoś inaczej)... Nie było żadnych buziaków.. ale jego zachowanie było inne. Ja się odsuwalam... powiedziałam to koleżance i ona mówi ze też to zauwazyła, ze on jest inny dzisiaj tzn w sobote. Potem bawiłam się z nią i z jej znajomymi. Zgubiłam mojego kolegę.. specjalnie.. Gdy wracalismy ja prawie nic nie mówilam,... on się tylko na mnie patrzył i uśmiechał.. ;| ja nie chce z nim być, ale nie chcę go urazić.. Co mam zrobić? wiem, ze on bierze wszystko do siebie.. martwię się o niego... ale wiem, ze nie mogłabym byc z nim .. macie jakies rady.. a może mi się tylko wydaje, że on będzie chciał ze mną być ?

Gość marudka
?

Gość marudka
nikt mi nic nie poradzi ?

Sucz z Ciebie i tyle :O Chłopak potrzebował ciepła po rozstaniu i dostał je - od Ciebie, a że Ty zrobiłaś mu tym nadzieję, to już nic, prawda?:O

Gość marudka
Nie zrobiłam mu nadziei , on wiedział od samego początku ze nic między nami nie będzie ..

Gość marudka
Nie powiedziałam mu , ze ' ej nic między nami nie bedzie' .. ale wiele razy powtarzalismy ze jestesmy tylko kumplami i nic więcej. On mi powiedział, ze szuka ułozonej , spokojnej dziewczyny, a wie, ze ja lubie się pobawić i nie jestem spokojna ani ułozona ;]

Gość marudka
wie tez ze lubie poobciagac na imprezach a on szuka dziewicy oralnej, no i analnej.

Gość fdgfggfdgf
Z tego co piszesz wynika to, że nie jesteś dojrzała do związków bo każdy twój związek się rozpadał i często podkreślałaś że to zawsze było nic poważnego. Po drugie wcześniej kręciłaś z nim i jakoś chyba chciałaś z nim być a teraz już nie? Oj niestała w uczuciach jesteś.....

Gość marudka
tamto to był jakiś podszyw ! ;] Wiem , nie jestem stała w uczuciach, szybko mi wszystko przechodzi.. a wtedy to myslałam, że może z czasem coś do niego poczuje.. ale jednak nic.. a teraz własnie zaprosił mnie na wspolny wyjażd na weekend ;| i jeszcze jedzie jego kumpel z dziewczyną i powiedział, że może ktoś jeszcze .. ;( ja mu powiedziałam, ze nie wiem czy nie będe musiała zostac w domu itp i że dam mu jutro odpowiedz... ;| nie chce go skrzywdzić , a wiem, ze będe musiała ;| nic do niego nie poczuje to jest pewne ;\

Gość nawet dobrze sie stalo
chlopak sie nauczy jakie sa kobity i zacznie je traktowac prawidlowo- wylacznie jako wory na sperme i wszyscy beda happy

Gość marudka
Ale właśnie o to chodzi, że nie chce go zranić... nie potrafię z nim być... dlaczego on musiał się zakochac...przecież bylismy przyjaciółmi... on mi pomagał ja mu.. on dalej kochał tamta dziewczynę i chyba jeszcze ją kocha.. może on chce o niej zapomnieć... ale ja przecież nie jestem w jego typie .. ;|

Gość ja tez bylam stara 19
nie ma przyjazni miedzy kobieta a mezczyzna. moga byc wszystkie inne uczucia, milosc, namietnosc, nienawisc, ale z pewnoscią nie milość.. prawda stara jak swiat

Gość marudka
cały czas myślę.. co mam zrobić.. kurdę nie chcę stracić z nim kontaktu..nie chcę drugi raz powiedzieć mu , że nic z tego nie będzie.. ale nie potrafię z nim być... nie wiem co mam robić;|źle się z tym czuje... nie lubie ranić ludzi... a zwłaszcza takiego chłopaka jak on skoro wiem, co on przeżył ... ;|

Gość Terila
Ej , Marudka słuchaj przede wszystkim on jest Twoim przyjacielem. Więc powinnaś móc mu zaufać. Jeśli zakochał się w Tobie i chce być z Toba, to jest mu ciężko, bo nie panuje nad tym uczuciem i emocjami z nimi związanymi. Jako przyjaciele , bo nadal nimi jesteście prawda? To powinniście okazać sobie zrozumienie i szacunek. Choćby nie wiadomo co się stało i tak przecież jesteście przyjaciółmi. Nie można tak po prostu wystawić przyjaciela,oszukać go, tak sie nie robi. Jeśli chłopak nie uszanuje Twojej decyzji o tym ,że chcesz tylko przyjaźni, to nie jest on prawdziwym przyjacielem. Przyjaciele dbają o szczęście drugiej osoby bezinteresownie. Jeśli przełoży SWOJĄ miłość nad WASZĄ przyjaźń , to moim zdaniem nie ma już do czego wracać. Najlepiej wtedy dać sobie spokój. Ale to tylko moje zdanie. I tak zrobisz ,co będziesz uważać za słuszne.